تاسیس بنیاد استاد بهادری
تقدیر از اساتید پیشکسوت دانشگاه
افتتاح شعبه بین المللی دفتر ارتباط با دانش آموختگا
۱۳۹۷ جمعه ۲۸ دي
بنياد علمي و فرهنگي استاد بهادري با هدف جلب مشارکت دانش آموختگان با دانشگاه و جذب حمایت های مالی درجهت رشد كمي و كيفي دانشگاه علوم پزشکی تهران روز سه شنبه 18 دیماه 97 رسما آغاز به کار کرد.
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۹ دي
همزمان با برگزاری اولین گردهمایی دانش آموختگان رشته پزشکی دانشگاه مقیم استان مازندران، دکتر گتمیری قائم مقام دفتر ابیاتی به این مناسبت به سروده دُرّ پُربَها که پیش از این و به مناسبت افتتاح دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده پزشکی سروده بود افزوده و در این مراسم به جمع حاضر هدیه کرد.
۱۳۹۷ دوشنبه ۱۷ دي
با حضور مسئولین دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه و دانشکده پزشکی اولین گردهمایی دانش آموختگان رشته پزشکی مقیم استان مازندران در شهر آمل برگزار شد.
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۲ دي
رویداد زمستانه یوسرن با تقدیر از برگزیدگان نقاشی در حیطه کودکان بیمار، معرفی سفیران جوان یوسرن و اهدای گرنت های اهدایی اساتید به تعدادی از دانشجویان برگزار شد.
۱۳۹۷ سه شنبه ۱۱ دي
دکتر شاهین آخوندزاده استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران جایزه ملی نوزدهمین جشنواره ابوریحان بیرونی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را به خانواده مرحوم استاد فرسام اهدا کرد.
۱۳۹۷ دوشنبه ۱۰ دي
اولین مراسم سالگرد درگذشت دکتر علیرضا یلدا استاد فقید مجتمع با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه، رئیس و معاونان مجتمع، اعضای هیأت علمی و خانواده آن زنده یاد، چهارشنبه 5 دی ماه 97 در تالار امام مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد.
۱۳۹۷ دوشنبه ۱۰ دي
خانه استاد مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) روز چهارشنبه هفتم آذر ماه میزبان جمعی از استادان پیشکسوت این مجتمع بود.
۱۳۹۷ شنبه ۱۰ آذر
این جلسه با حضور استاد بهادری، دگتر گتمیری، دکتر سیداحمدیان، زاهدی به ترتیب رئیس، قائم مقام، دبیر و مدیر امور عمومی دفتر ارتباط با دانش آموختگان و جمعی از دانشجویان و دانش آموختگان مشارکت کننده در هفتمین جشن یکپارچه برگزار شد.
۱۳۹۷ شنبه ۲۶ آبان
استاد بهادری طی حکمی دکتر منوچهر مجد از دانش آموختگان پیشکسوت دانشکده پزشکی را به سمت مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان رشته پزشکی مقیم استان مازندران منصوب کرد.
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۶ آبان
روز چهارشنبه دوم آبان ماه 97 مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) میزبان جمعی از استادان خود بود که با حضور خود در این مجتمع ارتباط با متخصصین جوان هم رشته خود را حفظ کرده اند.
۱۳۹۷ شنبه ۵ آبان