همراه با خیرین دانشگاه/ زینعلی: من فقط به وصیت پسرم عمل کردم

همراه با خیرین دانشگاه/ زینعلی: من فقط به وصیت پسرم عمل کردم

بنیاد حامیان دانشگاه با همکاری معاونت فرهنگی و دفتر امور مشارکت زنان با اکرم زینعلی بازنشسته تکنسین آزمایشگاه بیمارستان امام خمینی و از بانوان خیر دانشگاه به گفت و گو نشسته که در ادامه می خوانید.

در راستای ارج نهادن به خیرین و قدردانی از مشارکت های آنها در ساخت، تجهیز و خرید نیازهای دانشگاه بنیاد حامیان دانشگاه اقدام به گفت و گو با خیرین دانشگاهی کرده است. گفت گوی ما را با اکرم زینعلی در ذیل بخوانید.

خانم زینعلی از زندگی خود برایمان بگویید؟
اکرم زینعلی هستم. 7 فرزندم دارم . پسر بزرگم شهید شده است. او در وصیت نامه خود همه ما را به انجام کار خیر دعوت و بر انجام آن تاکید کرده است. من هم برای عمل به وصیت پسرم ، چون در زمان جنگ دوره امداد را گذرانده بودم به بیمارستان امام رفتم و به طور داوطلب مشغول به خدمت شدم. مسئولین بیمارستان نیز برای قدردانی از من مرا به عنوان تکنسین آزمایشگاه استخدام کردند. چون در رگ گیری نوزادان تبحر داشتم در هر قسمت از بیمارستان که به کمک من نیاز بود خدمت می کردم .

انجام کار خیر را چگونه در زندگی خود نهادینه کردید؟
چون پسرم وصیت کرده بود دنبال این کار رفتم ولی در همان ابتدا خود نیز مشتاقانه به مردم خدمت می کردم و رضایت خدا را در نظر داشتم و ایمان داشتم که در کارم موفق خواهم شد چون به جز رضایت خدا خدمت نمی کردم.
چندین بار اداره حراست و گزینش دانشگاه مرا دعوت به کار کردند ولی من قبول نکردم و گفتم کار من پشت میز نشینی نیست من برای خدمت به مردم آمده ام و کار اداری انجام نمی دهم.
در تمام سال های خدمتم برای رضای خدا انجام وظیفه کردم البته حقوق ومزایا هم داشتم  و پس از بازنشستگی هم که بیمارستان دعوت به کار کرد بدون قرارداد مشغول به کار شدم چون نیت من انجام کار برای خلق خدا و رضایت خداوند متعال بود. مدتی هم هست که در درمانگاه دانشگاه (ویزیت رایگان) خدمت می کنم چون به جای اینکه در منزل بنشینم ترجیح می دهم به مردم خدمت کنم.

تبعات کار خیر را در زندگی خود دیده اید؟
من هر چه دارم از دعای مردم است . فرزندان صالح و زندگی آرامم دستمزد کارهای بسیار اندکی است که برای مردم انجام داده ام.
به نظر شما افرادی که می خواهند کار خیر انجام دهند باید چگونه جهت پیدا کنند؟
انجام کار خیر سخت است. بعضی ها واجد شرایط نیستند و با کمک به آنها در حق نیازمندان اجحاف می شود. باید نیازمندان یا نهادهای خیریه را شناسایی کنند و با کمک به آنها کار خود را جهت دهند.

در مسیر انجام کارهای خیر از دانشگاه چه انتظاری دارید؟
چون بسیاری از بخش های بیمارستان های دانشگاه به بخش خصوصی واگذار شده مددکاری ها به واقع تعطیل شده اند انتظار دارم برای بیماران نیازمند خدمات رایگان ارائه دهند.

حال دلتان زمانی که کار خیر انجام می دهید چگونه است؟
احساس رضایت غیر قابل وصفی دارم و خدا را شاکرم که فرصتی به من داد تا با کمک به مردم اندکی شکرانه نعمت هایش را به جا آورم .

از اینکه وقت خود را در اختیار ما گذاشتید سپاسگزارم.

تهیه و تنظیم خبر: مقدم
عکس: داود فرامرزی

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *