پیام تبریک دکتر گتمیری به مناسبت حلول سال نو و عید نوروز

دکتر گتمیری سرپرست دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه به مناسبت عید نوروز و حلول سال نو پیام تبریکی ارسال نمود.

متن این پیام به شرح ذیل است.

عید نوروز عید اعتدال و عید زنده شدن طبیعت است. عید نو شدن و شکفتن، عید یادآورنده‌ی رستاخیز

حلول سال نو را به همه‌ی هم‌میهنان گرامی و همه‌ی پارسی زبانانی که نوروز را گرامی می‌دارند بویژه دانش‌آموختگان عزیز و افتخارآفرین دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک و تهنیت می‌گویم.

همچنین یاد استاد بهادری را در آستانه اولین بهاری که بی او و با یاد او به استقبال بهار می‌رویم پاس می‌‌دارم. او که خود سرشتی بهاری داشت و نسیم وجودش ارمغان‌آور شکفتن در وجود اطرافیانش بود. در آستانه‌ی حلول سال ۱۴۰۲ هجری شمسی در حالی به استقبال بهار می رویم که خانه‌ی دانش‌آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران از فروغ وجود استاد محروم است. اما یاد او و آموزه‌های ارزنده‌ی او که پیام‌آور شکفتن و جوانه زدن بود با ماست. با نام خدا و یاد آن معلم فرزانه‌ی دانشگاه بهار ۱۴۰۲ را آغاز می‌کنیم و دل به شکوفه‌های دانش و دانستن می سپاریم.

سال نو مبارک

دکتر سیدمنصور گتمیری