داروسازی ورودی 1361
ورودی61 ورودی 61 ورودی 61
ورودی61
ورودی 61
کد : 238-125      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۷ اسفند   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۷ اسفند    تعداد بازدید : 1404
مسئول دفتر دانش آموختگان دانشكده داروسازي از ايجاد سايت ورودي هاي 61 خبر داد و خواستار تداوم ارتباط دانش آموختگان ورودي 61 با دانشگاه از طريق اين سايت شد.

نخستين گردهمايي دانش آموختگان ورودي 61 دانشكده داروسازي دانشگاه با حضور دكتر ديناروند رييس دانشكده داروسازي دانشگاه، دكتر شفيعي، دكتر فرسام و دكتر تاجرزاده از اساتيد پيشكسوت دانشكده داروسازي پيش از ظهر امروز پنج شنبه 27 مهرماه سالجاري در سالن شهيد عابديني دانشكده داروسازي برگزار شد.
در اين گردهمايي، دكتر منصف اصفهاني مسئول دفتر دانش آموختگان دانشكده داروسازي، با بيان آن كه "انتظار اين حجم از استقبال را نداشتيم" گفت: خوشحالم كه به عنوان مسئول دفتر دانش آموختگان اين توفيق را داشتم كه هماهنگ كننده اين تجمع باشم.
وي ضمن تشكر از كمك هاي دكتر ديناروند جهت تقويت دفتر دانش آموختگان گفت: هدف از تمديد گردهمايي هاي دانش آموختگان آن است كه Alumni (دانش آموختگان) دانشگاه شكل بگيرد و براي شكل گيري اين Alumni، دفتر دانش آموختگان در ابتداي خيابان طالقاني قرار گرفته است.
مسئول دفتر دانش آموختگان دانشكده داروسازي افزود: Alumni در تمام دنيا يك NGO است و اگر توسط دانشگاه نيز ايجاد شده باشد، در واقع بايستي به صورت خودگردان اداره شود و در اينجا از شما مي خواهم نظرات خود را در مورد تشكيل اين NGO و تداوم آن اعلام كنيد.

نظر شما :