تاسیس بنیاد استاد بهادری
افتتاح شعبه بین المللی دفتر ارتباط با دانش آموختگا
  • جشن فارغ التحصیلی دانشجویان در سال 98
۱۳۹۸ شنبه ۲۳ آذر
در پی تجلیل از خدمات ارزنده دکتر مهران ضرغامی، دانش آموخته مکتب روزبه و استاد روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، دفتر دانش آموختگان دانشگاه با وی گفت و گویی انجام داده که در ادامه می خوانید.
۱۳۹۸ شنبه ۲۳ آذر
همزمان با نخستین همایش سالانه روان پزشکی بیمارستان روزبه با عنوان تاریخ روان پزشکی در ایران،ششمین نشست مکتب روزبه و نکوداشت استاد دکتر مهران ضرغامی برگزار شد.
۱۳۹۸ شنبه ۲۳ آذر
در پی درگذشت دکتر هیت الدین برقعی استاد پیشکسوت گروه گوش و حلق و بینی دانشگاه علوم پزشکی تهران، رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه پیام تسلیتی ارسال کرد.
۱۳۹۸ شنبه ۲۳ آذر
مسئول دفتر دانش آموختگان بیمارستان روزبه، دکتر ضرغامی را نمونه کامل یک معلم، پژوهشگر و مولف دانست . قرار است در ششمین مکتب روزبه (21 آذر 98) ازخدمات ارزنده وی در امر آموزش و پژوهش تقدیر به عمل آید.
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۰ آذر
کمیته علمی چهارمين سمینار تعهدحرفه ای در نظام سلامت با حضور رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان در محل خانه استاد مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) تشکیل جلسه داد.
۱۳۹۸ شنبه ۱۶ آذر
رئیس دانشکده بهداشت در مراسم یادبود دکتر عزت الدین جوادیان چهره ماندگار حشره شناسی پزشکی کشور گفت: مرحوم دکتر جوادیان استادی بی ادعا و اخلاق مدار بود که دانش، مهارت فنی و عمر گرانبهای خود را در راه نشر علم، تربیت دانشجویان و خدمت به محرومان صرف کرد.
۱۳۹۸ شنبه ۱۶ آذر
با حضور جمعی از اساتید پیشکسوت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و با سخنرانی علمی دکتر زندپارسا درخصوص Heart Attack جلسه آذر ماه خانه استاد مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) تشکیل شد.
۱۳۹۸ شنبه ۱۶ آذر
درگذشت دگتر عزت الدین جوادیان استاد گروه حشره شناسی دانشکده بهداشت را به همه اعضای هیئت علمی دانشکده بهداشت تسلیت می گوییم.
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۲ آذر
دکتر جوادیان دامپزشک و استاد پیشکسوت گروه انگل شناسی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با حکیم مهر در حاشیه همایش روز مبارزه با بیماریهای قابل انتقال بین حیوان و انسان (13 تیر 89) گفت: به این کار علاقه هم داشتم و در این راه حتی دو بار مالاریا گرفتم و به سالک هم مبتلا شدم.
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ آذر
نشست دانش اموختگان وردی سال 65 پزشکی در فضایی صمیمی و با ارائه گزارش فعالیتهایی در خصوص بازسازی مدرسه گیلانغرب، برگزار شد.
۱۳۹۸ شنبه ۹ آذر