مراسم بزرگداشت مقام استاد در گروه بیماری های داخلی و قدردانی از تلاشهای ماندگار دکتر شریفیان
دکتر حسین قناعتی: عرق و غیرت در دانشگاه وابسته به مدیریتها نیست
در مراسم قدردانی از تلاشهای ماندگار استاد رمضانعلی شریفیان مدیرگروه پیشین گروه داخلی دانشکده پزشکی از اساتید بازنشسته گروه بیماریهای داخلی هم تقدیر شد.
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مراسم بزرگداشت مقام استاد و تقدیر از تلاشهای ماندگار دکتر رمضانعلی شریفیان که به میزبانی گروه بیماری های داخلی دانشگاه دوشنبه 19 اردیبهشت 1401 در تالار دارالفنون سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد؛ دکتر رمضانعلی شریفیان مدیرگروه پیشین گروه داخلی دانشکده پزشکی با بیان اینکه برگزاری این مراسم در راستای ارزش به دانش و فراگیری دانش است؛ گفت: دل نگرانی زیاد دارم و هر چه که شما دغدغه دارید من هم دارم اما بار اضافه و توقع نشدنی را نمیپسندم معتقدم باید در هر شرایط کمکحال هم باشیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مراسم بزرگداشت مقام استاد و تقدیر از تلاشهای ماندگار دکتر رمضانعلی شریفیان که به میزبانی گروه بیماری های داخلی دانشگاه دوشنبه 19 اردیبهشت 1401 در تالار دارالفنون سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد؛ دکتر رمضانعلی شریفیان مدیرگروه پیشین گروه داخلی دانشکده پزشکی با بیان اینکه برگزاری این مراسم در راستای ارزش به دانش و فراگیری دانش است؛ گفت: دل نگرانی زیاد دارم و هر چه که شما دغدغه دارید من هم دارم اما بار اضافه و توقع نشدنی را نمیپسندم معتقدم باید در هر شرایط کمکحال هم باشیم.
وی با اشاره به اینکه گروه داخلی با 150 عضو هیئتعلمی یکی از بزرگترین گروههای آموزشی در دانشگاه است؛ یادآور شد: اعضای این گروه در چندین بیمارستان تابعه دانشگاه پراکنده و مشغول ارائه خدمت به بیماران هستند.
دکتر شریفیان در ادامه به برخی از مشکلات و چالشهایی که در گروه داخلی وجود داشت اشاره کرد و افزود: در مباحث بازنگری آموزش پزشکی سعی کردیم فعالیتهای خوبی داشته باشیم و در نهایت هم مسئولان دانشکده همکاری خوبی با گروه داخلی داشتند.
این استاد تصریح کرد: باید در شرایط سخت «اخلاقمدار» و «انسانی» با همکار، دانشجو و بیمار برخورد کنیم. دستان همه عزیزانی که در شاکله گروه داخلی همکاری داشتند را به گرمی میفشارم و از همه پیشکسوتان خودم و همکاران گرامی تشکر ویژه میکنم.
وی یادآور شد: به شاگردی در کنار بزرگان پیشکسوت از جمله؛ استاد نفیسی، استاد مرشد و ... افتخار میکنم و شرمندهام که نتوانستهام مثل آن بزرگان رفتار کنم.
دکتر شریفیان با تاکید به دانشجویان که با احترام به بیمار خدمت کنید؛ خاطرنشان کرد: از زحمات و مشارکتهای همه دوستان و همکارانی که در این مدت که مسئولیت مدیر گروهی را به عهده داشتم تشکر میکنم چرا که پیشرفتهای حاصله را مدیون محبتهای تکتک شما عزیزان میدانم.
سپس در ادامه دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه با اشاره به پخش کلیپ اول مراسم که در خصوص ارزشها و جایگاه واقعی کشور ایران بود سخنان خود را با این بیت شعر از مولانا «خنک آن قماربازی که بباخت آن چه بودش - بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر» آغاز کرد و گفت: افتخار کردن به گذشته لازم است اما کافی نیست.
وی به پیشینه دانشگاه علوم پزشکی تهران از ابتدای دارالفنون تاکنون اشاره کرد و افزود: سلسله مدیریتی در دانشگاه باوجوداینکه نگاههای مختلف در آن بوده است اما مانع توقف رشد و شکوفایی مسیر دانشگاه نشده است چرا که عرق و غیرت در دانشگاه وابسته به مدیریتها نیست.
دکتر قناعتی با اشاره به تمهیداتی که برای برداشت سقف پرداخت کارانه در حال انجام است؛ یادآور شد: این موضوع تقریباً قطعی شده و انشاءالله ابلاغ خواهد شد، وظیفه ماست که از مسئولان ذیربط آن را پیگیری کنیم و امید داریم که شرمنده شما نباشیم.
