پردیس بین الملل
دانش آموختگان خارجی پردیس Alumni دفتر دانش آموختگان پردیس بین الملل تقدیر از دانش آموختگان و اساتید برتر دانش آموختگان پردیس بین الملل علوم پزشکی تهران
دانش آموختگان خارجی پردیس
Alumni
دفتر دانش آموختگان پردیس بین الملل
تقدیر از دانش آموختگان و اساتید برتر
دانش آموختگان پردیس بین الملل علوم پزشکی تهران
  • چهارمین جشن یکپارچه دانش آموختگان
  • دانش آموختگان بین الملل علوم پزشکی تهران
  • دانش آموختگان پردیس بین الملل
۱۳۹۶ پنج شنبه ۳۰ شهريور
معاونت دانشجويي - فرهنگي پرديس بين الملل از كليه دانشجويان ايراني پرديس بين الملل كه نمره آزمون آيلتس ايشان بالاتر از نمره 6/5 (شش و نيم) مي باشد جهت همكاري با اين معاونت دعوت مي نمايد.
۱۳۹۳ يکشنبه ۱ تير
درج رزومه
۱۳۹۲ سه شنبه ۹ مهر
در این قسمت می توانید به عنوان کارفرما فرصت شغلی ای که برای آنها به دنبال نیروی کار می گردید اضافه کنید. پس از اضافه کردن فرصت شغلی سیستم در بین رزومه های درج شده توسط دانش آموختگاه دانشگاه به طور خودکار جستجو کرده و مواردی که با تخصص مورد نیاز شما منطبق باشد را پیدا خواهد کرد. شما می توانید اطلاعات کامل روزمه منطبق را مشاهده کرده و در صورت تمایل با شخص درج کننده تماس برقرار کنید...