افتتاحیه کارگاه سه روزه توانمندسازی اساتید در مراقبت تکاملی یگانه نوزاد (نیدکپ)
کارگاه توانمندسازي اساتيد در مراقبت تکاملی یگانه نوزاد (نيدكپ) صبح روز شنبه 11 دی ماه کار خود را آغاز کرد.
در افتتاحيه كارگاه سه روزه توانمندسازي اساتيد در مراقبت تکاملی یگانه نوزاد (نيدكپ) که صبح روز شنبه 11 دی ماه کار خود را آغاز کرد؛ دكتر محمدعلی چراغي، رئیس دانشکده ضمن خوش آمدگويي به اساتيد و همكاراني كه از اقصي نقاط كشور به اين كارگاه آمده بودند، از شکل گیری ایده توانمندسازی درون سازمانی دركارگروه توسعه علوم پرستاري و در قالب نظریه یادگیری سازمانی در نشست منطقه ای پرستاری در بیرجند در سال 94 پرداخت و با اشاره به توانمندي اساتيد در زمينه هاي تخصصي مختلف بر لزوم به كارگيري اين توانمندي در ارتقاء سطح دانش و عملكرد تاكيد کرد.
وی ضمن ابراز خشنودی از برگزاری این کارگاه توسط گروه آموزشی پرستاري كودكان و مراقبت ويژه نوزادان دانشکده؛ برگزاری کارگاه های توانمندسازی را در راستای شعار سال دانشکده "هبری تغییر و توسعه اثربخش در برنامه 4 ساله دانشکده با هم آوایی گروه های آموزشی" دانست.
در این کارگاه که به صورت چند رشته ای با حضور فوق تخصصان نوزادان و پرستاران برگزار شد؛ دكتر حيدرزاده ، فوق تخصص نوزادان و رييس اداره سلامت نوزادان وزارت بهداشت به بحث سين اكتيو تئوري پرداخت و دكتر دليلي و دكتر نيكو نيك ،نفس فوق تخصص نوزادان به ترتيب به بيان مراقبت خانواده محور و شواهد مرتبط با تاثيرات به كارگيري مدل مراقبتي نيدكپ بر تكامل سيستم عصبي و مغز نوزاد پرداختند.
همچنين زهرا گودرزي، عضو هیات علمی سابق گروه کودکان و مراقبت ویژه نوزادان و آبرون سرپرستار بخش مراقبت ويژه نوزادان بيمارستان حضرت ولي عصر(ع) اصول نيدكپ و را هكارهاي عملي مديريت و اجراي آن در بخش را بیان کردند.
دكتر ژيلا ميرلاشاري، دبیر علمی کارگاه و مدیر گروه کودکان و مراقبت ویژه نوزادان دانشکده نیز با طرح مبحث رفلكشن اهمیت باور به این بحث در مراقبت از نوزادان به شیوه نیدکپ را شرح داد
ارسال به دوستان