تاکید دکتر بهادری برنقش دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران در بی نیازی کشور به پزشکان بیگانه

تاكيد دكتر بهادري برنقش دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران در بي نيازي كشور به پزشكان بيگانه

دكتر بهادري پراكندگي دانش‌آموختگان در شهرهاي مختلف را مانعي براي ايجاد و حفظ ارتباط آنان با يكديگر و با دانشگاه ندانست و بر لزوم حفظ ارتباط دوسويه تاكيد كرد.

 

 

به گزارش دفتر ارتباط با دانش آموختگان، دكتر بهادري رئيس اين دفتر كه در اولين گردهمايي دانش‌آموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران در استان مازندران سخن مي‌گفت ضمن تبريك اين اتفاق مبارك در استان هميشه سرسبز و افتخارآفرين مازندران خاطرنشان كرد:  اگر بخواهيم دليل تأكيد بر نام دانشگاه علوم پزشكي تهران را عنوان نمايم بايد به اين نكته اشاره‌كنم كه تا كمتر از نيم‌قرن پيش ملت ايران حتي براي درمان بيماري‌ها و خدمات تندرستي شرايط سختي داشت. اكثر شهرهاي ايران پزشك نداشتند و روستاها فاقد برخورداري از حداقل خدمات بهداشتي بودند. تخصص پزشكي در شهرهاي ايران جايي نداشت و بيماري‌ها امان مردم را بريده بود. براي درمان بيماري‌ها محتاج بيگانگان بوديم. حضور تعداد زيادي از پزشكان از كشورهاي هندوستان، پاكستان، بنگلادش و كمك پزشكان آلماني كه در استخدام دولت با حقوق گزاف بودند و همچنين ارجاع بيماران به خارج ما را به بيگانگان وابسته كرده و موجب خروج ثروت زيادي از كشورمان مي‌شد.
وي ضمن ابراز خرسندي از اينكه به كمك انديشمندان خدمتگزار در حوزه سلامت نه‌تنها اين دو نياز برطرف شده خاطرنشان كرد: خوشبختانه ما حتي در دورافتاده‌ترين نقاط كشور عزيزمان از وجود بيمارستان و متصديان امور پزشكي و سلامت در كليه سطوح ازجمله پزشكان ايثارگر با ارزان‌ترين هزينه بهره‌مند هستيم و اين ميسر نمي‌بود مگر به همت شما دانش‌آموختگان حوزه علوم پزشكي و نسل‌هاي گذشته‌اي كه به دانشگاه‌ها راه پيدا كرديد و به‌تدريج نيازهاي كشور را مرتفع نموديد.
دكتر بهادري دانشگاه علوم پزشكي تهران را دررسيدن به اين توفيقات در حوزه سلامت، داراي نقش و اثر مهمي عنوان كرد و افزود: دانشگاه علوم پزشكي تهران وارث دوران شكوفايي پزشكي در ايران اسلامي است. پس از وقفه چند قرني آموزش طب در ايران، به دنبال تأسيس دارالفنون و تشكيل اتاق طب و سپس مدرسه طب، عمر دوباره يافت و اين دانشگاه اولين و پيشروترين دانشگاه در ايران است كه شكل جديد آن از سال 1313 شمسي در فضاي فعلي افتتاح گرديد. 
وي افزود: تا سال 1328 دانشكده پزشكي دانشگاه تهران تنها دانشكده پزشكي كشور بود و ساير دانشكده‌هاي كشور نيز توسط استادان و دانش‌آموختگان همين دانشكده تأسيس‌شده‌اند و به بياني مي‌توان دانشگاه تهران را مادر ساير دانشگاه‌هاي كشور نام برد. 
استاد پيشكسوت دانشگاه با اشاره به وضع نابسامان بيماري‌هاي واگيردار سال‌هاي گذشته كشور يادآور شد: اگر امروز شاهد ريشه‌كن شدن بسياري از اين بيماري‌ها هستيم به همت و تلاش پزشكان دانشگاه تهران است و بنده به‌عنوان عضو قديمي از جامعه پزشكي كشور از تربيت متخصصين، جراحان و پزشكان حاذق در اين دانشگاه به خود مي‌بالم و خدا را شكر مي‌كنم كه در اين دانشگاه و يا توسط دانش‌آموختگان اين دانشگاه بهترين خدمات درماني، آموزشي، باليني و جراحي انجام مي‌شود.
