روز پزشک و تقدیر از اساتید ممتاز و پیشکسوتان/دکتر بهادری از پزشکان به عنوان برگزیدگان خدا برای خدمتگزاری نام برد

روز پزشك و تقدير از اساتيد ممتاز و پيشكسوتان/دكتر بهادري از پزشكان به عنوان برگزيدگان خدا براي خدمتگزاري نام برد

بهادري، در مراسم روز پزشك ضمن ابراز خرسندي از اينكه دانش آموخته اساتيد برجسته دانشگاه علوم پزشكي تهران است، آن اساتيد را اسطوره هاي خدمت و عشق خواند.

همزمان با سالروز ولادت طبيب نامدار و برجسته ايراني، شيخ الرئيس ابوعلي سينا، مراسم گراميداشت روز پزشك چهارشنبه 1 شهريور 1391 با حضور وزير بهداشت، رييس دانشگاه، استادان و فرهيختگان جامعه پزشكي

در سالن آمفي تئاتر ستاد مركزي دانشگاه برگزار و از بيست و دو تن از اساتيد ممتاز و پزشكان پيشكسوت دانشگاه تقدير شد.
دكتر بهادري، رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه، با بيان گوشه اي از خاطرات خود در نخستين روزهاي ورود به دانشكده پزشكي، آن را يادآور عشق و ايثار دانست و گفت: 64 سال پيش در سال 1327 در كنكور پزشكي قبول شده و وارد دانشكده پزشكي شدم. در نخستين جلسه، در كلاس آناتومي، استادي بزرگوار با قدي بلند و عينك دودي به نام دكتر اميراعلم وارد كلاس شد و در 10 دقيقه درس انسانيت و عشق آموخت و پزشكان را برگزيدگان خدا براي خدمتگزاري خواند.
وي با اشاره به شرايط كشور در آن زمان گفت: حزب توده و ايادي شوروي در كشور سخت فعاليت مي كردند و مملكت در آنزمان در آتش پس از جنگ مي سوخت. به نحوي كه براي هر 10 هزار نفر يا بيشتر تنها يك پزشك آنهم ناقص داشتيم لذا قبول شدن در رشته پزشكي يك افتخار محسوب مي شد.
دكتر بهادري افزود: در آن زمان دكتر محمد مصدق و سيد ابوالقاسم كاشاني به جمع آوري مردم براي مبارزه با استعمار برخواستند و كم كم جبهه ملي در حال شكل گيري بود.
رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه، با تشريح نخستين روز كلاس خود گفت: در نخستين روز كلاس، استاد اميراعلم به همراه پروفسور منوچهر حكيم، دكتر نعمت الله كيهاني و دكتر گنج بخش وارد كلاس شدند. استاد امير اعلم ديگر تدريس نمي كرد و تنها به عنوان مقدمه چند كلمه اي سخن مي گفت و مي رفت.
وي افزود: در روز دوم در كلاس ديگري، استاد حسين گل گلاب درس گياه شناسي به ما داد و براي نخستين بار در آن كلاس ميكروسكوپ ديديم. در جلسه بعد استاد علي فلاتي را ديديم، كه بافت شناسي تدريس مي كرد و استاد منوچهر شفاهي كه جنين شناسي به ما درس مي داد. همچنين استاد دكتر انصاري كه پايه گذار دانشكده بهداشت بود، درس انگل شناسي داد و استاد حسين سهراب ميكروب شناسي تدريس مي كرد.
دكتر بهادري، استاد دكتر نعمت الهي را فيلسوفي بزرگ خواند كه در آنزمان با لهجه شيرين اصفهاني به تدريس فيزيولوژي مي پرداخت و گفت: دكتر آراميس وارطاني نيز با لهجه مخلوط ارمني  و فارسي شيمي تدريس مي كرد و اينها هر كدام اسطوره هاي خدمت و عشق بودند.
وي در ادامه گفت: رفته رفته به كلاس بزرگ دكتر آرمين آمديم. مرد وارسته اي كه نماز صبح و مغرب را در دانشكده مي خواند و تمام وقت در اختيار دانشجويان بود. پس از آن پروفسور عدل با لهجه شيرين تركي و فارسي به ما درس جراحي داد و به تدريج وارد بيمارستان و دوره باليني شديم.
رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه، درمانگاه بيمارستان را خانه دوم دانشجويان در آنزمان خواند و تاكيد كرد: دانشجويان در آنزمان همواره در درمانگاه حضور داشتند و به ندرت بيمارستان را براي رفتن به خانه ترك مي كردند.
دكتر بهادري با ذكر ياد و خاطره دكتر قريب، دكتر عزيزي و دكتر ملي آذر گفت: اين اساتيد به ما آموختند كه چگونه زندگي كنيم و هنوز كه از آن تاريخ بيش از نيم قرن مي گذرد بسياري از ما عاشق اين هستيم كه در دانشكده باشيم و در اين دانشكده قدم بزنيم.
وي اساتيد اين دانشگاه را جواهراتي گرانبهاء خواند و افزود: دانشكده پزشكي دانشگاه، بزرگترين دانشكده پزشكي در منطقه خاورميانه بشمار مي رود و اين به دليل شاگردان، تربيت شدگان و اساتيدي است كه در اين دانشكده حضور داشته و دارند و به تربيت و خدمتگذاري مشغولند.
دكتر بهادري، دكتر لاريجاني را تربيت يافته آن اساتيد به نام گذشته دانست و گفت: امروز دكتر لاريجاني به پاس خدمتي كه آن اساتيد گذشته انجام دادند، ادامه دهنده راه آنهاست و اين امر بسيار پسنديده و مقبول است.
وي در پايان با بيان شعري به سخنان خود پايان داد.
رهروام ره مي سپارم سالها/ كار من جز رفتن پيوسته نيست
چيستم جوينده اي فرسوده پاي/ زادراهم شوق و اميد و صفاست
خبرنگار: نسيم قرائيان

کلمات کلیدی