در اولین جلسه کمیته دانشجویی جشن یکپارچه دانش‌‌آموختگی بر مشارکت دانشجویان در اجرای نهمین جشن یکپارچه تاکید شد

دکتر گتمیری در اولین جلسه کمیته دانشجویی جشن یکپارچه نهمین جشن یکپارچه گفت: در برنامه ریزی نهمین جشن یکپارچه، اصل بر مشارکت دانشجویان در برگزاری با شکوه این مراسم است.

اولین جلسه کمیته دانشجویی نهمین جشن یکپارچه با نمایندگان دانشجویان داوطلب شرکت در جشن یکپارچه سال 1402 با حضور رئیس، دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان، مسئولین دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده ها و جمعی از نمایندگان دانشجویان فارغ التحصیل سال تحصیلی 1402-1401 شنبه 10 تیرماه 1402 در سالن اجتماعات دفتر ارتباط با دانش آموختگان برگزار شد.
در این جلسه دکتر سیدمنصور گتمیری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان با اشاره به نقش کمیته دانشجویی نهمین جشن یکپارچه دانش آموختگان گفت: با توجه به تجربه برگزاری موفق 8 جشن یکپارچه به همت دفتر ارتباط با دانش آموختگان، دانشگاه هایی که تمایل به برگزاری جشن های مشابه دارند به این دفتر مراجعه و از تجربیات همکاران این دفتر استفاده می کنند و این حکایت از بزرگی کاری است که ما امروز برای انجام آن دور هم جمع شده ایم. بنابراین تلاش داریم ضمن استفاده از تجربیات گذشته، با استفاده از نظرات و پیشنهادات دانشجویان امسال مشکلات را کمتر کنیم.
وی یادآور شد:  ممکن است برگزاری جشن یکپارچه برای ما تکراری شده باشد اما جشن امسال متعلق به شماست و صاحب اصلی آن شما هستید بنابراین باید از ما بهترین برنامه را بخواهید البته در کنار آن هم لازم است که از همان ابتدا در کنار ما باشید و در کنار کمیته اجرایی همچون کمیته برنامه ریزی، انتظامات، تشریفات، سلامت و کمیته هنری، در کمیته دانشجویی که یکی از مهمترین کمیته هاست حضوری پررنگ و فعال داشته باشید.
دکتر گتمیری با اشاره به هزینه های مربوط به برنامه های این جشن گفت: ما حتی اگر حامی مالی نیز داشته باشیم نمی‌توانیم جشن را رایگان برگزار کنیم چرا که دریافت هزینه از دانشجو و همراهان آن بیانگر این است که چه تعدادی از مهمانان حتما شرکت خواهند کرد و این مهم در مدیریت هزینه هایی که برای برنامه ها می شود کمک می کند.
وی افزود ابتدا ثبت نامی از دانشجویان داوطلب صورت می گیرد و با توجه به فضایی که در نظر گرفته می شود و اگر مکان مناسب باشد اجازه همراهی حداکثر 2 نفر مهمان از جمله همسر یا پدر و مادر نیز به دانشجو داده خواهد شد که البته هزینه مهمان ها بیشتر خواهد بود به دلیل اینکه هزینه هایی که دانشگاه و حامیان مالی مراسم تقبل می کنند بیشتر متعلق به دانشجویان است لذا با رعایت شأن این عزیزان هزینه پذیرایی از همراهان برعهده خود دانشجو است.
رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان ضمن گرامیداشت یاد استاد بهادری گفت: ما خدمتگذار دانشجویانی هستیم که در شرف تبدیل شدن به alumni یا همان فارغ التحصیل یا همان اصطلاح زیبای دانش آموختگی هستند و افتخارمان این است که از استاد بهادری آموخته ایم که فضای خوبی را برای شما به وجود بیاوریم. این جشن فارغ التحصیلی یک جشن تولد دانش آموختگی است در واقع روز آخر دانشجویی و روز اول دانش آموختگی شماست و شما رسما به جمع حدود 200 هزار نفری دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران می پیوندید که در سراسر دنیا مشغول ارایه خدمات سلامت به مردم هستند.
وی یادآور شد همه ما به فارغ التحصیلی از دانشگاه تهران افتخار می کنیم و برای رسیدن به این رخداد بزرگ چند عنصر شامل لطف خدا، تلاش شما دانشجویان، زحمت پدر و مادر و زحمت اساتید با هم تلفیق شده است و محصولی به نام فارغ التحصیلی دانشگاه علوم پزشکی تهران به وجود آمده است.
