کنگره تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پزشکی(دکتر یلدا)
8th.Dr.yalda چهارمین کنگره دکتر یلدا چهارمین کنگره دکتر یلدا چهارمین کنگره دکتر یلدا چهارمین کنگره دکتر یلدا نخستین کنگره دکتر یلدا دومین کنگره دکتر یلدا سومین کنگره دکتر یلدا
8th.Dr.yalda
چهارمین کنگره دکتر یلدا
نخستین کنگره دکتر یلدا
دومین کنگره دکتر یلدا
سومین کنگره دکتر یلدا
  • کنگره تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پزشکی
  • فراخوان ارسال مقالات دانشجويي جهت شركت در ششمين كن
۱۴۰۰ سه شنبه ۲۴ فروردين
همزمان با برگزاری پانل سلامت اجتماعی با حضور متخصصین حوزه جامعه شناسی در هشتمین کنگره تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پزشکی، دانشجویان رشته جامعه شناسی می توانند مقالات خود را به دبیرخانه این کنگره ارسال نمایند.
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۷ مرداد
از علاقمندان و محققین دعوت می شود جهت ارایه مقاله در هشتمین کنگره تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پزشکی از طریق ایمیل و یا فرم ارسال مقاله در سایت اقدام نمایند.
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۷ مرداد
به همت دفتر ارتباط با دانش آموختگان و با همکاری بنیاد علمی جهانی دکتر یلدا هشتمین کنگره تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پزشکی 8 لغایت 11 آبان ماه برگزار می شود.
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۷ مرداد
در مراسم اختتامیه هفتمین كنگره بين‌المللي تازه‌ترين دستاوردهاي پژوهشي در دانش پزشكي، مولكولي، سلولي و باليني از 33 برگزيده داخل و خارج كشور با اهداي لوح، تقدير شد.
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۷ مرداد
رئیس دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه، بر نقش استادان در تربیت دانشجویان تأکید کرد و هرگونه تلاش جدی در جهت تجلیل از مقام استادانی همچون پروفسور استاد یلدا و انتشار ویژگی‌های اخلاقی و تجربیات گران‌قدر آن‌ها را موجب توجه دانشجویان به حفظ شأن و مقام اساتید دانست.
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۷ مرداد
در هفتمین کنگره بین‌المللی تازه‌ترین دستاوردهای پژوهشی در دانش پزشکی مولکولی، سلولی و بالینی بر خدمت صادقانه به بیمار در تشخیص و درمان مؤثرتر به‌ویژه بیماری‌های سخت‌درمان، پیشگیری از مرگ‌های زودرس و ضرورت گسترش پزشکی شخصی تأکید شد.
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۷ مرداد
رییس بنیاد آکادمیک جهانی پروفسور یلدا در آلمان و رییس هفتمین کنگره بین‌المللی تازه‌ترین دستاوردهای پژوهشی در دانش پزشکی مولکولی، سلولی و بالینی، پروفسور یلدا را پزشکی نامید که بالباس بلند و سپید پزشکی، وقار، آراستگی، پاکی و آرامش این حرفه را به نمایش می‌گذارد و به پوشنده آن یادآور می‌شود که پاسدار شایسته‌ی این لباس و ارزش‌های نمادین آن باشد.
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۷ مرداد
معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بر ضرورت گسترش دانش طبابت شخصی و توجه به مطالعات ژنومیک در کشور تأکید کرد و آن را عامل مهمی در تشخیص و درمان بیماری‌ها دانست.
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۷ مرداد
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، میزان مصرف سیگار و مواد مخدر، تصادفات جاده‌ای، آلودگی آب‌وهوا و خطر گسترش ایدز را از مهم‌ترین چالش‌های سلامت در کشور دانست.
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۷ مرداد
هفتمین کنگره تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پزشکی یا همان کنگره دکتر یلدا با امتیاز بازآموزی برای کلیه رشته های علوم پزشکی از تاریخ 26 لغایت 29 مهر ماه سالجاری در تالار امام برگزار می شود