تشریح برنامه های سومین چشن یکپارچه توسط کمیته اجرایی
روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: در چهارمين هم انديشي اعضاي كميته مديريت و برنامه ربزي سومين جشن يكپارچه با دانشجويان، برنامه هاي پيش بيني شده در طول اين مراسم بحث و طرح نهايي تنديس دانش آموختگان تصويب شد.
به گزارش دفتر ارتباط با دانش آموختگان، در اين جلسه كه با حضور مسئولين دفتر ارتباط با دانش آموختگان مركزي و مسئولين دفاتر دانشكده ها و بنمايندگان دانشجويان روز سه شنبه 26 فروردين 93 در اين دفتر تشكيل شد، به بررسي محتواي مراسم و طرح تنديس دانش آموختگان پرداخته شد.
در ابتداي جلسه دكتر سيداحمديان ضمن خير مقدم به مسئولين دانشكده ها و دانشجويان و با اشاره به قطعي شدن زمان و مكان برنامه گفت: بخش رسمي برنامه مشخص و بدين صورت است: تلاوت كلامي از قرآن مجيد، قرائت سرود جمهوري اسلامي ايران و سرود مخصوص دانشگاه، خيرمقدم استاد بهادري به مرعوين و شركت كنندگان، سخنراني رئيس دانشگاه و يكي از اعضاي هيئت رئيسه، اهداي جوايز به برگزيدگان دانش آموختگان و همچنين اساتيد برتر، قرائت دسته جمعي سوگندنامه با همراهي استاد بهادري، و در پايان نيز برنامه شاد و تفريحي و اجراي زنده موسيقي توسط خواننده اي مشهور.
وي همچنين درخصوص بخش غير رسمي مراسم ضمن اعلام برنامه هاي تفريحي در آن از قبيل اجراي مسابقه توسط مجري، موسيقي پاپ بصورت playback و يا اجراي زنده موسيقي سنتي، برپايي نمايشگاه هاي جانبي توسط دانشكده ها و معاونت ها، بازارچه خيريه، فروش محصولات دفتر دانش آموختگان، بازديد از موزه تاريخ علوم پزشكي و... از حاضرين جلسه خواست تا نظرات خود را ابراز كنند.
دبير دفتر در ادامه خاطرنشان كرد: با توجه به اهميت بالاي اطلاع رساني به دانش آموختگان و هدف اصلي،يعني مطلع بودن فارغ التحصيلان از برگزاري جشن يكپارچه، بهتر است انواع اطلاع رساني را بكار بگيريم تا درصد بيشتري مطلع شده و ثبت نام كنند، وي گفت: اطلاع رساني به صورت نصب پوستر و استند و بنر در تمامي دانشكده ها انجام مي شود اما اطلاع رساني و تبليغات به صورت آبشاري از طريق خود دانشجويان در گروه ها و تشكل هاي دانشجويي و دوستي خود و حتي خوابگاه ها نيز تاثير زيادي دارد. دبير دفتر در ادامه اطلاع رساني از طريق ارسال پيامك را نيز نحوه مناسبي براي تبليغات دانست و از مسئولين دانشكده ها خواست تا در اسرع وقت اسامي و شماره تماس هاي دانش آموختگان دانشكده خود را در اختيار دفتر قرار داده تا با ارسال پيامك برگزاري جشن را به اطلاع دانشجويان سال آخر در همه مقاطع برسانند.
دكتر سيداحمديان تاكيد كرد: برگزاري جشن هاي فارغ التحصيلي يكپارچه نه تنها براي دانش آموختگان و دفتر بلكه براي بالابردن امتياز دانشگاه نيز از اهميت بالايي برخوردار است لذا برگزاري باشكوه تر و پربارتر آن به بالا بردن سطح دانشگاه علوم پزشكي تهران كه دانشگاه مادر در علوم پزشكي است، كمك شاياني مي كند.
وي همچنين از برگزاري جلسه اي در تالار امام بيمارستان امام خميني مورخ 5/2/93 با حضور استاد بهادري و رزيدنت هاي آنجا براي اطلاع رساني به دانش آموختگان در مقاطع phd و تخصص و فوق تخصص دانشگاه خبر داد. وي حضور پرشورتر دانش آموختگان با شال هاي سفيد در جشن را در اعتبار بخشي بيشتر به دانشگاه موثر دانست.
