هفته دفاع مقدس گرامی باد
  • روش تهیه و دوخت ماسک در منزل
  • گفتگو با دکتر مینو محرز در خصوص کرونا ویروس
  • نحوه صحیح شستن دستها
کد : 75-8750      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۹ چهارشنبه ۸ مرداد   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۹ چهارشنبه ۸ مرداد    تعداد بازدید : 115
دکتر محمد ابوترابی متخصص بیهوشی که در پیرانشهر از سوی همراهان بیماران فوت شده کرونایی مورد ضرب و شتم قرار گرفته بود، با استاد بهادری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دیدار کرد.
این دیدار صمیمی روز شنبه 4 مرداد 99 در سالن شورای دفتر ارتباط با دانش آموختگان برگزار شد.
دکتر گتمیری قائم مقام دفتر ارتباط با دانش آموختگان در این جلسه گفت: سابقه آشنایی من با دکتر ابوترابی به دوران مدیریت دفتر روابط عمومی دانشگاه برمی گردد که ایشان به عنوان سردبیر با نشریه خبری ندای دانشگاه همراهی داشتند.
وی افزود: دکتر ابوترابی از همان روزها هم در انجام امور محوله فردی دقیق و منظم بودند و همکاری با ایشان بعدها به دوستی تبدیل شد.
دکتر ابوترابی نیز با اشاره به فعالیتهایی که از زمان فارغ التحصیلی تا کنون انجام داده نکاتی درخصوص نحوه ضرب و شتم همراهان بیمار فوت شده کرونایی در بیمارستان پیرانشهر توضیح داد.
وی در ادامه راه اندازی این دفتر را دلگرمی برای فارغ التحصیلانی دانست که نحوه ارتباط پس از پایان تحصیلات خود را با دانشگاه نمی دانند.این دفتر پل ارتباطی مناسبی برای آنها است.
دکتر گتمیری انسجام و یکپارچگی پزشکان را در روزهای بحرانی یکی از نقاط قوت آنان عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد شرایط انتقال دکتر ابوترابی از شهر پیرانشهر به تهران فراهم گردد.
استاد دکتر مسلم بهادری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه نیز ضمن دلجویی از دکتر ابوترابی، وی  را سمبل عملی تعهد حرفه ای خواند و از زحمات ایشان در این شرایط قدردانی کرد.

خبر: فریبا مقدم
عکس: ایرج نعمتی