تاسیس بنیاد استاد بهادری
تقدیر از اساتید پیشکسوت دانشگاه
افتتاح شعبه بین المللی دفتر ارتباط با دانش آموختگا
۱۳۹۷ جمعه ۲۵ آبان
استاد بهادری طی حکمی دکتر منوچهر مجد از دانش آموختگان پیشکسوت دانشکده پزشکی را به سمت مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان رشته پزشکی مقیم استان مازندران منصوب کرد.
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۶ آبان
روز چهارشنبه دوم آبان ماه 97 مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) میزبان جمعی از استادان خود بود که با حضور خود در این مجتمع ارتباط با متخصصین جوان هم رشته خود را حفظ کرده اند.
۱۳۹۷ شنبه ۵ آبان
جلسه مهر ماه مسئولین دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه و مراکز تابعه با طرح سه موضوع برگزاری سومین سمینار تعهد حرفه ای، استقلال بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری از دفتر دانش آموختگان و برگزاری جشن های فارغ التحصیلی به تفکیک دانشکده ها، روز سه شنبه 24 مهر ماه برگزار شد.
دکتر گتمیری قائم مقام دفتر ارتباط با دانش آموختگان طی پیامی درگذشت پدر گرامی دکتر لسان پزشکی استاد پیشکسوت گروه نفرولوژی دانشگاه را تسلیت گفت.
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۱ مهر
روز چهارشنبه 4 مهر ماه 97 مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) میزبان جمعی از استادان خود بود که پس از بازنشستگی ارتباط خود را با بیمارستان و همکاران جوان خود دوباره برقرار کرده اند.
در اولین جلسه کمیته علمی سمینار تعهدحرفه ای درخصوص مهمترین موضوعات مطرح در این سمیناز و نحوه اجرای آن بحث و بررسی شد.
۱۳۹۷ شنبه ۷ مهر
چهارمین همایش و فن­ بازار ملی سلامت با همت دبیرخانه دائمی فن بازار ملی سلامت و دانشگاه علوم پزشکی تهران، دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه علوم پزشکی تهران، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونت علمی ریاست جمهوری و همچنین مشارکت همه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار خواهد شد.
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۱ شهريور
دکتر حلب چی گفت: عارضه مصرف دخانیات زمانی شدیدتر و جدی تر می شود که در نسل جوانی اتفاق بیفتد که قرار است آینده یک کشور را بسازند.
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۰ شهريور
جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویان ورودی سال 89 رشته پزشکی پردیس بین‌الملل دانشگاه در میان شور و شوق دانشجویان و خانواده‌های آن‌ها برگزار شد.
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۰ شهريور
آیین اختتامیه سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی کشور در شهر تبریز برگزار شد و کاروان ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران با کسب یک مدال طلا، هفت نقره و یک برنز در جایگاه هشتم این دوره از رقابت ها ایستاد.
۱۳۹۷ شنبه ۱۰ شهريور