چهارمین سمینار علمی تعهد حرفه ای در خدمات سلامت
  • گفتگو با دکتر مینو محرز در خصوص کرونا ویروس
  • نحوه صحیح شستن دستها
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۱ اسفند
در مراسم تجليل از 50 سال تلاش آموزشي و پژوهشي دكتر يحيي دولتي از كتاب زندگينامه، تمبر يادبود و آثار مكتوب اين استاد رونمایی شد.
۱۳۹۳ شنبه ۱۰ آبان
دکتر بهادری رئییس دفتر ارتباط با دانش آموختگان با ارسال پیامی از تلاشهای ارزنده دکتر دولتی طی 50 سال خدمت ایشان تقدیر کرد.
۱۳۹۳ شنبه ۱۰ آبان
توصيه محمد صادق پيروز به پزشكان :" باور به ارزش‌هاي پزشكي و ياري سالمندان."
۱۳۹۳ چهارشنبه ۵ شهريور
مروری بر زندگی نامه پیشکسوت دانشگاه
۱۳۹۲ دوشنبه ۲۶ اسفند
استاد پیشکسوت، تشکیل بنیادها به نام اساتید برجسته ایرانی را گامی مثبت در جهت پیشرفت علم پزشکی و ایجاد انگیزه در دانشمندان جوان دانست.
۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۳ آذر
دکتر ملک حسینی منتخب چهارمین کنگره بین المللی تازه ترین دستاوردهای پژوهش در پزشکی مولکولی، سلولی و بالینی در حیطه مدال افتخار برگزاری این کنگره در سطح ملی و بین المللی را امری مهم در جهت ارتقاء آن دانست و نسل جوان را به امیدواری و تلاش برای پیشرفت دعوت کرد.
۱۳۹۲ سه شنبه ۱۲ آذر
دانش آموخته دانشگاه: برگزاری گردهمایی های دانش آموختگان در کمک دانش آموختگان به هم و به دانشگاه تاثیر بسزایی دارد.
۱۳۹۲ سه شنبه ۵ آذر
استاد پیشکسوت دانشگاه: فلسفه خدمت این است که بنده های خدا در راه خدا در خدمت صحیح خلق خدا باشند.
۱۳۹۲ دوشنبه ۲۷ آبان
استاد پیشکسوت دانشگاه: برقراری ارتباط میان دانشگاه و دانش آموختگان از اهداف مهم این دانشگاه است.
دکتر منصوری ارتباط میان دانشمندان را در پیشرفت علوم پزشکی مهم دانست و گفت: دانشمند مرز نمی شناسد.