دكتر بهادري با اشاره به قدمت و اثرات مثبت دانشگاه علوم پزشكي تهران در عرصه سلامت كشور گفت: اين دانشگاه همواره از وجود استادان برجسته بهره‌مند بوده و باتربيت دانش‌آموختگان رشته‌هاي مختلف در تمام سطوح خدمات آموزشي، پژوهشي، درماني و بهداشتي در رأس تمام دانشگاه‌هاست.
وي با اشاره به تربيت بيش از يك‌صد هزار دانش‌آموخته در دانشگاه علوم پزشكي تهران تأكيد كرد: اكثر اين دانش‌آموختگان در سراسر جهان ازجمله كشور عزيزمان مشغول خدمت مي‌باشند و عده زيادي از آن‌ها نيز عهده‌دار مشاغل مهم در همه سطوح مديريتي چه در ايران و چه در خارج از ايران هستند. 
رئيس دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان يادآور شد: در طول دوران دفاع مقدس تنها حرفه‌اي كه در كنار رزمندگان هميشه حاضر بود و شهيدان زيادي نيز داشت پزشكان و شاغلين حرف پزشكي بودند و اين قابل‌تقدير است. 
وي تأكيد كرد، اين زحمات و تلاش‌هايي كه در دانشگاه علوم پزشكي تهران صورت گرفته و يا زمينه آغاز در ساير دانشگاه‌ها شده را نبايد ناديده گرفت و يا فراموش كرد و اين مهم وظيفه دانش‌آموختگان دانشگاه است كه به‌عنوان فرزندان آن در ساير دانشگاه‌ها بايد نسبت به حفظ و ارتقاي نام دانشگاه تلاش نمايند.
وي با اشاره به آمار بالاي تعداد دانش‌آموختگان دانشگاه خاطرنشان كرد: پراكندگي دانش‌آموختگان در شهرهاي مختلف نبايد مانع از ايجاد و حفظ ارتباط آنان با يكديگر و با دانشگاه شود و دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان وظيفه دارد بستر مناسبي براي برقراري ارتباط فراهم نمايد و ايجاد شعبات استاني نيز در همين راستا صورت مي‌گيرد تا ضمن ايجاد هم‌افزايي بتوان خدمات بزرگ‌تري به جامعه ارائه نماييم.
دكتر بهادري گفت: دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه تهران به‌منظور آشنايي هرچه بيشتر با دانش‌آموختگان خود در سراسر كشور و خارج از ايران تأسيس‌شده و در حال حاضر در داخل دانشگاه در تهران با 13 دفتر در دانشكده‌ها و 6 دفتر بيمارستان‌ها به فعاليت مشغول است و امروز خوشحالم كه اولين دفتر خارج از تهران را در استان عزيز مازندران كه خود زاده و مربوط به اين استانم تشكيل مي‌دهيم و اميدوارم با ايجاد و گسترش شبكه ارتباطي بين دانش‌آموختگان براي توسعه دانشگاه علوم پزشكي تهران و همچنين ساير دانشگاه‌ها بتوانيم مؤثرتر از پيش باشيم.
لازم به توضيح است كه همزمان با برگزاري اولين گردهمايي دانش‌آموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران كه روز جمعه 17 مهرماه سال جاري در سالن نظام پزشكي شهر بابل برگزارشده بود، دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان اين دانشگاه در استان مازندران افتتاح و از سوي رئيس دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دكتر شهابي از دانش‌آموختگان ورودي سال 50 دانشكده داروسازي به سمت مسئول اين دفتر منصوب و از بين جمع حاضر دكتر متكان و دكتر سليماني از شهرستان بابل، دكتر مجد از آمل، دكتر دادوئي از ساري و دكتر خسرويان از قائم‌شهر به‌عنوان اعضاي هيئت اجرايي اين دفتر انتخاب شدند./

کلمات کلیدی