هفته دفاع مقدس گرامی باد
  • روش تهیه و دوخت ماسک در منزل
  • گفتگو با دکتر مینو محرز در خصوص کرونا ویروس
  • نحوه صحیح شستن دستها
رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه در پیامی درگذشت استاد گروه آموزشی ژنتیک دانشکده پزشکی را تسلیت گفت.
رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در پیامی، درگذشت استادان پیشکسوت دانشگاه،دكتر محمدعلي عنصري متخصص گوش، حلق و بيني و دکتر سید مهدی جعفری پیشکسوت و متخصص جراحی دهان، فک و صورت را در پیامی تسلیت گفت.
۱۳۹۹ چهارشنبه ۲ مهر
در ادامه دیدارهای دانش آموختگان با استاد بهادری به منظور کمک رسانی به بخش های مختلف دانشگاه به خصوص خوابگاه ها، دکتر قاسمی و دکتر صداقت به دفتر دانش آموختگان آمدند و در خصوص چگونگی کمک های خود به گفت و گو پرداختند.
۱۳۹۹ چهارشنبه ۲ مهر
در ادامه کمک های دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران به بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری برای رفع نیازها و مشکلات دانشگاه در حوزه های مختلف این بار 127 میلیون تومان از طرف دکتر خلیل علیزاده به این بنیاد اهدا شد.
۱۳۹۹ يکشنبه ۳۰ شهريور
یک عضو هیأت علمی و دو تن از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در پنجاه و هشتمین سال جایزه بنیاد البرز موسوم به نوبل ایرانی، 3 رتبه و جایزه کسب کردند.
۱۳۹۹ شنبه ۲۹ شهريور
سال تحصیلی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و فناوری کشور با سخنرانی رئیس‌جمهور به‌صورت ویدئوکنفرانس به‌طور رسمی آغاز شد.
۱۳۹۹ سه شنبه ۲۵ شهريور
رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه، در پیامی درگذشت مادر دکتر مرضیه وحید دستجردی را تسلیت گفت.
۱۳۹۹ شنبه ۲۲ شهريور
دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه راهنمای (پاسخ به پرسش آیا دوز (تعداد ویروس) و مدت زمان مواجهه با ابتلا به بیماری کووید-19 رابطه دارند) را منتشر کردند.
۱۳۹۹ سه شنبه ۱۱ شهريور
در این دیدار بر تلاش اساتید پیشکسوت و بازنشسته برای جلب کمک های دانش آموختگان این دانشگاه در داخل و خارج کشور تاکید شد.
۱۳۹۹ سه شنبه ۴ شهريور
استاد مسلم بهادری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، در پیامی درگذشت استاد فقید پیشکسوت هماتولوژی و انکولوژی دکتر نصرالله سیار را تسلیت گفت.