دکتر گتمیری خاطر نشان کرد: شما صاحب اصلی این جشن هستید، این جشن سهم شما از زندگی دانشجویی است و باید جشنی بسیار زیبا برای فارغ التحصیلی داشته باشید پس شما دانشجویان نباید بگذارید این جشن شما دستاویز کسی برای اهداف سیاسی شود. در اجرای آن هم باید با واقعیتها برنامه ریزی کرد. ممکن است درباره مکان و هزینه ها یک چیزهایی به جشن تحمیل شود پس باید با محدودیتها کنار بیاییم و ملاحظات فرهنگی را در چهارچوب جمهوری اسلامی نیز رعایت کنیم.
وی در ادامه سخنان خود بر امکان اجرای موسیقی توسط دانشجویان در جشن تاکید کرد و افزود: تلاش بر ارتقای کیفیت مراسم است و دانشجویان هر دانشکده می توانند همان روز صبح در دانشکده خود جشنی داشته باشند و از آنجا به صورت گروهی با لباسهای فارغ التحصیلی به سمت جشن حرکت کنند که این مهم جلوه ای نیز به شهر می بخشد.
رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان ضمن دعوت از دانشجویانی که مسئولیت پذیری بیشتری دارند در کمیته اجرایی و دانشجویی گفت: برنامه ای ترتیب داده شده تا تعدادی از استادان برجسته دانشکده ها به عنوان سمبل دانشکده ها حضور پیدا کنند لذا حضور و همراهی دانشجویان در کنار اساتید بخصوص در زمان تقدیر از اساتید برگزیده، بر شکوه مراسم و تکریم شأن اساتید خواهد افزود.
وی در پایان سخنان خود گفت: در مقایسه جشن با جشن های دانشگاه های معروف مانند هاروارد و... امکان برگزاری جشن های چندروزه و با آن شرایط برای ما وجود ندارد اما آن قسمتهایی را که میتوانیم اجرا خواهیم کرد و در مجموع اصل، بر برگزاری با شکوه جشن است.
در این جلسه همچنین دکتر محمدرضا سیداحمدیان دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان نیز ضمن گرامیداشت یاد استاد بهادری گفت: جشن یکپارچه دانش آموختگان به پیشنهاد استاد بهادری از سال 1391 برگزار شد و امیدواریم امسال نیز بتوانیم این جشن را با کمک همکاران دفتر ستاد، دانشکده ها و همچنین مشارکت دانشجویان، با همان کیفیت جشن های زمان حیات استاد بهادری برگزار کنیم.
وی با اشاره به پیشگام بودن دانشگاه علوم پزشکی تهران در برگزاری جشن یکپارچه فارغ التحصیلی در بین دانشگاه های ایران افزود: استاد بهادری همیشه جشن یکپارچه را یک جشن ملی و فارغ التحصیلی حدود 2 هزار نفر از فرهیختگان ایران در رشته های علوم بهداشتی و پزشکی را یک رویداد مهم می دانست و تاکید داشت که این جشن باید به بهترین شکل برای این جمع فرهیخته برگزار شود.
دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان در تشریح برنامه های جشن یکپارچه گفت: پس از تعیین زمان و مکان این جشن، محتوای آن مانند همه جشن هایی که در دیگر دانشگاه ها در سراسر جهان برگزار می شود شامل یک بخش رسمی و یک بخش غیر رسمی است که سخنرانی مقامات، تقدیر از استاد برگزیده و دانشجویان برتر، قرائت دسته جمعی سوگند نامه و پرتاب کلاه در بخش رسمی و برپایی نمایشگاه، اجرای برنامه های هنری، موسیقی و طنز از برنامه های بخش غیر رسمی است.
وی با تاکید بر نقش دانشجویان در انتخاب مجری و گروه موسیقی خاطر نشان کرد: تمام تلاش ما این است که برنامه های این جشن مورد رضایت همه دانشجویان شرکت کننده باشد بنابراین در انتخاب برنامه های هنری مانند موسیقی و تئاتر و طنز باید روی نقطه اشتراک بین همه فارغ التحصیلان کار کرد و از همین رو نیاز است که ما از رای و نظر اکثریت دانشجویان مطلع باشیم و این مهم با مشارکت شما دانشجویان با اطلاع رسانی به دیگر دانشجویان میسر خواهد شد.
دکتر سیداحمدیان ضمن اشاره به عواملی که در کیفیت برگزاری این جشن تاثیر خواهند داشت مانند، زمان، مکان، آب و هوا، مسائل مالی و ... گفت، با توجه به اینکه زمان برای برگزاری این جشن قبل از ماه محرم کم است بناچار باید اجرای آن را به بعد از ماه صفر موکول کنیم و می دانیم که اجرای این مراسم در پایان تابستان مشکلاتی برای دانشجویان شهرستانی دارد اما اگر هدف تک تک ما برگزاری یک جشن با کیفیت و در شأن دانشگاه و دانشجویان آن باشد باید دست به دست هم بدهیم و نگذاریم مشکلات مانع از برگزاری آن شود.
