Banner jashn6 دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده پزشکی 1319 قرائت سوگندنامه دانشجویان دفتر ارتباط با دانش آموختگان
Banner jashn6
  • ششمین جشن یکپارچه
  • هشتمین کنگره تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پز
۱۳۹۶ پنج شنبه ۵ مرداد
ستاد مرکزی اجرایی انتخابات الکترونیک، به منظور تسهیل در امر انتخابات، مراحل شرکت در انتخابات الکترونیک را تشریح کرد.
۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۹ تير
به همت دانشجویان کمیته دانشجویی دانشکده فناوری های نوین پزشکی و با همکاری دفتر دانش آموختگان دانشگاه جمعی از دانشجویان فارغ التحصیل این دانشکده با دکتر احمدیان دیدار کردند.
۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۹ تير
با حضور رئیس و استادان پیشکسوت دانشگاه، اعضای خانواده و جمعی از دوستداران استاد علی‌اکبر سیاسی، مراسم تجلیل و گرامیداشت این استاد بزرگ دانشگاه برگزار شد.
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۷ تير
عصر روز پنجشنبه 22 تیرماه 96 دانشکده پزشکی میزبان جمعی از شاگردان و دانشجویان سالهای گذشته خود بود. دانشجویانی که 27 مین سال ورود به عرصه پزشکی را در دانشکده پزشکی جشن گرفته و خاطرات آن دوران را با هم مرور کردند.
۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان این‌که اساس کار فارغ‌التحصیلان علوم پزشکی تعهد حرفه‌ای است ، گفت: تعهد داریم منافع جامعه را به منافع خودمان الویت دهیم و همکارانی که از این تفکر فاصله گرفتند نتوانسته‌ اند وظیفه خود را انجام دهند.
۱۳۹۶ جمعه ۱۶ تير
رئیس جامعه جراحان ایران با تاکید بر این‌که بزرگترین دغدغه جامعه پزشکی کاهش درد بیماران است ، گفت: مردم ایران قدرشناس‌ترین مردم دنیا هستند و من این را به شخصه تجربه کرده‌ام.
۱۳۹۶ جمعه ۱۶ تير
ششمین جشن دانش‌آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور جمعی از نخبگان و صاحب نظران حوزه بهداشت و درمان برگزار و در این مراسم بر تلاش جدی در راستای تداوم ارتباط دانشگاه و فارغ‌التحصیلان تاکید شد.
۱۳۹۶ جمعه ۱۶ تير
دکتر بهادری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان طی پیامی درگذشت حاج آقا نیری را به دکتر فاطمه نیری و دکتر مرضیه وحید دستجردی تسلیت گفت.
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير
دکتر گتمیری قائم مقام دفتر ارتباط با دانش آموختگان طی پیامی درگذشت حاج سيدرضا نيري را به دکتر فاطمه نیری معاون امور دانشگاهی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) تسلیت گفت.
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۱ تير
دکتر بهادری رئیس و دکتر گتمیری قائم مقام دفتر ارتباط با دانش آموختگان طی پیامی درگذشت دکتر امیرحسین ملک حسینی فرزند گرامی دکتر علی ملک حسینی را تسلیت گفتند.
۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير