دانشکده بهداشت
  • چهارمین جشن یکپارچه دانش آموختگان
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ آبان
روابط عمموی دانشکده بهداشت،برنامه مراسم تکریم اساتیدو تقدیر از دانشجویان برتر گروه آموزشی بهداشت محیط روز دوشنبه مورخ 20/02/95 ساعت 11 در سالن شورا دانشکده برگزار گردید.
۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت
دکتر حسن افتخار اردبيلی، در سال 1347 از دانشکده پزشکی دانشگاه تهران فارغ التحصيل شد و تخصص خود را درزمينه بيماری‌های کودکان و MPH اخذ کرد. اين استاد پيشکسوت دانشگاه، در دوره ای که هنوز نگاه جامعه نگر در حرفه پزشکی رواج پيدا نکرده بود، بر مبحث سلامت عمومی متمرکز شد و به‌عنوان عضو هيات علمی دانشکده بهداشت، فعاليت‌های بسيار ارزنده ای در حوزه بهداشت مادر و کودک، بهداشت باروری، ارتقاء سلامت و آموزش بهداشت به انجام رساند. در اين گفتگو، دکتر شکيبا زاده از شاگردان استاد و دارای مدرک PHD آموزش بهداشت و استاديار گروه آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ما را صميمانه همراهی کرد.
۱۳۹۴ دوشنبه ۲۴ اسفند
در نشستی که روز چهارشنبه 22 مهر 94 با حضور دکتر اکبری ساری، رييس دانشکده بهداشت برگزار شد از دکتر ملک افضلی، استاد ممتاز بازنشسته دانشگاه با اهدای لوح يابود قدردانی به عمل آمد. همچنين لوحی مشتمل بر خلاصه ای از زندگينامه و افتخارات اين استاد ارجمند با همکاری روابط عمومی دانشگاه تهيه و در سالن گروه اپيدميولوژی و آمار زيستی نصب شد. استاد دکتر حسين ملک افضلی به تقاضای خود چندی پيش به درجه بازنشستگی نايل آمد
۱۳۹۴ شنبه ۲۵ مهر
روابط عمومی دانشکده بهداشت :در در حاشيه مراسم تقدير از بازنشستگان و اساتيد برجسته عرصه علم و پژوهش دانشکده به گفتگو با خانم دکتر مجلسی استاد گروه آموزش بهداشت وارتقاء سلامت نشسته ايم.
مراسم آغاز سال تحصيلی جديد صبح شنبه 11 مهر 94 در تالار آمفی‌تئاتر دانشکده بهداشت برگزار شد.
به گزارش دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان روز سه‌شنبه سوم شهريورماه 94 ميزبان جمعی از دانش‌آموختگان دانشکده بهداشت بود که در کنکور سال 61 پذيرفته و دوره تحصيل خود را در رشته‌های بهداشت عمومی و بهداشت حرفه‌ای آغاز کرده بودند.
۱۳۹۴ چهارشنبه ۴ شهريور
به گزارش روابط عمومی روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر جعفر مسعود، طی ساليان متمادی در ايستگاه‌های انستيتو تحقيقات بهداشتی خوزستان طرح‌های زيادی را در زمينه انگل‌شناسی به اتمام رسانده و در اين سال‌‌ها موفق به کنترل و حذف برخی بيماری‌های انگلی و در رأس همه آن‌ها بيلمارزيوز شده است.
۱۳۹۴ دوشنبه ۲۲ تير
به مناسبت هشتادمين سالگرد تاسيس دانشگاه علوم پزشکی تهران، واحد روابط عمومی دانشگاه، با دکتر ابوالحسن نديم درباره تاريخچه شکل گيری دانشکده بهداشت و لزوم تغيير در نگاه اپيدميولوژيست ها، گفت وگويی به شرح زير، انجام داده است:
۱۳۹۴ شنبه ۲ خرداد
دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران چهارمین جشن یکپارچه دانش آموختگان را روز سه شنبه 12 خرداد 94 برگزار می نماید.
۱۳۹۴ سه شنبه ۲۹ ارديبهشت
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در پی انجام سلسله گفت و گوهايی با اساتيد بنام دانشگاه، اين بار به سراغ دکتر مصداقی نيا، استاد پيشکسوت گروه مهندسی بهداشت محيط رفته است تا به همراهی دکتر ندافی از ديگر اساتيد اين گروه و از شاگردان استاد، نگاهی گذرا بر چگونگی ايجاد و اعتلای اين گروه در دانشکده بهداشت داشته باشد.
۱۳۹۴ شنبه ۲۹ فروردين