نشست رابطان خیرین درخصوص برنامه ریزی برگزاری آئین نکوداشت حامیان دانشگاه
در نشست رابطان خیرین دانشگاه جزئیات برگزاری هفتمین همایش تجلیل از خیرین و حامیان دانشگاه بررسی شد.
روز سه شنبه 24 دی 98 نشستی در جهت هم اندیشی و برنامه ریزی برگزاری مراسم نکوداشت حامیان و خیران عرصه سلامت دانشگاه در اسفند ماه سال جاری با حضور دکتر مهدی نوروزی مدیر مشارکتهای اجتماعی و مردمی دانشگاه، دکتر سید منصور گتمیری، قائم مقام رئیس دفتر دانش آموختگان و مسئول راه اندازی بنیاد حامیان دانشگاه، شعله سعادت سرپرست اداره خیرین و اوقاف، دکتر مریم صابری، مسئول اداره سمن ها، دکتر مریم زاهدی، مدیر امور عمومی دفتر دانش آموختگان و رابطان خیرین واحدهای تابعه برگزار شد.
در ابتدا دکتر نوروزی پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و خیر مقدم به حاضران در جلسه، از تلاش ها و فعالیت رابطان که به هر شکلی در راستای افزایش جلب مشارکتهای مردمی همکاری داشتند تشکر و قدردانی کرد.
سپس دکتر نوروزی با طرح دو موضوع برگزاری مراسم نکوداشت حامیان و خیران عرصه سلامت و بازنگری شرح خدمات رابطین خیرین واحدها، بر لزوم تدوین و تثبیت آن در دانشگاه با توجه به اهمیت جلب مشارکت آحاد جامعه و تاکید مقام وزارت بهداشت اشاره کرد.
وی در ادامه به همکاری مدیریت مشارکت های مردمی در کنار بنیاد حامیان دانشگاه در برگزاری این همایش در سال جاری و لزوم تلاش و کمک یک به یک رابطان خیران و مدیریت واحدها در برگزاری این مراسم تاکید کرد تا همچون دوره های قبل مراسمی با شکوه و موثر در نکوداشت خیرینی که در عرصه سلامت در این دانشگاه فعالیت می کنند داشته باشیم.
در ادامه مدیر مشارکت های مردمی دانشگاه پیرو فعالیت این رابطان در واحدها و جایگاه کار خیر در نزد خداوند اظهار امیدواری کرد که در آینده ای نزدیک تلاش خواهیم کرد ساختار تشکیلاتی در واحدها بصورت رسمی برای رابطین ایجاد شود ولی تا قبل از آن می بایست فعالیت در این حوزه را به عنوان یک وظیفه شرعی و کاری خداپسندانه بدانیم تا ان شاالله با پیگیری ستاد دانشگاه از طریق وزارت متبوع اصلاحات لازم در این روند ایجاد شود.
وی همچنین جذب کمک های مردمی، خیرین، اصناف، بنگاههای موفق اقتصادی و همچنین نهادها را در تداوم فعالیت های حوزه سلامت ضروری دانست و عنوان کرد: با جلب توجه بیشتر مدیران و مسئولان مجموعه های تابعه دانشگاه در تعامل و همکاری با رابطان خیران هر واحد و ارتقا مهارت ها و توانمند سازی این عزیزان می توان هم افزایی برای افزایش جلب مشارکتهای مردمی در واحدها ایجاد کرد.
در ادامه دکتر صابری مسئول اداره سازمانهای مردم نهاد در خصوص لزوم تشکیل سمن های مورد نیاز جامعه در عرصه سلامت به ارائه توضیحاتی پرداخت. وی از رابطان درخواست کرد تا با شناسایی سمن های مرتبط با حوزه کاری خود و ایجاد سمن های جدید از حداکثر ظرفیت آنها در جهت ارائه هر چه بهتر خدمات به بیماران استفاده کنند و با برقراری ارتباط بین خیران و سمن ها و موسسات خیریه، باعث کسب نتایج مفید در زمینه های فکری، آموزشی و پژوهشی بین دانش و تخصص شود.
سپس دکتر گتمیری ضمن اشاره به به برگزاری مراسم سال جاری نکوداشت حامیان و خیرین عرصه سلامت، هدف از این نشست را ایجاد آمادگی لازم و هماهنگی بین بخشی واحدهای دانشگاه به منظور برپایی هرچه بهتر این همایش خواند و افزود، معرفی الگوها در همایش تجلیل از خیرین و حامیان دانشگاه، بستر حمایت از دانشگاه را متحول خواهد کرد.
مسئول بنیاد حامیان دانشگاه دایره تعریف حامیان دانشگاه را امسال گسترده تر از تعاریف سنتی گذشته خواند و گفت: امسال برای شرکت در این مراسم باید از هر کسی که به نحوی دانشگاه را حمایت کرده دعوت بعمل آید.
وی گفت تجربیات پرستاران در زمینه جذب خیرین و حتی کمک های فکری دانشجویان را نیز می توان جزء موارد حمایت از دانشگاه محسوب کرد.
در بخش دیگری از این نشست سعادت سرپرست اداره خیرین و اوقاف دانشگاه با اشاره به شرح وظایف هر یک از رابطان خیرین در برپایی مراسم نکوداشت و تجلیل از خیرین، به ارائه معیار های انتخاب رابط خیرین کارآمد و فعال توسط هر یک از آنها پرداخت و عنوان کرد: برای بسترسازی هرچه بهتر این مراسم لازم است خیرین ویژه و شاخص از واحدها با گزارشی از عملکرد و معیار های معرفی ایشان به دبیرخانه این همایش اعلام شوند و همچنین مصاحبه ای از خیرین در کلیه واحدها صورت پذیرد تا ضمن ترویج فرهنگ کار خیر، کمک به جمع آوری مستندات لازم در این مراسم شود.
وی در ادامه به لزوم تسریع در ثبت موسسه خیریه بیمارستانی پیرو دستور مقام محترم وزارت اشاره کردند و از بیمارستان هایی که موفق به ثبت موسسه خود شده اند درخواست کردند گزارشی از اقدامات خود در روند افزایش جلب مشارکت های مردمی و اقدامات موثر در این موسسات به اداره خیرین و اوقاف دانشگاه ارسال کنند تا سایر بیمارستان ها بتوانند از تجربیات ایشان در زمینه ثبت موسسه خیریه بیمارستان خود بهره مند شوند.
دکتر زاهدی در پایان تشکیل کمیته های اجرایی همایش خیرین را ضروری دانسته و مطرح کرد به جهت یکسان سازی در کلیه واحدها الگوی یکسانی از سوی بنیاد حامیان دانشگاه در اختیار ایشان قرار خواهدگرفت تا واحدها از این الگو برای چاپ عملکرد خیرین در واحدهای خود و اعلام نیازها در روز مراسم استفاده کنند.
امید است با همکاری کلیه رابطان و مسئولان و کارشناسان مرتبط با حوزه کاری مشارکت های مردمی و خیران در دانشگاه بتوانیم مراسمی فاخر و نتیجه بخش برای عزیزان خیر و فعال در عرصه سلامت برگزار کنیم.
خبر: شعله سعادت
عکس: حسین میری
نظر دهید