گردهمایی ورودی های 1353 و 1354 دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

پزشکان ورودی 1353 و 1354 دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در 16 آذر 1402 در سالن همایش بیمارستان آتیه، دور هم گرد آمدند و به مرور خاطرات دوران تحصیل خود پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دفتر ارتباط با دانش آموختگان، در این مراسم دکتر رزم پا استاد پیشکسوت دانشگاه و دکتر علیزاده رئیس بیمارستان آتیه به عنوان برگزار کنندگان این مراسم هرکدام با سرودن اشعار خود یاد و خاطره خانم دکتر ساحره سعیدی همکلاسی دوران تحصیل خود را که به تازگی به رحمت ایزدی پیوسته را گرامی داشتند و از حضور در جمع دوستان ابراز خرسندی کردند.
همچنین در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد استاد بهادری به عنوان بنیان گذار جشن های دورهمی ورودی های پزشکی، از خانم دکتر زاهدی مدیر امور عمومی بازنشسته دفتر ارتباط با دانش آموختگان به پاس تلاش در برگزاری این گردهمایی ها در سال های گذشته تقدیر به عمل آمد.
این مراسم با ضیافت شام و دید و بازدید و گپ و گفت همکلاسیها پایان یافت.

فاطمه رمضانی

فاطمه رمضانی