وي همچنين از دانشجويان حاضر در جلسه خواست تا نمايندگاني از خوابگاه ها معرفي كنند تا اطلاع رساني در خوابگاه ها نيز بيشتر صورت گيرد.
مريم زاهدي نيز ضمن خوشامدگويي به حاضرين جلسه گفت: فرم ثبت نام سومين جشن يكپارچه براي متقاضيان در سايت قرار گرفته وحدوداً 200 نفر ثبت نام كردند. وي در ادامه از مسئولين و دانشجويان نماينده در دانشكده ها خواست تا با اطلاع رساني بموقع آمار ثبت نام شركت در جشن يكپارچه را بالا ببرند. وي همچنين براي تهيه كليپ در بخش غير رسمي مراسم تاكيد كرد: بهتر است عكس ها و فيلم هاي متنوعي داشته باشيم تا براي تهيه كليپ دانشكده ها و تونل زمان كه پيشنهاد يكي از دوستان در دانشكده داروسازي بود، محتواي مناسب و پرباري داشته باشيم. زاهدي همچنين از مصاحبه با روساي دانشكده ها و پخش كليپ آن در مراسم خبر داد.
مدير امور عمومي دفتر از برگزاري بي نظير جشن يكپارچه فارغ التحصيلي دانشگاه علوم پزشكي تهران در كشور ابراز خوشحالي كرد و گفت: ما اولين دانشگاهي بوديم كه در ايران اين كار را انجام داديم و ساير دانشگاه ها از ما الگو برداري كردند و حتي اخيراً از ما براي تاسيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان خود مشاوره مي گيرند. وي در ادامه تاكيد كرد: من شخصاً افتخار مي كنم كه قدم اول را در اين مسير دانشگاه ما برداشته است واميدوارم با برگزاري با شكوه تر سومين جشن يكپارچه ، بتوانيم در اين مسير همچون گذشته موفق باشيم.
زاهدي همچنين با اشاره به همزماني جشن يكپارچه با هفته خوابگاه ها گفت: اگر بتوانيم با معاونت محترم دانشجويي و مسئولين امور خوابگاه ها در اين خصوص هماهنگي لازم را داشته باشيم مي توانيم در ساعت غير رسمي، مسابقه آشپزي محلي دانشجويان را نيز در حاشيه مراسم داشته باشيم.
در ادامه جلسه نادر عنصري خاطرنشان كرد: با توجه به برگزاري جشن يكپارچه فارغ التحصيلي در دوسال گذشته دانشجويان بي خبر از برگزاري جشن نيستند. وي همچنين پيشنهاد داد مهلت ثبت نام زماني مثلا اواسط ارديبهشت باشد تا تيم برنامه ريزي و هماهنگي جشن بتوانند به بهترين شكل كارهاي قبل از جشن را انجام دهند.
دكتر پورمند مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان دوره شبانه نيز در اين جلسه گفت: اگر هر دانشكده بتواند homepage كامپيوترهاي سايت خود را با پوستر جشن يكپارچه فعال كند نوعي تبليغات خوب است كه دانشجويان زيادي را مطلع مي كند.
محمدرضا زاهدي كارشناس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده پزشكي به ارائه گزارشي از فعاليت هاي دفتر دانشكده خود پرداخت و از اطلاع رساني به دانشجويان و انترن ها و رزيدنت ها خبر داد.
اله وردي كارشناس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده بهداشت نيز از اطلاع رساني جشن يكپارچه به صورت خبر و پوستر در سايت دانشكده بهداشت خبر داد و اطلاع رساني مجازي را موثرتر دانست.
دكتر جوان بخت مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده علوم تغذيه نيز با اشاره به اطلاع رساني دانشكده از طريق تماس تلفني با دانشجويان، بهترين راه براي تبليغات و اطلاع رساني را ارسال پيامك برگزاري جشن و ثبت نام به دانش آموختگان امسال دانست.
در ادامه بهروزي از دانشجويان داروسازي شركت كننده در جلسه به ارائه طرح هايي از تنديس دانش آموختگان و برگزيدگان پرداخت و در پايان طرح نهايي تنديس تصويب و مقرر شد در جلسه بعد كه روز سه شنبه 2 ارديبهشت 93 تشكيل مي شود، طرح اجرايي آن به دفتر ارائه شود و در صورت انجام هماهنگي قبلي تيم اجرايي از محل برگزاري مراسم بازديد بعمل آورند.
ارسال به دوستان