دکتر ابراهیمی در سومین جلسه کمیته علمی هفتمین سمینار تعهد حرفه ای بر زنده نگه داشتن امید در جوانان تاکید و آن را تضمین کننده رعایت اصول تعهد حرفه‌ای خواند

سومین هم اندیشی کمیته علمی سمینار سالانه تعهد حرفه ای در نظام سلامت با حضور اعضاء محترم کمیته علمی و بحث و بررسی موضوعات پانل ها و انتخاب اعضاء پانل ها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دفتر ارتباط با دانش آموختگان سومین جلسه کمیته علمی هفتمین سمینار تعهد حرفه‌ای در نظام سلامت  با حضور دکتر گتمیری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه، دکتر دولتی، دکتر سیداحمدیان، دکتر ابراهیمی، دکتر فیروز، دکتر سالاری فر، دکتر رضایت، دکتر رستمیان، دکتر ملکان راد، دکتر نخستین انصاری، دکتر جلیلی، دکتر نور بالا، دکتر رحیمی کیان و حضور مجازی خانم دکتر موسوی، دکتر چراغی و دکتر صمدی برگزار شد.
در این جلسه که در روز سه شنبه 28 آذر 1402 برگزار شد دکتر ابراهیمی معاون دانشجویی دانشگاه، در رابطه با نا امیدی جوانان عنوان کرد: اگر خودمان هم نا امید شویم اتفاق بدتری است و این ما هستیم که باید راه را به جوانان نشان دهیم.
وی در رابطه با انتخاب مخاطب و همچنین انتخاب امتیاز فرهنگی و بازآموزی نظراتی را ارایه داد.

فاطمه رمضانی

فاطمه رمضانی