مراسم بزرگداشت اساتید برجسته گروه داخلی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

مراسم بزرگداشت اساتيد برجسته گروه داخلي مجتمع بيمارستاني امام خميني (ره) برگزار شد

در مراسم بزرگداشت اساتيد برجسته گروه داخلي مجتمع بيمارستاني امام خميني از 7 استاد برجسته تجلیل به عمل آمد.

گالری عکس مراسم بزرگداشت اساتيد برجسته گروه داخلي مجتمع بيمارستاني امام خميني (ره) سه‌شنبه 2 شهریور 95 به همت دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه و همكاري سازمان نظام پزشكي و انجمن‌های تخصصي داخلي در تالار امام این مجتمع برگزار شد.
در این مراسم از مقام شامخ علمی دكتر كاظم آملي استاد ريه، دكتر شكوه اقدس محامدي استاد ريه، دكتر نصرالله سيار استاد خون، دكتر نورالدين هادوي استاد داخلي، دكتر ايرج ناظري استاد قلب، دكتر محسن نفيسي استاد داخلي و دكتر محمدعلی نیک‌خو استاد كليه که نقش بزرگی در توسعه و پیشبرد اهداف نظام آموزش پزشکی و درماني کشور داشته‌اند، تجلیل شد.
دکتر رزم پا دبیر اجرایی این مراسم، هدف از برگزاری این نکوداشت را، تقدیر از ارزش‌های والای انسانی و دفاع از حریم و حرمت جامعه‌ی پزشکی عنوان کرد و گفت: اساتید پیشکسوت به‌عنوان گنجینه‌های پزشکی الگویی برای نسل امروز به شمار می‌آیند. هرچند مقام این عزیزان بسیار بالاتر از برگزاری این‌گونه مراسمات است ولی تجلیل از آن‌ها شاید گوشه‌ای از زحمات و تلاششان در جهت پیشرفت علم پزشکی را جبران کند.
در ادامه دکتر شریفیان مدیر گروه داخلی بیمارستان امام خمینی، ضمن تبریک روز پزشک یاد تمامی اساتیدی که در قید حیات نیستند را گرامی داشت و گفت: مجموعه‌ای از افتخار، غرور، شوق و شرم در ذهن من غوطه‌ور است و نمی‌دانم چگونه این مجموعه برون داشت خواهد داشت.
وی ادامه داد: افتخار از اینکه، سال‌ها شاگرد این عزیزان و شاهد اخلاق نیک، دلسوزی و عطوفت آن‌ها بوده‌ام. شوق از اینکه، امروز در خدمتشان هستم و دستشان را می‌بوسم و شرم از اینکه نتوانستم تمامی ارزش‌ها و سجایای اخلاقی آن‌ها را جذب کرده و بکار گیرم و به نسل امروز منتقل کنم.
دکتر شریفیان گفت: از طرف تمامی کارکنان بخش داخلی به شما تعظیم می‌کنم و دستتان را می‌بوسم و می‌گویم باغی که شما نهال آن را کاشته‌اید امروز به باغستانی تبدیل‌شده و از میوه آن که پزشکانی حاذق هستند سراسر کشور و حتی دنیا بهره‌مند شده‌اند.
وی در بخشی از سخنان خود با پخش اسلاید به معرفی و مرور زندگی اساتید برگزیده گروه داخلی بیمارستان امام خمینی پرداخت.
در ادامه دکتر زالی رئیس سازمان نظام پزشکی ضمن تبریک روز پزشک، طب پرسشگر و کنجکاو را از مهم‌ترین ویژگی‌های علم پزشکی دانست و گفت: تا زمانی که پرسش و کنجکاوی در علم اتفاق نیفتد، علم رشد نخواهد کرد. حس مسئولیت و ذهن پرسشگر اساتید پیشکسوت موجب ارتقای علم پزشکی در کشور شده و نسل جوان امروز باید از این اساتید گران‌قدر الگوبرداری کرده و در تمامی مراحل زندگی علمی و شخصی خود بکار بندند.
