تاسیس بنیاد استاد بهادری
هم اندیشی تعهد حرفه ای
تقدیر از اساتید پیشکسوت دانشگاه
افتتاح شعبه بین المللی دفتر ارتباط با دانش آموختگا
کد : 75-8349      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۱ شهريور   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۱ شهريور    تعداد بازدید : 143
چهارمین همایش و فن­ بازار ملی سلامت با همت دبیرخانه دائمی فن بازار ملی سلامت و دانشگاه علوم پزشکی تهران، دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه علوم پزشکی تهران، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونت علمی ریاست جمهوری و همچنین مشارکت همه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار خواهد شد.
به استحضار کلیه دانش آموختگان علاقه مند به حوزه فناوری می رساند چهارمین همایش و فن بازار ملی سلامت» با شعار " دانشگاه فناور، محور تولید داخل" به همت دبیرخانه دائمی فن بازار ملی سلامت و دانشگاه علوم پزشکی تهران، برای چهارمین سال متوالی 20 و 21 آبان‌ماه مصادف با «روز فناوری سلامت» برگزار می‌شود.
نظر به اهمیت این همایش درنیل به اهداف دانشگاه های نسل سوم و افزایش و بهره وری تولید از محل دانش حاصل از آموزش و پژوهش بخشهای مختلف این همایش به شرح ذیل اعلام می گردد:
1-نمایشگاه فن بازار با مشارکت هسته های نوپا و شرکت های دانش بنیان برای ارائه دانش به مشتریان از بخش های مختلف دانشگاهی، بیمارستانی و صنایع در فضای حدود 100 متر مربع.
2-بخش پنل های تخصص در محورهای پایان نامه های محصول محور دانشگاه نسل سوم، مدلهای رفتار انتقال تکنولوژی دانشگاهی.
3-ایده های محصول محور در حوزه های مختلف سلامت با اهدای جوایزبه برگزیدگان ایده به صورت نقدی تا 50 میلیون ریال و گرنت های کسب و کار تا مبلغ 200 میلیون ریال.
4-مسابقه دانشجویی با محوریت حل مسئله در حوزه سلامت و با اهدای جوایزبه برگزیدگان تا مبلغ 50 میلیون ریال.
5- حوزه بین الملل با حضور سفیران فناوری (دانشجویان بین الملل).
«پنل‌های تخصصی»، «فن بازار»، «فراخوان ایده‌های محصول‌محور»، «مسابقه دانشجویی» و «سفیران فناوری» پنج بخش مختلف این همایش و فن بازار است که شرایط حضور هر یک، به تفکیک آمده است.
متقاضیان شرکت در این رویداد از سراسر کشور می‌توانند تا تاریخ دهم مهر‌ماه سال جاری از طریق  پایگاه اینترنتی http://htcd.tums.ac.ir/nctm ثبت‌نام کنند.
توضیح اینکه چهارمین همایش و فن بازار ملی سلامت”در تالار ابن‌سینا دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد.
نظر شما :