moharram defa tahsili دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده پزشکی 1319 قرائت سوگندنامه دانشجویان دفتر ارتباط با دانش آموختگان
moharram
defa
tahsili
  • هشتمین کنگره تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پز
کد : 75-8042      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ شهريور   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ شهريور    تعداد بازدید : 55
موزه تاریخ علوم پزشکی عصر پنجشنبه نهم شهریور ماه 96 میزبان جمعی از دانش آموختگان ورودی 53 و 54 دانشکده پزشکی بود که برای سومین بار دورهم گردآمده و یاد ایام دوران جوانی را تازه می کردند.
به گزارش دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان، این گردهمایی با حضور جمعی از فارغ‌التحصیلان  ورودی 53 و 54 دانشکده پزشکی عصر روز پنج‌شنبه 9 شهریور 1396 در موزه تاریخ علوم پزشکی ایران برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، شرکت کنندگان پس از معرفی خود و شرح حال مختصری از خود و آنچه که از آن زمان تا کنون انجام داده اند را بیان کردند و به مرور خاطرات هفت سال در کنار هم بودن که پس از گذشت این سال ها بسیار لذت بخش است پرداختند. و با پخش کلیپی از تصاویر دوران دانشجویی یاد خاطره هم کلاسان سفر کرده خود را که دیگر در کنارشان نیستند زنده کردند.
از دیگر اتفاقات این روز به یاد ماندنی بازدید از موزه در کنار هم کلاسی های چهل و سه سال پیش بود. و تقدیر از زحمات  مسئولان برگزاری این سه دوره گردهمایی و کارمندان دفتر دانش آموختگان که با همت خود مسبب برگزاری اینچنین گردهمایی هایی می گردند
دکتر منصور مهرزاد که مسئول برگزاری این دوره از گردهمایی و نماینده ورودی های امسال خود بودند از تمام هم کلاسی های خود که در روز تعطیل با وجود تمام مشغله ها به موزه آمده و  باعث رقم زدن همچین شب به یاد ماندنی شدند تشکر کرد.
اجرای موسیقی زنده توسط گروه موسیقی آوای چمران، گرفتن عکس یادگاری از دیگر برنامه های تدارک دیده شده این مراسم بود و پذیرایی از میهمانان به صرف شام در فضای باز و حیاط موزه نیز پایان بخش این شب به یاد ماندنی بود.

نظر شما :