وی نگاه جامع، داشتن اخلاق پزشکی، احترام به بیمار و علاقه به آموزش را از خصایل مشترک اساتید پیشکسوت عنوان کرد و گفت: البته داشتن این خصوصیات فقط منحصر به حرفه‌ی پزشکی نیست که توجه به آن‌ها در تمامی امور زندگی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. رفتار و سیاق پزشکی امروز حلقه‌ی گمشده ایی است که با جستجو در رفتار و سلوک این اساتید می‌توان دوباره آن را احیا کرد.
رئیس سازمان نظام پزشکی بابیان اینکه، کرامت بیمار از کرامت انسانی نشأت می‌گیرد تصریح کرد: امروز پزشکی کامیاب است که احترام بیشتری به بیمارش قائل شود که همانا خالق هستی برای بنی‌آدم کرامت قائل شده است.
دکتر زالی ادامه داد: معلم بودن به معلمی و عشق به علم است خصیصه ایی که اساتید ما همواره داشته‌اند و به‌خوبی به نسل بعد از خود منتقل کرده‌اند. پیشکسوتان اسوه، الگو و ذخایر ارزشمندی هستند که باید ارج نهاده شوند البته بزرگداشت این عزیزان گوشه‌ی کوچکی از زحمات آن‌ها را جبران خواهد کرد.
دکتر بهادری رئیس دفتر دانش‌آموختگان دانشگاه نیز بابیان اینکه، پزشکی ایران سابقه‌ی طولانی در پیشرفت علم پزشکی دنیا دارد گفت: اگر به تاریخ پزشکی قبل از اسلام برگردیم علم پزشکی در ایران دوران طلایی داشته و پس از اسلام نیز به‌خصوص در دوران ابن‌سینا به پیشرفت خود ادامه داده است.
وی ادامه داد: ایجاد دانشکده‌ی پزشکی در دل دانشگاه تهران یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین اتفاقات در عرصه‌ی پزشکی کشور بود که منجر به تشکیل کرسی‌های مختلف به‌خصوص کرسی داخلی و تولید رشته‌های مختلف داخلی در دل رشته داخلی و نیز تربیت متخصصین برجسته‌ای در این گروه شد.
دکتر بهادری در پایان خاطرنشان کرد: بیش از 50 درصد پزشکان داخلی کشور به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در دانشکده‌ی پزشکی دانشگاه تهران تربیت‌شده‌اند و در پیشرفت علوم رشته داخلی نقش به سزایی داشته‌اند.
در ادامه دکتر امامی رئیس دانشکده‌ی پزشکی دانشگاه بابیان اینکه بزرگداشت مقام اساتید داخلی بیمارستان امام نه برای بیمارستان و نه برای گروه داخلی بلکه برای پاسداشت علم و ارزش‌های متعالی پزشکی است، گفت: ما در فرهنگ و آیینی پرورش‌یافته‌ایم که علم و معلم در حد اعلی کرامت دارند و امروز به حرمت تمامی معلمانی که در اعتلا و پیشرفت علم پزشکی کشور متحمل زحمات فراوان شده‌اند می‌ایستیم و در مقابلشان تعظیم می‌کنیم.
دکتر امامی بابیان اینکه من و تمامی حاضرین در این مراسم از شاگردان این بزرگواران بودیم و به داشتن چنین اساتیدی افتخار می‌کنیم تصریح کرد: نگهداری میراث بزرگی که از این عزیزان به ما منتقل‌شده مسئولیت سنگینی است که باید به‌درستی به نسل بعدی منتقل شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: یک استاد به‌منزله‌ی درختی تنومند و شاگردان وی به‌منزله‌ی شاخه‌های این درخت هستند. درجه و رتبه یک استاد بر اساس تربیت شاگردان وی سنجیده می‌شود. امیدوارم به‌عنوان قطره‌ای کوچک از دریای علم و دانش در مسیر این راه طولانی پیشرو اساتید بزرگوار خود باشیم.
در پایان این مراسم از 7 استاد برگزیده گروه داخلی بیمارستان امام با اهدای لوح و هدیه تجلیل به عمل آمد
کلمات کلیدی