پیام دکتر گتمیری به مناسبت روز استاد

دکتر سیدمنصور گتمیری سرپرست دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز استاد پیام تبریکی خطاب به اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران و اساتید دانش‌آموخته این دانشگاه منتشر ساخت.

متن این پیام به شرح ذیل است.

همکاران گرامی

اساتید محترم دانشگاه علوم پزشکی تهران

اساتید محترم دانش‌آموخته دانشگاه علوم پزشکی تهران

دوازده اردیبهشت ماه سالروز شهادت معلم روحانی، استاد مطهری و روز معلم را به همه‌ی شما تلاشگران عرصه علم و دانش و یادگیری و آموزش تبریک می گویم.

ردای بلند علم و آموزش بر قامت سروآسایتان زیبنده و مبارک باد. در دورانی که علم، تعلیم و تربیت و آموختن و آموزش دادن، رونق و اعتبار گذشته را ندارد پایداری در این مقام شایسته‌ی تقدیر مضاعف است.

این روزها کم نیستند معلمان و اساتیدی که صورت خویش با سیلی سرخ نگه می‌دارند و فقر و قناعت را آبرو می‌بخشند.

ما اما بیش از این، این پیام و مقام را به تیرگی گلایه نمی‌آلائیم و سخن در همان قداست دانش و آموزش می‌رانیم که اگر نبود این قداست و آراستگی، بیشماری از شما استادان و معلمان فرهیخته این کسوت کهن را به کناری نهاده بودید و معاش از حجره‌ی دیگر می‌جستید. اما این کسوت پرشوکت را با همه‌ی دشواری‌ها برگزیدید چرا که انصافا برگزیده‌اید.

لذا در این روز نمادین سر بر آستان دانشوری و تعلیمتان می‌سایم و دست پرمهرتان را می‌بوسم.

روز معلم و روز استاد بر شما و هر آموزگار اندیشه‌وری مبارک‌باد.

دکتر سیدمنصور گتمیری

سرپرست دفتر ارتباط با دانش آموختگان