وی با اشاره به محل برگزاری و تعداد شرکت کنندگان 8 جشن برگزار شده در سالهای قبل گفت: با توجه به اینکه مسولین دانشگاه تاکید به برگزاری این جشن در داخل دانشگاه دارند و داخل دانشگاه فضای بسته برای حضور دو یا سه هزار نفر وجود ندارد و برگزاری جش با تعداد بالا تنها در فضای باز در دانشگاه مقدور است، از طرفی اجرای جشن در فضای باز به دلیل مشکلات جوی ممکن است دچار اختلال شود، باید همه موارد را بسیار دقیق بررسی و برنامه ریزی کرد تا از بروز مشکلات احتمالی پیشگیری کرد.
دکتر سید احمدیان خاطر نشان کرد: باتوجه به وسعت این جشن و تعداد بالای شرکت کنندگان مطمئنا جلب رضایت همه شرکت کنندگان امکان پذیر نیست و تجربیات ما در جشن های گذشته نشان داده که حضور دانشجویان در کمیته اجرایی و مشارکت آنان در برنامه ریزی و اجرا می تواند در بخش هایی از جشن که می توان انعطاف پذیر رفتار کرد نارضایتی ها را به حداقل و رضایتمندی ها را به حداکثر می رساند. بنابراین در این جلسه شما را دعوت کرده ایم تا از همفکری و مشارکت شما و دوستانتان در هر چه بهتر و با کیفیت تر برگزار شدن جشن بهره مند شویم.
وی با تاکید بر این که جشن فارغ التحصیلی یکی از روزهای مهم در زندگی دانشجویان است یادآور شد که دفتر ارتباط با دانش آموختگان  تلاش دارد که جشن امسال را که برای شما برگزار می شود  به عنوان یک رویداد مهم در زندگی شما به یک شب خاطره انگیز تبدیل کند و در اینکار که ممکن است سختی هایی هم داشته باشد از شما می خواهیم که  در کنار ما باشید و در بخش هایی که نیاز به حفظ نظم مراسم دارد حضور بیشتری داشته باشید  و این را بدانید که برگزاری جشنی که ازلحاظ امنیت، سلامتی و بهداشت و... بهترین شرایط را داشته باشد کار آسانی نیست ونیاز به برنامه ریزی مفصل ومشارکت شما دانشجویان عزیز را دارد.
دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان در پایان سخنان خود خاطر نشان کرد، فارغ از تمامی سلایق و علایق وگرایش ها، ما باید اشتراک فارغ التحصیلی از دانشگاه علوم پزشکی تهران را در نظر بگیریم و اجازه اینکه کسی جشنمان را به هم بزند ندهیم و طبق ضوابط جامعه پیش برویم و این جشن ملی فارغ التحصیلی را خودمان با کمیته اجرایی خود اجرا کنیم.
سپس دکتر مریم زاهدی مدیر امور عمومی دفتر ارتباط با دانش آموختگان نیز در این جلسه ضمن خیرمقدم خدمت دانشجویان جدیدی که امسال به واسطه نهمین جشن یکپارچه به این دفتر مراجعه می کنند یادآور شد به منطور ارتباط مستمر با شما گروهی در فضای مجازی تشکل خواهیم داد و شما در این گروه از آخرین اطلاعات و تصمیمات مراسم مطلع خواهید شد ضمن اینکه می توانید مستقیم نظرات و پیشنهادات خود را مطرح نمایید.
وی بر استمرار برگزاری جلسات هم اندیشی با دانشجویان داوطلب جشن یکپارچه سال تحصیلی 1402-1401 تاکید کرد و افزود، این جلسات هر دو هفته یکبار در همین محل با حضور شما عزیزان برگزار می شود لذا از شما دعوت می کنم تا ضمن معرفی گروه مجازی مربوط به این جشن به دوستان خود، از آنها برای مشارکت در کمیته دانشجویی دعوت کنید تا با همفکری و مشورت یکدیگر بتوانیم به برگزاری هرچه بهتر جشن کمک کنیم.
در ادامه دانشجویان شرکت کننده در این جلسه ضمن معرفی خود نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کرده و مقرر شد دو هفته بعد دومین جلسه هم اندیشی با دانشجویان با حضور پررنگ تر دانشجویان جزئیات بیشتری از جشن به بحث و بررسی گذاشته شود.

کلمات کلیدی
فریبا  مقدم
خبرنگار

فریبا مقدم

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *