دکتر جعفریان در جمع دانش آموختگان ورودی 1364 دانشکده پزشکی بر ارتباط دوطرفه دانش آموختگان و دانشگاه تاکید کرد
مشاور رييس دانشگاه با اشاره به اينكه قسمت عمده هزينه دانشگاه هاي بزرگ دنيا را دانش آموختگان آن تامين مي كنند، بودجه دولتي بيشتر دانشگاه هاي بزرگ دنيا را كمتر از بودجه حمايت هاي اهدايي و وقفي آنها خواند.
گالری عکس
جمعي از دانش آموختگان ورودي سال 1364 دانشكده پزشكي روز جمعه 23 ارديبهشت 1390 گردهم آمدند تا 26 سال آشنايي و ورود خود به دانشگاه علوم پزشكي تهران را جشن گرفته و ديداري تازه كنند.
دكتر جعفريان مشاور رييس دانشگاه و دانش آموخته ورودي سال 1364 دانشكده پزشكي در حاشيه اين مراسم در بيان انتظار خود از دانشگاه گفت: دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران آنچه كه در فضاي محيط كارشان دارند، مديون دانشگاه هستند و يك ارتباط دو طرفه بين آنها و دانشگاه وجود دارد. همه ما در اين محيط رشد كرديم و وارد فيلدهاي تخصصي شديم. دوست داريم كه دانشگاه نسبت به افرادي كه در طول ساليان گذشته از آن فارغ التحصيل شده اند حالت پدرانه خود را حفظ كرده و هروقت به آنجا برگشت، با روي گشاده و آغوش باز روبرو شود. چون همه ما كه در اين دانشگاه درس خوانده ايم به نوعي آن را متعلق به خود مي دانيم، همانند خانه پدري وقتي كه فرد با هر شغل و مقامي به آنجا برمي گردد انتظارش اين است كه با آغوش باز روبرو شود كه فكر مي كنم تا حدودي اين اتفاق در حال وقوع است، يعني به سمتي مي رود كه ارتباط بين دانش آموخته و دانشگاه وجود دارد.
مشاور رييس دانشگاه در تعميم مثال فوق به توقع خود از دانش آموختگان افزود: هر پدري دوست دارد كه بچه هايش نگران و دلسوز خانه پدري خود باشند. بزرگترين سرمايه دانشگاه كه نيروي انساني آن است، اكثراً دانش آموخته همين دانشگاه بوده و با رسيدن به جايگاهي، در حال اداره آن هستند.
همچنين دانش آموختگان اين دانشگاه بايد احساس تعلق خود را به دانشگاه حفظ كنند و چنانچه مي توانند كمكي به دانشگاه كنند اين كار را انجام دهند. اين كمك ها مي تواند فكري، مالي، استفاده از اعتبار و شهرت خود در كمك به دانشگاه، ثبت چيزي، احداث بنا و يا فراهم آوري بنايي باشد.
وي گفت: مكرر افرادي را داشتيم بطور مثال50 سال قبل دانش آموخته دانشگاه بوده ودر خارج از كشور زندگي مي كند، يك بار به اينجا آمده و بعد از برگشتن در رشته كاري خود دو دستگاه خريداري و به دانشگاه هديه كرده تا كار جديدي انجام شود. اگر دانش آموختگان بتوانند هركدام از اين كارها را انجام دهند خوب است و از همه مهم تر اينكه بتوانند ارتباط خود را با دانشگاه حفظ كنند. اينها منشاء خير است.
دكتر جعفريان با اشاره به اين مطلب كه قسمت عمده هزينه دانشگاه هاي بزرگ دنيا را دانش آموختگان آن تامين مي كنند و مبلغي كاملاً استاندارد و پيش بيني شده است، بودجه دولتي بيشتر دانشگاه هاي بزرگ دنيا را كمتر از بودجه حما يت هاي اهدايي و وقفي خواند و خاطر نشان كرد كه اين موضوع در فرهنگ ما و محيط دانشگاهي كه بودجه هاي دولتي دارند خيلي جا نيفتاده است. اگر دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران بخواهند حركتي اين چنيني را آغاز كنند دانشگاه مي تواند اقداماتي را انجام دهد كه با بودجه هاي دولتي امكان پذير نيست.
وي در تبين اهداف دفتر ارتباط با دانش آموختگان و در ارائه راهكارهاي بهبود عملكرد آن اظهار خرسندي كرد: ايده شكل گيري دفتر ارتباط با دانش آموختگان حركت متيني را با حضور استاد بهادري شروع كرده است. با نگاهي بسيار عميق و به روز، شخصيت ايشان براي اين كار ويژه است. اينكه اين ايده به صورتي پيشرفت كند كه ارتباط آن هماني باشد كه مد نظر است، خوشبختانه طي چند سال گذشته آغاز شده است. از حركت هاي آن مي توان به حمايت اين دفتر در برگزاري مراسم ساليانه دوره هاي مختلف كه در طي سال هاي گذشته در حال توسعه است، اشاره كرد. با همكاري دكتر سيد احمديان سايتي در حال راه اندازي است كه افراد بتوانند از آن طريق همديگر را پيدا كنند. اين يك كار اساسي است.
ايشان اظهار اميدواري كرد كه در 6 ماه و يا يك سال آينده بعد از تكميل سايت كه افراد توانستند يكديگر را پيدا كنند شايد بتوان گردهمايي هاي عمومي براي دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران برگزار كرد و در آن صورت دنبال اهداف بزرگتر رفت.
وي در ادامه گفت: به نظر من دانش آموختگان ما به راحتي مي توانند با توانايي هاي علمي و مالي خود و نيز با جذب كمك ها از جاهاي ديگر، يك دانشكده جديد، يك بيمارستان جديد و يا يك سرويس جديد را ايجاد كنند.
دكتر جعفريان با اظهار خرسندي از اينكه دفتر ارتباط با دانش آموختگان در مسيري خوبي به پيش مي رود، با حمايت هاي مسئولين دانشگاه از آن، شرايط را مساعد خواند و در ضرورت اجراي اهداف آن تاكيد كرد: ديد مسئولين هم اين بوده كه اين كار ضروري است و به همين جهت از آن حمايت ويژه اي به عمل آوردند. انشاءالله در آينده نزديك شاهد باشيم كه سايت به نتيجه نهايي برسد و در واقع ابزار ارتباط با دانش آموختگان كامل شده و پس از آن بتوان گام هاي بعدي را برداشت.
ارسال به دوستان