جشن یکپارچه دانش آموختگان
جشن یکپارچه دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران
  • چهارمین جشن یکپارچه دانش آموختگان
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۱ اسفند
در جلسه تيرماه مسئولين دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان كه در محل موزه ملي تاريخ علوم پزشكي برگزار شد، با حضور رئيس دانشگاه از عوامل اجرايي چهارمين جشن يكپارچه دانش‌آموختگان تقدير شد.
۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۰ تير
در جلسه مورخ 19/3/94 مسئولین دفاتر ارتباط با دانش‌آموختگان، نقاط ضعف و قوت چهارمین جشن یکپارچه موردبحث و بررسی قرار گرفت.
۱۳۹۴ پنج شنبه ۲۱ خرداد
دكتر هاشمي در جمع دانش‌آموختگان سال 94، با اشاره به تلاش هاي دولت تدبير و اميد براي حفظ اقتدار كشور در حوزه بين الملل، ايجاد فرصت هاي مناسب براي اشتغال جوانان را از اهداف دولت خواند.
۱۳۹۴ شنبه ۱۶ خرداد
رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه، برگزاري جشن يكپارچه دانش آموختگان را در راستاي بهره گيري حداكثر از توانمندي آنان در ارائه خدمات مطلوب، اعتلاي حيثيت علمي، كارائي و خدمتگزاري در دانشگاه علوم پزشكي تهران عنوان كرد.
۱۳۹۴ شنبه ۱۶ خرداد
رييس دانشگاه در جمع دانش‌آموختگان سال 94، خواستار رعايت رفتار حرفه اي در همه رشته هاي مرتبط با سلامت شد
۱۳۹۴ شنبه ۱۶ خرداد
معاون آموزشي وزارت بهداشت، تاكيد كرد؛ اميدواريم دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران بتوانند در چارچوب آموزش پزشكي براي ارتقاء و بين المللي سازي آن در منطقه نقش اساسي ايفا كنند.
۱۳۹۴ شنبه ۱۶ خرداد
معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت، فارغ التحصيلان دانشگاه علوم پزشكي تهران را افرادي برجسته و موفق دانست كه مي توانند با دانسته هاي به روز خود به دستاوردهاي دانشگاه بيفزايند.
۱۳۹۴ شنبه ۱۶ خرداد
در چهارمين جشن يكپارچه دانش آموختگان دانشگاه و همزمان با شب ميلاد حضرت صاحب الزمان (عج) از ۲۵ عضو هيات علمي و ۴۹ دانش آموخته برگزيده تقدير شد.
۱۳۹۴ شنبه ۱۶ خرداد
اعضای کمیته اجرایی و کمیته دانشجویی چهارمین جشن یکپارچه دانش آموختگان از محل برگزاری این مراسم روز سه شنبه مورخ 5/3/94 بازدید کردند.
۱۳۹۴ پنج شنبه ۷ خرداد
رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان گفت: فارغ التحصیلی از دانشگاه علوم پزشکی تهران افتخاری است که بسیاری از جوانان آرزوی آنرا در سر دارند.
۱۳۹۴ چهارشنبه ۶ خرداد