جشن یکپارچه دانش آموختگان
  • چهارمین جشن یکپارچه دانش آموختگان

گالري عكس خبرگزاري مهر

گالري عكس خبرگزاري فارس
در چهارمين جشن يكپارچه دانش‌آموختگان،‌ كه شامگاه سه شنبه ۱۲ خرداد سال ۹۴، در تالار بزرگ وزارت كشور برگزار شد، دكتر هاشمي وزير بهداشت، جشن فارغ التحصيلي دانش آموختگان را بخشي از دوره دانش آموختگي آنها دانست و افزود: فراغت از تحصيل و تعلم به ويژه در رشته هاي علوم پزشكي تا پايان عمر وجود ندارد. كسب رضايت مردم نيز در اين حوزه بي انتها است.
وي علاقه و اعتماد امام خميني (ره) به مردم و جوانان را از جمله ويژگي هاي بارز وي دانست و گفت: باوري كه ايشان به نسل جديد داشت، بي نظير بود و تقريباً ديگر تكرار نشد. متوسط سن آنهايي كه در اوايل انقلاب اسلامي، كشور را اداره مي كردند 25 سال و حداكثر 30 سال بود.
دكتر هاشمي بابيان اين‌كه دوران دفاع مقدس را كه برگ زريني در تاريخ ايران است، جوانان اداره كردند گفت: حدود 90 درصد از شهدا دفاع مقدس، كمتر از 25 سال سن داشتند.
وي دانشگاه علوم پزشكي تهران را از افتخارات ارزشمند علمي كشور خواند و گفت: بزرگ‌ترين خدمت كه ارزش بسيار والايي دارد، خدمت به دانشجويان و فرزندان شريف ايران است كه وارد اين دانشگاه مي‌شوند و اميدوارم به بالندگي روزافزون آن اضافه شود.