دکتر ملکان راد: باید نتیجه سمینارهای سالانه را به یک سیستم اجرایی متصل کنیم تا تبدیل به حرکت و یک اقدام بشود/ بحث ها باید ایجاد امید کند و صرفا تکرار موضوعات بی نتیجه نباشد


به گزارش روابط عمومی دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان، در دومین جلسه هم اندیشی سمینار سالانه تعهد حرفه‌ای در نظام سلامت که  با حضور دکتر سیدرضا رئیس کرمی، رئیس دانشگاه، دکتر سید منصور گتمیری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، دکتر سیدحسن امامی رضوی، مشاور وزیر و رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی،  و اعضاء کمیته علمی تعهد حرفه ای ۱۰ دی ماه ۱۴۰۳ در سالن مدافعان سلامت ستاد دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، دکتر ملکان راد عضو کمیته علمی تعهد حرفه‌ای، گفت: در انتخاب موضوع باید دقت کرد و باید چالشی انتخاب شود که راه حل آن را نیز داشته باشیم و به آن عمل کنیم تا بحث، نتیجه بخش باشد. این بحث ها باید ایجاد امید کند و صرفا تکرار موضوعات بی نتیجه نباشد. موضوع مطرح شده باید موضوع روز ، شایع و فراگیر باشد و توانایی حل آن در سطح دانشگاه باشد. یکی از این موضوعات میتواند خطاهای تعهدحرفه‌ای در کمیسیون‌های پزشکی باشد.
وی ادامه داد: برای درمان یک مشکل ابتدا باید بتوانیم آنرا تشخیص بدهیم و برای پیدا کردن و تشخیص مشکل باید منابع مختلفی داشته باشیم، یکی از بهترین این منابع میتواند کمیته‌ای از نخبگان، دانشجویان، کارورز‌ها و فلوشیپ ها باشد و در ابتدا اصول به آنها آموزش داده شود و اتاق فکری برای چالش‌یابی را توسط این افراد ایجاد کنیم.
دکتر ملکان راد در ادامه سخنان خود، به روش های اجرایی برای افزایش مخاطب اشاره کرد و گفت: باید بارش افکار ایجاد کنیم و از  دانشجویان در اتاق های فکر انتخاب موضوع و معرفی الگوها کمک بگیریم و همچنین میتوان از آنها بخواهیم کتاب زندگی نامه کاتلین کریکو که جایزه نوبل پزشکی را دریافت کرده است مطالعه کنند و هایلایت های آنرا در بخشی از سمینار بیان کنند و این خود باعث میشود که با مسیر و سختی های موفقیت آشنا شوند، همچنین  میتوان برای آنها جایزه‌ای نیز در نظر گرفت.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود، پیشنهاد تقدیر از افرادی که با هم در یک بخش، همکاری مفیدی دارند و باعث ترقی همه افراد گروه میشوند را نیز عنوان کرد و گفت: این امر باعث خواهد شد که رقابت بخش ها از مسائل حاشیه ای به سمت مسائل آکادمیک سوق داده شود و همچنین جایزه کار تیمی نیز در کنار جایزه فردی بالینی در نظر گرفته شود.
وی ادامه داد: در رابطه با بحث الگوها میتوان حتی از انترن ها، دانشجویان و دستیاران، الگوهای موفقی را انتخاب کنیم و معرفی الگو ها فقط مختص به پیشکسوتان نباشد و این خود باعث افزایش شرکت کننده خواهد بود.
در پایان دکتر ملکان راد عنوان کرد: باید نتیجه سمینارهای سالانه را به یک سیستم اجرایی متصل کنیم تا تبدیل به حرکت و یک اقدام  شود.
گفتنی است هشتمین سمینار سالانه تعهد حرفه‌ای در حوزه سلامت روزهای ۲ و ۳ اسفندماه سال ۱۴۰۳ در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران تالار ابن سینا برگزار می شود.

کلمات کلیدی
فاطمه رمضانی
خبرنگار

فاطمه رمضانی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *