هفتمین جشن یکپارچه دانش آموختگان
افتتاح شعبه بین المللی دفتر ارتباط با دانش آموختگا
  • هفتمین جشن یکپارچه
۱۳۹۷ جمعه ۲۹ تير
دکتر لاریجانی در هفتمین جشن یکپارچه دانش آموختگان گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران نخستین دانشگاه پس از دارالفنون است که حوزه پزشکی را با پزشکی نوین گسترش داده است.
۱۳۹۷ شنبه ۲۳ تير
رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در مراسم جشن یکپارچه دانش آموختگان تاکید کرد فقط گرفتن مدرک مهم نیست بلکه هدف خدمت صادقانه است.
۱۳۹۷ شنبه ۲۳ تير
بار دیگر جشن یکپارچه فارغ التحصیلان دانشگاه، نشانی از همبستگی و صلابت دانشگاه را به نمایش گذاشت.
۱۳۹۷ شنبه ۲۳ تير
با همکاری همکاران دانشکده مجازی امکان پخش همزمان جشن یکپارچه از تالار وزارت کشور برقرار شد.
۱۳۹۷ جمعه ۲۲ تير
دکتر کردی: انسانهای موفق همیشه اهداف بلندی در زندگیشان می گذارند و برای رسیدن به آن تلاش می کنند، پس بزرگ فکر کنید و اهداف بزرگی داشته باشید.
۱۳۹۷ جمعه ۲۲ تير
دکتر حسین زاده: در تاسیس رشته های جدید فارغ از اینکه تعداد و ارقامی را ارایه دهیم، نگاهمان به نیاز جامعه است و اینکه آیا نیاز جامعه با تربیت نیروی انسانی جدید و امکانات می تواند برطرف شود یا نه؟
۱۳۹۷ جمعه ۲۲ تير
رئیس دانشکده توانبخشی: هدف دانشگاه از تربیت دانشجویان، حل مشکلات نظام سلامت جامعه است.
۱۳۹۷ شنبه ۱۶ تير
دکتر رضایی زاده: جشن یکپارچه دانش آموختگان بستر مناسبی است برای آشنایی بیشتر و رویکردی بین رشته ای بین دانش آموختگان دانشکده ها دارد.
۱۳۹۷ جمعه ۱۵ تير
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه: رسالت دانشجویان PhD یا دکترای پژوهشی در حقیقت جلو بردن مرزهای دانش است.
۱۳۹۷ جمعه ۱۵ تير
دکتر احمدیان: نقش دانش آموختگان، نقش سفیرانی است که پیام آنها توانمندی های علمی و عملی دانشگاه در حوزه صنعت است.