السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع)
تاسیس بنیاد استاد بهادری
جشن فارغ التحصیلی
گردهمایی
کنگره دکتر یلدا
هم اندیشی تعهد حرفه ای
تقدیر از اساتید پیشکسوت دانشگاه
افتتاح شعبه بین المللی دفتر ارتباط با دانش آموختگا
۱۳۹۷ سه شنبه ۳ مهر
چهارمین همایش و فن­ بازار ملی سلامت با همت دبیرخانه دائمی فن بازار ملی سلامت و دانشگاه علوم پزشکی تهران، دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه علوم پزشکی تهران، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونت علمی ریاست جمهوری و همچنین مشارکت همه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار خواهد شد.
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۱ شهريور
دکتر حلب چی گفت: عارضه مصرف دخانیات زمانی شدیدتر و جدی تر می شود که در نسل جوانی اتفاق بیفتد که قرار است آینده یک کشور را بسازند.
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۰ شهريور
جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویان ورودی سال 89 رشته پزشکی پردیس بین‌الملل دانشگاه در میان شور و شوق دانشجویان و خانواده‌های آن‌ها برگزار شد.
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۰ شهريور
آیین اختتامیه سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی کشور در شهر تبریز برگزار شد و کاروان ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران با کسب یک مدال طلا، هفت نقره و یک برنز در جایگاه هشتم این دوره از رقابت ها ایستاد.
۱۳۹۷ شنبه ۱۰ شهريور
اولین هم اندیشی با اساتید پیشکسوت مجتمع بیمارستانی امام خمینی با حضور جمعی از مسولین محتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)در خانه استاد این مجتمع تشکیل شد.
۱۳۹۷ دوشنبه ۸ مرداد
رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان درگذشت دکتر نورالدین هادوی استاد پیشکسوت گروه داخلی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) را به خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشكي تهران تسليت گفت.
۱۳۹۷ سه شنبه ۲ مرداد
دکتر لاریجانی در هفتمین جشن یکپارچه دانش آموختگان گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران نخستین دانشگاه پس از دارالفنون است که حوزه پزشکی را با پزشکی نوین گسترش داده است.
۱۳۹۷ شنبه ۲۳ تير
رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در مراسم جشن یکپارچه دانش آموختگان تاکید کرد فقط گرفتن مدرک مهم نیست بلکه هدف خدمت صادقانه است.
۱۳۹۷ شنبه ۲۳ تير
بار دیگر جشن یکپارچه فارغ التحصیلان دانشگاه، نشانی از همبستگی و صلابت دانشگاه را به نمایش گذاشت.
۱۳۹۷ شنبه ۲۳ تير
با همکاری همکاران دانشکده مجازی امکان پخش همزمان جشن یکپارچه از تالار وزارت کشور برقرار شد.
۱۳۹۷ جمعه ۲۲ تير