دکتر مسلم بهادری، رییس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه: یکی از افتخارات دانشگاه ما فعالیت دانش آموختگان آن در دانشگاههای معتبر دنیاست
دكتر مسلم بهادري، رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه در گردهمايي دانش آموختگان سال 1345 دانشكده پزشكي (10/8/85) ويژگيها و هدف از تاسيس اين دفتر را عنوان كرد.
بنابراين گزارش، دكتر بهادري گفت: اين جمع بعد از 40 سال خيلي جمع باصفايي است و من بسيار خوشحال هستم كه در اين جمع صميمانه حضور دارم، وي افزود، بنده هميشه حسرت ميخوردم كه اغلب دانشگاههاي دنيا يك سيستم ارتباط با فارغ التحصيلان خودشان را دارند، اين دانشگاه نيز با حمايتها و نظر مساعد رياست دانشگاه اين سيستم را پايه ريزي كردند. وي در ادامه افزود: دانشگاه تهران بعنوان دانشگاه مادر از 1230 شمسي با تشكيل اولين مدرسه طب بنا شده است و ادامه فعاليت آن به دانشكده پزشكي فعلي بر ميگردد و دانشكده پزشكي حقيقتاً يك تاريخچه قديمي دارد. دكتر بهادري همچنين به اولين پايه گذار دانشكده پزشكي بنام پرفسور اوبرلن اشاره كرد و گفت: ايشان اولين كسي بود كه فعاليت دانشكده را سروسامان و كرسيهاي آموزشي تاسيس كرد و استاداني را نيز از كشورهاي فرانسه، انگليس و... وارد سيستم آموزشي و دانشكده كردند وي همچنين به استاد پيشكسوت آنزمان بنام دكتر مصطفي گلپايگاني اشاره كرد و افزود، بعد از دانشكده پزشكي اين دانشگاه، دانشكدههاي پزشكي ديگري در شهرهاي شيراز، مشهد، اصفهان و تبريز بوجود آمد. رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه همچنين اضافه كرد، يكي از افتخارات دانشگاه اين است كه اساتيد آن در اكثر دانشگاههاي معتبر مشغول فعاليت و در ارزيابيهاي بين المللي نيز داراي ويژگيهاي خاص ميباشند. وي افزود، دانشگاه علوم پزشكي تهران بعنوان دانشگاه مادر در سراسر كشور ريشه دوانده و يكي از اقدامات مهم اين دانشگاه تاسيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه است كه دكتر گتميري نيز بعنوان دبير اين دفتر و مدير روابط عمومي دانشگاه ميباشند. دكتر بهادري در اين گردهمايي همچنين در بخش ديگري از سخنانش درخصوص انتظارات اين دفتر و هدف از تاسيس آن گفت: فرزندان دانشگاه، پدر و مادرشان را دوست بدارند و در اعتلاي آن نقش داشته باشند. وي گفت: دانشگاه به دانش آموختگان نياز دارد و با توجه به اينكه تا اندازهاي وظيفه هماهنگي خدمات آموزشي برعهده دانشگاه ميباشد استادان عزيز سالي يكبار در دانشگاه خود حضور پيدا كنند و به دانشگاه خود در زمينه آموزش رزيدنت و دانشجو كمك نمايند كه اين امر هيچ لطمهاي به دانشگاههاي فعلي شما نخواهد زد. وي افزود دانشگاه علوم پزشكي تهران رقيب دانشگاههاي ديگر نيست. وي از انتظارات ديگر به كمك هاي مالي اين دانش آموختگان اشاره كرد و گفت در اكثر كشورهاي دنيا مثل دانشگاه هاروارد نيز اين امر صورت ميگيرد. وي تصريح كرد دانشگاه ها فقط با بودجههاي دولتي نميتوانند انتظارات خود را برآورده سازند. وي از فعاليتهاي ديگر اين همكاران به نقش آنان در ارتقاء كيفيت نشريات دانشگاه اشاره كرد و افزود دانشگاه در مطبوعات دنيا خيلي جايگاه بالايي ندارد و دانش آموختگان ميتوانند با انتقال اطلاعات دو جانبه به شناسايي كشور خود و افزايش توليدات علمي و سطح كيفيت مقالات علمي كمك نمايند.
ارسال به دوستان