کنگره تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پزشکی(دکتر یلدا)
8th.Dr.yalda چهارمین کنگره دکتر یلدا چهارمین کنگره دکتر یلدا چهارمین کنگره دکتر یلدا چهارمین کنگره دکتر یلدا نخستین کنگره دکتر یلدا دومین کنگره دکتر یلدا سومین کنگره دکتر یلدا
8th.Dr.yalda
چهارمین کنگره دکتر یلدا
نخستین کنگره دکتر یلدا
دومین کنگره دکتر یلدا
سومین کنگره دکتر یلدا
  • کنگره تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پزشکی
  • فراخوان ارسال مقالات دانشجويي جهت شركت در ششمين كن

فراخوان ارسال مقاله (پوستر دانشجویی) به  هشتمین کنگره بین المللی تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پزشکی

آخرین مهلت ارسال: 1396/7/15

هشتمین کنگره بین المللی تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پزشکی یا همان کنگره دکتر یلدا 8لغایت11 آبان ماه 1396 در دو بخش علمی و جشنواره برای دو گروه استادان (داخلی و خارجی) و همچنین دانشجویان علوم پزشکی کشوردر دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.

اهداف : هدف از برگزاری این همایش ارائه تازه ترین دستاوردها و نتایج تحقیقات در زمینه پیشگیری از بیماریها  و آموزش و ترویج زندگی سالم ، تبادل اطلاعات بین دانشمندان داخل و خارج از کشور همچنین جذب همکاری سازمان های تاثیرگزار در سلامت جامعه می باشد.

موضوعات اصلی: تازه ترین شیوه های درمانی، اختراعات تجهیزات پزشکی،  نکات آموزشی پیشگیری از بیماریها، ترویج سبک زندگی سالم.

موضوعات فرعی جهت ارایه در کنگره: کلیه بیماریها، تغذیه، ورزش، دخانیات، اعتیاد، محیط زیست، رفتارهای پرخطر، استرس، سلامت اجتماعی

گروههای هدف:  اساتید و دانشجویان گروههای علوم پزشکی سراسر کشور

برگزار کنندگان همایش:  دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران و بنیاد آکادمیک دکتر یلدا از کشور آلمان

قابل توجه ارائه كنندگان مقاله:

·         خلاصه مقاله شامل: Objective, authors, method, result, conclusion, title و در یک صفحه مي‌باشد.

·         مقالات ارسالی می بایست به صورت تایپی ( شامل چکيده های فارسی، انگليسی، متن و منابع )احداکثر در 15 صفحه و مشخصات ارایه دهنده مقاله شامل:  نام و نام خانوادگی، رشته تخصصی: محل خدمت، درجه علمی ، آدرس ایمیل  فعال ونیز شماره تماس برای هماهنگی های نهایی باشد.

·         مقالات منتخب به صورت پوستر ارائه گردیده و از بین مقالات برتر یک مقاله به صورت سخنرانی در کنگره ارایه و یک مقاله جهت تقدیر در بخش جشنواره انتخاب خواهد شد.

·         در صورت پذیرش مقاله ارسالی، چکیده مقاله در کتاب خلاصه مقالات به چاپ خواهد رسید.

·         ابعاد پوستر جهت ارائه خلاصه مقالات به صورت عمودی و حداكثر 120 سانتی متر(ارتفاع) و 80 سانتی متر(عرض ) مي باشد.

·         دریافت مقالات به صورت آنلاین و از طریق سایت : alumni.tums.ac.ir  بوده وآخرین مهلت ارسال نیز 1396/7/15 خواهد بود.

آدرس دبیرخانه: تهران- خیابان انقلاب، خیابان قدس، ابتدای خیابان طالقانی، ساختمان شماره 2 دانشگاه علوم پزشکی تهران، طبقه اول، دفتر ارتباط با دانش آموختگان

تلفن: 66418088-66415728    نمابر: 466482615

پست الکترونیک:tumsao@tums.ac.ir