تسلیت درگذشت خانم دکتر نصیری طوسی

درگذشت زنده یاد خانم دكتر نسرين نصيري طوسي (همسر آقاي دكتر محمود سعيدا) را به خانواده محترم ایشان و دانش آموختگان ورودی 61 دانشکده پزشکی تسلیت می گوییم.

هوالباقي

‎با اعلام پرواز روح بلند عزيز سفر كرده خانم دكتر نسرين نصيري طوسي (همسر آقاي دكتر محمود سعيدا) از كالبد تن و زمين خاكي به عرش خدا و ملكوت اعلي، بدينوسيله به اطلاع همه آشنايان، همشهريان و دوستداران علم و فضيلت مي رساند كه مراسم تشييع و تدفين پيكر پاك آن روانشاد روز چهارشنبه ٩٥/١٢/٢٥ ساعت ١٠:٣٠ صبح در محل "امام زادگان عينعلي و زينعلي" واقع در خيابان اشرفي اصفهاني، بالاتر از ميدان پونك برگزار مي گردد.

‎ضمنا مراسم ختم آن مرحومه روز جمعه مورخ ٩٥/١٢/٢٧ از ساعت ١٩:١٥ تا ٢٠:٤٥ در مسجد الزهرا واقع در خيابان خواجه عبدالله انصاري - خيابان شهيد عراقي منعقد خواهد شد.

‎تشريف فرمايي شما سروران ارجمند در اين مراسم موجب شادي روح آن فقيده سعيده و تسلي خاطر خانواده هاي عزادار خواهد بود.

‎خانواده هاي:
‎ نصيري طوسي، سعيدا و ضيايي اردكاني
دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز این ضایعه تأسف بار را به خانواده آن مرحومه، دانش آموختگان محترم ورودی سال 61 دانشکده پزشکی و جامعه پزشکی تسلیت عرض می نماید. از خداوند متعال برای آن تازه سفر کرده علو درجات و برای بازماندگان صبر جمیل آرزومندیم.