توصیه های بهداشتی در مبارزه با کرونا
  • گفتگو با دکتر مینو محرز در خصوص کرونا ویروس
  • نحوه صحیح شستن دستها
۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۳ آذر
در نشست معاون درمان وزارت بهداشت، با روسای سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی مسائل مراکز درمانی و علل فوت بیماران بررسی شد.
۱۳۹۹ شنبه ۸ آذر
مراسم خوشامدگویی و معارفه دانشجویان کارشناسی ارشد دانشکده پرستاری و مامایی دوشنبه سوم آذرماه 99 در محیط اسکای روم برگزار شد.
۱۳۹۹ شنبه ۸ آذر
مراسم آشنایی دانشجویان جدید دانشکده بهداشت شنبه اول آذر 99 به صورت مجازی برگزار شد.
۱۳۹۹ شنبه ۸ آذر
رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان درگذشت استاد پیشکسوت گروه آیمنولوژی و آلرژی دانشگاه را تسلیت گفت.
۱۳۹۹ دوشنبه ۲۶ آبان
رئیس دفتر ارتباط با دانش اموختگان دانشگاه، بر جذب کمک های مالی، آموزشی و فرهنگی دانش اموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران در داخل و خارج کشور تاکید کرد.
۱۳۹۹ يکشنبه ۱۸ آبان
دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه مراسم فارغ التحصیلی را برای دانشجویان مامایی با اهدای تندیس یادبود و هدیه برگزار کرد.
مراسم یادبود استاد فقید دکتر کاظم آملی با حضور خانواده استاد، جمعی از اساتید مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) و با همراهی ریاست مجتمع برگزار شد.
۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۳ مهر
در ادامه دیدارهای دانش آموختگان با استاد بهادری به منظور بهره مندی از خدمات مجدد اساتید بازنشسته به بخش های مختلف دانشگاه به خصوص حوزه دانشجویی، دکتر نخجوان و دکتر عباسی به دفتر دانش آموختگان آمدند و به بحث و گفت و گو پرداختند.
۱۳۹۹ دوشنبه ۲۱ مهر
استاد دکتر مسلم بهادری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه در مراسم آغاز تحصیلی دانشکده پزشکی که به صورت مجازی برگزار شد ورود دانشجویان را به خانواده بزرگ دانشگاه تبریک گفت.
۱۳۹۹ دوشنبه ۲۱ مهر
دکتر بهادری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان درگذشت دکتر کاظم آملی فوق تخصص ریه و استاد برجسته گروه داخلی دانشگاه را به خانواده، جامعه دانشگاهی و دوستاران ایشان تسلیت گفت.
۱۳۹۹ جمعه ۱۸ مهر