برنامه پیاده روی یه مناسبت روز جهانی کلیه با شعار یک لیوان آب بنوشید و یک لیوان هم به دوستانتان بدهید

برنامه پياده روي يه مناسبت روز جهاني كليه با شعار يك ليوان آب بنوشيد و يك ليوان هم به دوستانتان بدهيد

به مناسبت روز جهاني كليه، برنامه پياده روي از پارك لاله به سمت بيمارستان امام خميني(ره) برگزار شد.

گالري عكس

اندازه بزرگتربه گزارش روابط عمومي مجتمع بيمارستاني امام خميني (ره)،  به مناسبت روز جهاني كليه برنامه پياده روي، 5 شنبه 21 اسفند 93 مصادف با 12 مارس با حضور مسئولين دانشگاه، بيماران كليوي، نيروي انتظامي، شهرداري، مركز تحقيقات استعدادهاي درخشان، به سمت بيمارستان امام خميني (ره) برگزار شد.
درشروع افتتاحيه دكترسيد منصور گتميري، معاون آموزشي مركز تحقيقات نفرولوژي، ضمن خوشامد گويي به ميهمانان بيان كرد:  امروز روز جهاني كليه است. تقريبا هفته دوم مارس است كه امسال مصادف با 12مارس كه هر ساله در دنيا  اين مراسم اجرا  مي شود. و حدود 5 سال است كه در كشور ما نيز شروع شده و اين پاسخ به يك نياز حياتي در دنيا است كه حدود 80 تا 90 درصد كشور ها صد ها برنامه براي اين مراسم دارند.
وي اشاره به اين مطلب كرد كه هدف اصلي توجه دادن مردم نسبت به اين بيماري شايع است كه 80 درصد مردم اطلاعي از آن ندارند.
دكتر گتميري در ادامه از قاسمي نژاد پيشكسوت گروه ورزشكاران و همچنين از گروه هاي مختلف  ورزشي پارك لاله قدرداني كرد.
از اهداف مهم روز جهاني كليه، برقراري گروه تخصصي و فوق تخصصي با مردم است . لذا ازتربيت بدني، مركز پژوهش هاي استعدادهاي درخشان دانشگاه، شهرداري منطقه 6، بيمارستان امام خميني (ره) و نيروي انتظامي، بخصوص سردار سيد احمديان فرماندار بهداشت و درمان نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران تشكر مي كنيم.
وي افزود امروز از ساعت 7 تا 8:30 مشغول پياده روي بوديم كه در حين پياده روي راجع به بيماري هاي كليه صحبت شد .
وي برنامه سمينار علمي، سخنراني آموزشي پزشكان و پرستاران  و بخش سلامت كه شامل آزمايشات كراتي نين و قند و تركيبات بدن را كه در اختيار مخاطبين قرار مي گيرد مطرح كرد.
دكترگتميري شعار روز جهاني را يك ليوان آب بنوشيد و يك ليوان هم به دوستانتان بدهيد را عنوان كرد.
وي افزود: ارگان هاي بدن بدون آب آسيب جدي مي بينند. آب فراوان بنوشيد. خوردن آب پيشگيري مي كند ولي درمان نمي كند.
هركس كه فكر مي كند سالم است بايد فكر كند كه كليه اش ممكن است در معرض خطر باشد.
در ادامه مراسم دكترمحبوب لسان پزشكي رييس مركز تحقيقات نفرولوژي به نكات پزشكي ديگري اشاره كرد. وي افزود:  با حفظ سلامتي كليه، باعث سلامت قلب مي شويد و اينكه كليه در بسياري از بيماري ها و كم كردن مرگ و مير ناشي از آن نقش اساسي دارد و اگر به كليه توجه داشته و پيشگيري و به موقع درمان كنيم،  مي توانيم از خيلي مرگ و مير ها جلو گيري بعمل آوريم.
وي گفت: كليه مركز كهكشان است.
و شعار امسال مصرف آب و اهميت آن است كه مقالات زيادي در مورد آن منتشر شده است.
رييس مركز تحقيقات نفرولوژي، به نقش آب در جلوگيري از تسريع به سمت نارسايي كليه تاكيد و جلو گيري از افزايش فشار خون را امر مهمي عنوان كرد.
در ادامه بيان كرد:  بيماري كليه چيزي است كه هم از نظر انساني و اقتصادي بار زيادي را براي كشور تحميل مي كند. و اين برنامه را پل ارتباطي بين مردم دانست.
مراسم با سخنراني هاي متعدد ادامه داشت.
خبر: فريبا حفيظي
عكس: جمشيد ربيعي