وی با بیان اینکه «گروه داخلی قلب پزشکی است»؛ تصریح کرد: در تهیه و تدوین برنامه جامع بازنگری آموزش پزشکیحدود ۱۰۰ نفر از اعضای هیئتعلمی نقشی اساسی داشتند و انشاءالله با اجرای این برنامه تحولی عظیم ایجاد شود.
دکتر قناعتی ادامه داد: از موانع رشد علم نگاه مادی صرف و غیر اخلاقی است نمونه آن القا شرکتها در امور درمان است ما باید به آن نگاه ویژه داشته و مراقب باشیم؛ نباید بیدلیل هزینه بتراشیم. عدالت را باید برقرار و سلامت مردم را تضمین کنیم.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران بهعنوان دانشگاه مادر سرآمد بقیه دانشگاههای علوم پزشکی است؛ خاطرنشان کرد: همیشه دانشگاه علوم پزشکی تهران مدل بوده و برنامههای جامع به بقیه دانشگاهها ارائه دادهایم چرا که اساتید برجسته دانشگاه تحولاتی را ایجاد کردهاند و ما میتوانیم به بقیه دانشگاهها تعمیم دهیم.
رئیس دانشگاه در ادامه با اشاره به تفسیر آیه 2 سوره حشر که میفرماید؛ «اوست خدایی که کافران اهل کتاب را (یعنی یهود بنی نظیر را که به مکر، قصد قتل پیغمبر صلّی اللّه علیه و آله کردند) برای اولینبار همگی را از دیارشان بیرون کرد و هرگز شما مسلمین گمان نمیکردید که آنها از دیار خود بیرون روند و آنها هم حصارهای محکم خود را نگهبان خود از (قهر و انتقام) خدا میپنداشتند تا آنکه (عذاب) خدا ازآنجاکه گمان نمیبردند بدانها فرارسید و در دلشان (از سپاه اسلام) ترس افکند تا به دست خود و به دست مؤمنان خانههایشان را ویران میکردند، پس ای هوشیاران عالم پند و عبرت گیرید»؛ گفت: هیچ مشکلی برای حقیر مشکل نیست و هیچوقت احساس خستگی و کمبود نمیکنم چرا که شاهد بودم در زمان دفاع مقدس چه عزیزانی برای راحتی هموطنان این مرزوبوم جانفشانی کردهاند. کاری که ما میکنیم در مقایسه با زحمات آنها ناچیز است. خداوند متعال در کنار همگی ما است و با وجود خدا هیچ مشکلی حلنشدنی نیست.
دکتر قناعتی به بیان خاطرهای و یاد استاد مرحوم مسلم بهادری اشارهای کرد و افزود: باید همانند این استاد بزرگوار ماند و تا آخرین لحظه از حیات کارکرد. استاد بهادری تا چهار هفته قبل از فوت با مهربانی مسائل و مشکلات را با من در میان میگذاشت و حتی راهکار هم میداد.
رئیس دانشگاه در ادامه به تدوین برنامههای کلان دوره چهارساله 1400 تا 1404 دانشگاه که منتشر شده است، اشاره کرد و گفت: در تمام لایههای مدیریتی دانشگاه باهدف و برنامه و نگاه «منطقهای و جهانی» حرکت خواهیم کرد، با امیدواری و مشارکت همه همکاران کار نشدنی نداریم.
وی تصریح کرد: مدل مدیریتی که انتخاب کردهام «مدل مسطح» است بدین مفهوم که بر خلاف سایر ساختارهای سازمانی موجود، سازمانهای مسطح واقعاً مسطح هستند؛ به عبارتی هیچ عنوان شغلی، رئیس، مدیر، ارشد وجود ندارد، همه برابر هستند. «همه باید احساس کنند در پیشبرد دانشگاه شریک هستند».
دکتر قناعتی در خاتمه از زحماتی که دکتر شریفیان در دوران مدیریت گروه داخلی کشیدهاند، قدردانی و ضمن آرزوی توفیق، سربلندی، سعادت و عاقبتبهخیری برای همه کرد و اینکه در آخرت همه سربلند وارد خانه دوست شویم.
توضیح اینکه در مراسم بزرگداشت مقام استاد و تقدیر از تلاشهای ماندگار دکتر رمضانعلی شریفیان از استاد فرهاد شهرام، استاد حمیدرضا ذاکری، استاد محمدجعفر قره وش، استاد سیاوش ناصری مقدم و استاد شاهین مرآت اساتید بازنشسته گروه داخلی در سال 1400 قدردانی شد.
منبع خبر: سایت روابط عمومی
منبع خبر: سایت روابط عمومی
نظر دهید