در جشن آغاز سال تحصیلی دانشکده بهداشت از خدمات 45 ساله دکتر ملک افضلی تجلیل شد
مراسم آغاز سال تحصيلی جديد صبح شنبه 11 مهر 94 در تالار آمفیتئاتر دانشکده بهداشت برگزار شد.
مراسم آغاز سال تحصيلی جديد صبح شنبه 11 مهر 94 در تالار آمفیتئاتر دانشکده بهداشت برگزار شد.
در اين مراسم، ابتدا دکتر مهدی ناطق پور، معاون دانشجويی و فرهنگی ضمن تبريک به دانشجويان جديد و تسليت برای حادثه غمبار منا، عالم ربانی و متعلم فی سبيل الله را دانشمندانی دانست که درراه خدا کسب علم الهی کردهاند تا موجبات خوشنودی خداوند متعال را فراهم کنند.
وی افزود: اگر دانشجويان علمی بياموزند که به نفع بندگان خدا باشد، متعلمی هستند که درراه نجات بشر قدم گذاشته و موجب رضايت پروردگار خويش شده اند.
دکتر ناطق پور، دانشکده بهداشت را قديمیترين دانشکدهی دانشگاه و مهمترين دانشکده بهداشت خاورميانه ناميد و گفت: دانشجويان اين دانشکده و اين دانشگاه بايد بهترين باشند و در خدمت به خلق خدا از ديگران پيشی بگيرند.
وی معاونت دانشجويی فرهنگی را مجموعهای از تسهيلات خواند که برای رفاه دانشجويان فعاليت میکند و دانشجويان میتوانند درزمينه های موردعلاقه به اين معاونت مراجعه کنند.
سپس دکتر اکبری ساری رييس دانشکده بهداشت با تبريک آغاز سال تحصيلی ياد درگذشتگان حادثه منا را گرامی داشت و هدف از برگزاری اين مراسم را جشنی به مناسبت فرارسيدن عيد بزرگ غدير، معرفی و تجليل از بازنشستگان و کارمندان نمونه اين دانشکده عنوان کرد.
وی با اشاره به پيشينه دانشگاه تهران اظهار داشت: دانشگاه تهران در سال 1313 بهطور رسمی افتتاح شد. در سال 1319 دانشکده پزشکی بخشی به نام انگلشناسی تأسيس کرد که در سال 1330 به انستيتو مالاريولوژی تغيير يافت. پسازآن تبديل به پارازتيولوژی شد و سپس در سال 1344 موسسه انستيتو تحقيقات بهداشتی راهاندازی و با توسعه آن در سال 1345 دانشکده بهداشت تأسيس شد.
دکتر اکبری ساری ادامه داد: اساتيد اين دانشکده از فرهيختهترين اساتيد دانشگاه هستند و برای اين دانشگاه و همچنين سلامت جامعه زحمات بیشماری متحمل شدهاند.
رييس دانشکده بهداشت، وجود رشتههای مختلف را از مزايای اين دانشکده دانست و گفت: اين دانشکده با داشتن 15 رشته دکتری، 17 رشته کارشناسی ارشد، 130 رشته کارشناسی و پذيرش 90 درصد دانشجويان تحصيلات تکميلی تنها قطب علمی آموزشی علوم بهداشتی در کشور است.
دکتر اکبری ساری ادامه داد: در نخستين ارزيابی که سال گذشته بين تمامی قطبهای علمی در کشور انجام شد دانشکده بهداشت در حيطه آموزش رتبه نخست و بين تمامی قطبها رتبه 4 را کسب را کرد.
وی ازنظر پژوهش، متوسط تعداد مقالات منتشرشده توسط هيات علمی اين دانشکده البته با کمک و همکاری دانشجويان تحصيلات تکميلی را بيش از 6 مقاله عنوان کرد و گفت: در سطح دانشگاهها ساليانه در حدود 800 مقاله منتشر میشود که بسياری از آنها در مجلات معتبر دنيا چاپ میشوند که از حدود 350 مجله منتشرشده، 50 مجله متعلق به دانشگاه علوم پزشکی تهران و حدود 10 مجله متعلق به دانشکده بهداشت است.
دکتر اکبری ساری با اشاره به ايستگاههای تحقيقاتی دانشکده بهداشت يادآور شد: 3 ايستگاه تحقيقاتی دانشکده بهداشت بسيار فعال هستند که دانشجويان میتوانند برای انجام پژوهشهای خود از امکانات ايستگاهها استفاده کنند.
وی محدوديت فضاهای فيزيکی را مهمترين مشکل دانشکده بهداشت عنوان کرد و گفت: با توجه به اينکه دانشکده بهداشت در پرديس دانشگاه تهران قرار دارد توسعه آن بهراحتی ممکن نيست البته در طول سالهای گذشته توسعه کمی خوبی داشته است.
دکتر اکبری ساری، دانشجويان را به رعايت اخلاق و داشتن تعهد حرفهای تشويق کرد و خطاب به آنها گفت: دانشجو بايد آيين زندگی دانشجويی، اخلاق در پژوهش، رفتار و کردار دانشجويی را بياموزد و رعايت کند. در حيطه سلامت نيز بهخوبی بياموزد و برای سلامت جامعه خدمت کند.
در ادامه، دکتر ساسان رضايی، معاون آموزشی دانشکده، به معرفی واحدهای آموزشی دانشکده پرداخت و بر آموختن دانش عمقی و اثربخش به دانشجويان تأکيد کرد.
پسازآن دکتر سيمين ناصری معاون پژوهشی دانشکده بهداشت به دانشجويان گفت: نتيجه پژوهشی که شما انجام میدهيد بايد در سطح جامعه ديده شود چون نقش دانشجويان دانشکده بهداشت در توليد علم کشور بسيار قابلتوجه است.
در ادامه اين مراسم، حجتالاسلاموالمسلمين غفاری معاون دفتر نهاد رهبری در دانشگاه، تصريح کرد: در آموزههای دينی علم کنار دين قرارگرفته و در عمل به آن بسيار تأکيد شده است.
وی افزود: در جايگاه علم چيزی که پرواز و صعود را آسان میکند در کنار استاد بودن و آموختن ادب و نزاکت است.
در پايان نيز، دکتر ملک افضلی استاد پيشکسوت دانشکده بهداشت که به درجه بازنشستگی نائل گشته، گفت: دانشکده بهداشت نقش بسيار مهمی در رشد و تکامل من داشته، چون دانشجويانی که در اينجا تحصيل میکنند حرکت به سمت تعالی را میآموزند و دانش و مهارت لازم را برای فعاليت در حوزهی بهداشتی کسب میکنند.
وی با اشاره به سخنان امام خمينی (ره) که فرمود، اسلام بازنشستگی ندارد، خاطرنشان کرد: تا زمانی که میتوانيد خدمت کنيد، خدمت کنيد و با بالا بردن تفکر و توان پژوهشی، قدرت برقراری ارتباط، حس حمايتطلبی و جامعه نگری از سلامت جامعه محافظت کنيد.
در پايان اين مراسم، از اساتيد بازنشسته و کارکنان نمونه دانشکده بهداشت با اهدای لوح و هديه تجليل شد. /
ارسال به دوستان