moharram defa tahsili دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده پزشکی 1319 قرائت سوگندنامه دانشجویان دفتر ارتباط با دانش آموختگان
moharram
defa
tahsili
  • هشتمین کنگره تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پز
۱۳۹۶ پنج شنبه ۳۰ شهريور
باتوجه به اینکه اعضای بنیاد علمی جهانی دکتر یلدا در تاریخ مشخص شده جهت برگزاری کنگره دکتر یلدا نمی توانند به ایران سفر کنند این کنگره بنا به درخواست آنان به تعویق افتاد.
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ شهريور
موزه تاریخ علوم پزشکی عصر پنجشنبه نهم شهریور ماه 96 میزبان جمعی از دانش آموختگان ورودی 53 و 54 دانشکده پزشکی بود که برای سومین بار دورهم گردآمده و یاد ایام دوران جوانی را تازه می کردند.
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ شهريور
دکتر میرزا حسینی در مراسم افتتاح اولین شعبه بین المللی دفترا رتباط با دانش آموختگان گفت برای من باعث افتحار است که به عنوان دانش آموخته دانشگاه علوم پزشکی تهران به هموطنان ایرانی که فارغ التحصیل دانشگاه تهران و مقیم اروپا هستند خدمت نمایم.
قائم مقام دفتر ارتباط با دانش آموختگان ابراز امیدواری کرد با استفاده از پتانسیل و مشارکت دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران مقیم اروپا بتوانیم شعبه بین المللی این دفتر در اروپا را به یکی از مراکز علمی و فرهنگی بزرگ تبدیل کنیم.
۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
دکتر میرزاحسینی کی از دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران از سوی دکتر بهادری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان به عنوان مدیر اولین شعبه بین المللی دفتر ارتباط با دانش آموختگان منصوب شد.
۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
عصر روز شنبه چهارم شهریور ماه 96 اولین شعبه بین المللی دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران در کشور مجارستان و در شهر بوداپست افتتاح شد.
۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان روز داروساز را به تمامی داروسازان بخصوص داروسازان دانش آموخته دانشکاه علوم پزشکی تهران تبریک گفت.
۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
اولین شعبه اروپایی دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران به نمایندگی کشور مجارستان در شهر بوداپست افتتاح می شود.
۱۳۹۶ شنبه ۴ شهريور
دکتر بهادری زادروز بوعلی سینا پزشک نامی ایران زمین و روز پزشک را به تمامی پزشکان متعهد کشور و دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک گفت
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور
از علاقمندان و محققین دعوت می شود جهت ارایه مقاله در هشتمین کنگره تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پزشکی از طریق ایمیل و یا فرم ارسال مقاله در سایت اقدام نمایند.
۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد