تاسیس بنیاد استاد بهادری
افتتاح شعبه بین المللی دفتر ارتباط با دانش آموختگا
  • جشن فارغ التحصیلی دانشجویان در سال 98
۱۳۹۸ پنج شنبه ۲ آبان
رئیس دانشکده پزشکی خطاب به رتبه های برتر آزمون دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی گفت: نکات اخلاقی را سرلوحه خودتان در همه امور قرار دهید و اساتید و بزرگان دانشگاه را الگو، تا به بالاترین درجات برسید و در باقی مراحل زندگی مانند اکنون درخشان باشید و مایه افتخار.
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
دستیاران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در آزمون بورد تخصصی با کسب 40 رتبه از رتبه‌های پنج درصد و ده درصد اول در رشته‌های مختلف، افتخار دیگری را به نام این مجتمع ثبت کردند.
۱۳۹۸ سه شنبه ۳۰ مهر
دستیاران ورودی 94 بیمارستان فارابی با کسب 5 رتبه از رتبه های اول آزمون دانشنامه تخصصی چشم پزشکی 98 فارغ التحصیل شدند.
۱۳۹۸ سه شنبه ۳۰ مهر
رئیس جمهور در آیین آغاز رسمی سال تحصیلی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و فناوری کشور با تاکید بر اینکه گسترش فضای کمی دانشگاه بدون کیفیت، مطلوب ما نیست، اظهارداشت: دانشگاه در ایران باید به دانشگاه مهارت محور تبدیل شود. علم، پایه مهارت، پیشرفت و توسعه است و دانشجو باید در کنار علم آموزی، مهارت و نیازمندی های آینده جامعه را بیاموزد.
۱۳۹۸ سه شنبه ۳۰ مهر
دکتر بهادری طی حکمی دکتر پرویز نوری دانش آموخته دانشگاه را به سمت مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان در استان آذربایجان غربی منصوب کرد
در پی تاسیس دفاتر دانش آموختگان و خانه استاد در بیمارستان های دانشگاه، اینبار نوبت به راه اندازی شعبه ای دیگر در بیمارستان رازی رسید که با حضور استاد بهادری و اساتید پیشکسوت افتتاح شد.
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۶ مهر
دستیار فلوشیپ روان تنی بیمارستان امام خمینی در مورد نحوه ی ویزیت بیماران در بخش روان تنی گفت گویی با خبرنگار دفتر دانش آموختگان انجام داده که توجه شما را به آن جلب می کنیم.
با فلوشیپ روانتنی بیمارستان امام خمینی، در خصوص فعالیت ها و وضعیت بخش روان تنی به گقتگو نشسته ایم که در ادامه می خوانید.
سرپرستار بخش روان تنی بیمارستان امام خمینی، در گفت و گو با خبرنگار دفتر دانش آموختگان از چالش ها و مشکلات بخش روان تنی از ابتدای تاسیس تا کنون می گوید که در ادامه می خوانید.
گردهمایی دانش آموختگان ورودی 53 و 54 با هدف پیوند دانشگاه و دانش آموختگان و همدلی و هم افزایی برای پیشبرد اهداف دانشگاه و خدمات متقابل برگزار شد.
۱۳۹۸ شنبه ۱۳ مهر