کنگره تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پزشکی(دکتر یلدا)
8th.Dr.yalda چهارمین کنگره دکتر یلدا چهارمین کنگره دکتر یلدا چهارمین کنگره دکتر یلدا چهارمین کنگره دکتر یلدا نخستین کنگره دکتر یلدا دومین کنگره دکتر یلدا سومین کنگره دکتر یلدا
8th.Dr.yalda
چهارمین کنگره دکتر یلدا
نخستین کنگره دکتر یلدا
دومین کنگره دکتر یلدا
سومین کنگره دکتر یلدا
  • کنگره تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پزشکی
  • فراخوان ارسال مقالات دانشجويي جهت شركت در ششمين كن

به گزارش دفتر ارتباط با دانش آموختگان، ششمين كنگره بين‌المللي تازه‌ترين دستاوردهاي پژوهش در دانش پزشكي با همكاري بنياد علمي جهاني دكتر يلدا از تاريخ 26 لغایت 29 آبان ماه 1394 در تالار امام مجتمع بيمارستاني امام خميني (ره) برگزار خواهد شد. از دانشجويان علاقه‌مند براي شركت در اين كنگره دعوت مي‌شود.
علاقه‌مندان مي‌توانند ضمن ثبت‌نام از طريق لينك زير حداكثر تا 30 مهرماه سال جاري نسبت به ارسال خلاصه مقاله و پوستر مربوطه به دفتر ارتباط بادانش آموختگان اقدام نمايند.
لازم به توضيح است از بين مقالات ارائه‌شده يك مقاله داخلي و يك مقاله خارجي به‌عنوان مقاله برتر انتخاب و در بخش جشنواره نيز با اهداء جوايزي تقدير خواهد شد.
تلفن: 66418088
فاكس: 66495949