هفتمین جشن یکپارچه دانش آموختگان
دفتر دانش آموختگان شعبه استان مازندران
افتتاح شعبه بین المللی دفتر ارتباط با دانش آموختگا
  • هفتمین جشن یکپارچه

بنابر این گزارش، بدنبال تصمیمات اتخاذ شده از سوی مدیران ارشد حوره سلامت و تفکیک دانشگاه علوم پزشکی ایران از دانشگاه علوم پزشکی تهران، زمان برگزاری دومین جشن یکپارچه دانش آموختگان دانشگاه که پیش از این قرار بود در تاریخ 12 اردیبهشت ماه سالجاری برگزار شود، به زمانی پس از پایان ترم جاری موکول شد.

این گزارش حاکیست، باتوجه به تصمیمات اتخاذ شده از سوی کمیته انتقال دانشگاه ایران مبنی بر اینکه تمامی دانشجویان در ترم جاری از دانشگاه علوم پزشکی تهران فارغ التحصیل شده و مدرک این دانشگاه را در یافت می کنند، لذا کلیه دانش آموختگانی که در سال تحصیلی 92-91 از دانشگاه علوم پزشکی تهران فارغ التحصیل شوند، می توانند در این مراسم شرکت نمایند.
داوطلبین شرکت در این مراسم می توانند با مراجعه به سایت دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده محل تحصیل خود و یا ستاد مرکزی و یا از طریق آدرس زیر نسبت به ورود اطلاعات خود اقدام نمایند. در ضمن داوطلبانی که پیش از این، جهت شرکت در این مراسم در سایت مربوطه ثبت نام کرده اند نیازی به ثبت نام دوباره ندارند و آخرین اخبار و اطلاعات از طریق شماره موبایل درج شده در فرم ثبت نام به آنان اطلاع رسانی لازم خواهد شد. دانش آموختگان گرامی درصورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانند به دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه مراجعه و یا ارتباط از طریق شماره تلفن و یا ایمیل این دفتر اقدام نمایند.

لازم به توضیح است که این مراسم با حضور کلیه دانش آموختگان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری عمومی، PhD و دکتری تخصصی برگزار خواهد شد و زمان دقیق برگزاری مراسم نیز از طریق همین سایت و یا ارسال پیام به ثبت نام کنندگان متعاقبا اعلام خواهد شد.

برای ثبت نام کلیک کنید.

تلفن تماس: 66418088-66415728