تسلیت به خانواده های جانباختگان زلزله
افتتاح شعبه بین المللی دفتر ارتباط با دانش آموختگا
  • هشتمین کنگره تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پز
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ آبان
به همت ۴۵ دانشجو و فارغ التحصیل دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران و تعدادی از ارادتمندان ساحت فرهنگ و اندیشه در روستای عبدالجبار در هفتاد کیلومتری شهرستان تبریز نزدیک شهر ورزقان دبستانی به نام مرحوم دکتر عباس شفیعی احداث و دبیرستانی به نام ایشان نامگذاری شد.
۱۳۹۶ شنبه ۲۷ آبان
اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در راستای تقویت فرهنگ تکریم از بزرگان علم و فرهنگ استان همایش ملی ملاعلی و شیخ آقا حسن فاخری را برگزار میکند.
۱۳۹۶ شنبه ۲۷ آبان
دکتر بهادری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان طی پیامی درگذشت دکتر کشتگر مايه مباهات وغرور علمي ایران را به جامعه ایران بخصوص جامععه پزشكي تسليت گفت.
۱۳۹۶ شنبه ۲۷ آبان
دکتر کریمی با حضور در بیمارستان امام خمینی (ره) از مصدومان منتقل شده به این بیمارستان عیادت و از نزدیک روند درمان آنها را بررسی کرد.
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ آبان
تعدادی از مجروحان زلزله غرب کشور به بیمارستان سینا، شریعتی و مجتمع بيمارستاني امام خميني (ره) منتقل شدند و هچنین کادر درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای یاری به مردم مناطق زلزله راهی این مناطق شدند.
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ آبان
دکتر بهادری و مسئولان دفتر ارتباط با دانش آموختگان صبح روز دوشنبه 8 آبان با رئیس دانشگاه دیدار و در خصوص فعالیت های این دفتر به گفتگو نشستند.
دومین گردهمایی دانش‌آموختگان مازندرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران روز جمعه 28 مهر ماه با حضور مسئولین کشوری و استانی و جمعی از دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران در شهر بابلسر برگزار شد.
۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
جمی از دانش آموختگان دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران یک روز تعظیل خود را در موزه تاریخ علوم پزشکی در کنار یکدیگر سپری کردند.
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
موزه تاریخ علوم پزشکی ایران در تاریخ 20/7/96 میزبان جمعی دیگر از دانش آموختگان دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران بود.
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
با حضور وزیر بهداشت مراسم تکریم رییس پیشین و معارفه رئیس جدید دانشگاه برگزار شد