کانون پزشکان ورودی 1338
دانش آموختگان 38 دانش آموختگان 38 دانش آموختگان 38 دانش آموختگان 38 دانش آموختگان 38 دانش آموختگان 38
دانش آموختگان 38
۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۱ آذر
گردهمایی دانش آموختگان ورودی 38 دانشکده پزشکی در 23 و 24 اردیبهشت ماه 95 برگزار می گردد.
۱۳۹۴ دوشنبه ۷ دي
دانشگاه «فرانش کنته» فرانسه از دکتر یحیی دولتی دعوت کرد تا یک دوره آموزشی پیوند مو در این دانشگاه برگزار کند.
دکتر دولتی جایزه انجمن بین المللی پوست را به خود اختصاص داد
۱۳۹۲ سه شنبه ۲۶ آذر
دكترجواد جمشيد نژاد دانش آموخته ورودي سال 38 دانشكده پزشكي خواستار حمايت دانش آموختگان از دفتر دانش آموختگان شد.
دكتر عزيزي فوق تخصص غدد، در مراسم گردهمايي دانش آموختگان ورودي هاي 1338 گفت: ديدن هم دوره اي و همكاسي ها پس از سالها دوري، شادي و شور نشاط دوران تحصيل را زنده مي كند.
دكتر دولتي رئيس مركزتحقيقات پوست و جذام در مراسم گردهمايي دانش آموختكان ورودي 1338 كه در روز جمعه مورخ 15 مهرماه 1390 درموزه تاريخ پزشكي برگزار شد، خواستار حمايت دانش آموختگان از دانشگاه شد.
درگردهمايي دانش آموختگان 1338كه در روز پنجشنبه مورخ 14 مهرسال 1390 درتالار ابن سينا برگزار شد، رئيس دفتر دانش آموختگان اين دفتر را پل ارتباطي بين دانش آموختگان ايران و ايرانيان مقيم خارج از كشور عنوان كرد.
۱۳۹۰ پنج شنبه ۱۴ مهر
جمعي از دانش آموختگان دانشكده پزشكي چهل و پنجمين سال فارغ التحصيلي خود را در دانشكده پزشكي جشن گرفتند.
۱۳۹۰ پنج شنبه ۱۴ مهر
رئيس دانشگاه، سير توسعه اي دانشگاه در چند سال اخير را نسبتا تند ارزيابي نمود و ابراز اميدواري كرد با همكاري فارغ التحصيلان، مسير توسعه اي دانشگاه شتاب بيشتري گيرد.
۱۳۸۸ شنبه ۱۱ مهر
دانش آموختگان ورودي 1338 دانشكده پزشكي به مناسبت پنجاهمين سالگرد ورود به دانشكده پزشكي را در تاريخ هاي نهم و دهم مهرماه 1388 جشن گرفتند.
۱۳۸۸ شنبه ۱۱ مهر