تاسیس بنیاد استاد بهادری
افتتاح شعبه بین المللی دفتر ارتباط با دانش آموختگا
  • هشتمین کنگره تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پز
۱۳۹۶ جمعه ۳ آذر
رامين كهن خاكي، دانش‌آموخته رشته پرستاري دانشگاه علوم پزشكي تهران، تنها پرستار ايراني است كه در ‌سال ٢٠١٥ موفق به كسب مدال بين‌المللي فلورانس نايتينگل از سوي كميته بين‌المللي صليب سرخ شد.
۱۳۹۴ شنبه ۱۴ شهريور
در نخستين مراسم گراميداشت استاد فقيد دكتر شمس شريعت تربقان، غرفه مرحوم دكتر شمس شريعت افتتاح و از اسناد، نامه‌ها، كتاب‌ها، گواهينامه‌هاي تحصيلي و مدال‌هاي اين استاد گرانقدر رونمايي شد.
رييس دفتر دانش‌آموختگان دانشگاه، دلسوزي و صداقت در معلم را دو گوهر درخشان دانست كه همواره در وجود استاد شريعت تربقان مي‌درخشيد.
۱۳۹۴ يکشنبه ۸ شهريور
در نخستين مراسم گراميداشت استاد دكتر شمس شريعت تربقان، رييس دانشگاه، اين استاد فقيد را نمونه اي برجسته از اخلاق و دانش، معلمي به تمام معنا و نسبت به اخلاق حرفه اي، دانشمند و متعهد دانست.
۱۳۹۴ يکشنبه ۸ شهريور
استاد پيشكسوت دانشگاه، دكتر شريعت تربقان را انساني دلسوز خواند كه صادقانه و خالصانه به مردم خدمت مي‌كرد.
۱۳۹۴ شنبه ۷ شهريور
در نخستين مراسم گراميداشت استاد فقيد دكتر شمس شريعت تربقان، استاد پيشكسوت دانشكده دندانپزشكي ضمن بيان پاره اي از خصوصيات رفتاري اين استاد فقيد، خوشرويي هميشگي ايشان را حتي در ماههاي پاياني عمر بي مثال خواند.
۱۳۹۴ شنبه ۷ شهريور
رئيس موزه ملي تاريخ علوم پزشكي ايران، شخصيت استاد فقيد شريعت را در سطح بين المللي برجسته خواند و تاكيد كرد: الگوهايي همانند پروفسور شمس شريعت تربقان را بايد در كشور فرهنگ سازي و پرورش دهيم.
۱۳۹۴ شنبه ۷ شهريور
دكتر پاسالار با توجه به تقاضاي پذيرش دستيار پژوهشي از مركز پژوهش هاي علمي دانشجويان و مركز رشد استعدادهاي درخشان دانشگاه علوم پزشكي تهران توسط بسياري از مراكز تحقيقاتي، از دانشجويان واجد شرايط خواست تا هر چه سريعتر از اين فرصت استفاده كنند.
۱۳۹۴ پنج شنبه ۸ مرداد
طی مراسمی و به همت گروه فیزیولوژی دانشکده پزشکی تالار این گروه به نام دکتر فرخ شادان مزین شد
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۱ بهمن
همزمان با برگزاری کنگره سالانه پوست، طی مراسمی از 50 سال تلاش آموزشی، پژوهشی و اجتماعی دکتر یحیی دولتی تقدیر به عمل خواهد آمد.