دانشکده بهداشت
  • چهارمین جشن یکپارچه دانش آموختگان
۱۳۹۷ جمعه ۲۹ تير
در مراسم تکریم و تجلیل از پیشکسوتان دانشکده بهداشت، از ده نفر از مفاخر دانشکده تجلیل به عمل می آید.
۱۳۹۷ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
دومین کنفرانس ملی توسعه پایدار سلامت به مناسبت بزرگداشت مقام استاد فرهیخته جناب آقای دکتر علیرضا مصداقی نیا در تاریخ 25 اردیبهشت 97 برگزار خواهد شد.
۱۳۹۷ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
مراسم نکوداشت پرفسور داریوش فرهود و رونمایی از بنیاد فرهنگی فرهوددر دانشگاه علامه طباطبایی تهران برگزار شد .
۱۳۹۷ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
کانال تلگرامی پیشکسوتان، دانش آموختگان و فارغ التحصیلان دانشکده بهداشت راه اندازی گردید.
۱۳۹۶ سه شنبه ۸ اسفند
در جشنواره معرفی برگزیدگان تعهد حرفه ای از خانم دکتر ناطق از اساتید پیشین گروه پاتوبیولوژی و استاد گروه ویروس شناسی به عنوان استاد متعهد حرفه ای تجلیل شد.
۱۳۹۶ شنبه ۲۸ بهمن
جلسه هم اندیشی و همفکری اساتید پیش کسوت دانشکده بهداشت در مورد برنامه های آینده دانشکده (1397 تا 1400) در تاریخ 96/10/4تشکیل شد.
۱۳۹۶ سه شنبه ۵ دي
دکتر اشراقی مدیر گروه و اعضای هیئت علمی گروه پاتوبیولوژی از دکتر اسلامی مدیر گروه پیشین این گروه عیادت به عمل آوردند.
۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
در پنجمین کنگره ملی و اولین کنگره بین‌المللی فناوری‌های نوین آزمایشگاهی از پروفسور غلامحسین ادریسیان استاد ممتاز دانشگاه علوم پزشکی تهران تقدیر به عمل آمد.
۱۳۹۶ جمعه ۵ آبان
روابط عمموی دانشکده بهداشت،برنامه مراسم تکریم اساتیدو تقدیر از دانشجویان برتر گروه آموزشی بهداشت محیط روز دوشنبه مورخ 20/02/95 ساعت 11 در سالن شورا دانشکده برگزار گردید.
۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت
دکتر حسن افتخار اردبيلی، در سال 1347 از دانشکده پزشکی دانشگاه تهران فارغ التحصيل شد و تخصص خود را درزمينه بيماری‌های کودکان و MPH اخذ کرد. اين استاد پيشکسوت دانشگاه، در دوره ای که هنوز نگاه جامعه نگر در حرفه پزشکی رواج پيدا نکرده بود، بر مبحث سلامت عمومی متمرکز شد و به‌عنوان عضو هيات علمی دانشکده بهداشت، فعاليت‌های بسيار ارزنده ای در حوزه بهداشت مادر و کودک، بهداشت باروری، ارتقاء سلامت و آموزش بهداشت به انجام رساند. در اين گفتگو، دکتر شکيبا زاده از شاگردان استاد و دارای مدرک PHD آموزش بهداشت و استاديار گروه آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ما را صميمانه همراهی کرد.
۱۳۹۴ دوشنبه ۲۴ اسفند