نشست صمیمی رئیس دانشگاه با همکلاسیهای دوران دانشجویی
دفتر ارتباط با دانشآموختگان شامگاه جمعه 30 مردادماه میزبان بیست و چهارمین گردهمایی دانشآموختگان ورودی 64 پزشکی بود.
در ابتدای این مراسم که با حضور رئیس دفتر ارتباط با دانشآموختگان و رئیس دانشگاه در موزه ملی تاریخ علوم پزشکی برگزار شد، دکتر کاشانی نماینده دانشآموختگان پزشکی ورودی 64 پس از خیرمقدم به میهمان و تبریک روز پزشک، با ذکر نام همکلاسیهای درگذشته یاد آنها را گرامی داشت.
وی در ادامه نام تعدادی از دانشآموختگان ورودی 64 را که مسئولیتهای در حوزه سلامت و سیاست گزاری سلامت دارند برشمرد و ضمن تشکر از زحماتی که برای ارتقای سلامت جامعه میکشند ابراز امیدواری کرد به همت دانشآموختگان دانشگاه، قدمهای بزرگی در حوزه سلامت برداشته شود.
دکتر کاشانی همچنین یاد و خاطره استادان ارزشمندی که علاوه بر تدریس علوم پزشکی، علم اخلاق را نیز به شاگردان خود آموزش دادهاند گرامی داشت و برای سلامتی و طول عمر آنها دعا کرد.
دکتر سید احمدیان که هم میزان و هم میهمان این مراسم بود ضمن خیرمقدم به همه همکلاسیها خود و تبریک روز پزشک گفت: یکی از ویژگیهای ارزشمند برپایی گردهماییهای همچون این مراسم این است که با دیدن چهره دوستان قدیمی لبخند بر لبان حاضرین مینشیند و امیدوارم همیشه شاهد این باشیم که لبخند را بر لبان شما دوستان عزیز نظارهگر باشیم و ما بتوانیم در این مهم سهمی داشته باشیم.
وی برگزاری گردهمایی و دیدار دوستان را به فال نیک گرفت و گفت: در آستانه سالروز ولادت پزشک نامی ایران ابوعلی سینا دیدار دوستان در یکشب به یاد ماندی تکرار شده و من بسیار خوشحالم که هم بهعنوان همکلاسی و هم بهعنوان عضوی از دفتر ارتباط با دانشآموختگان در خدمت شما هستم.
دکتر سید احمدیان با اشاره به سال ورود این گروه (سال 64) یادآور شد، امسال سیامین سال ورود ما به دانشکده پزشکی است و به همین منظور در نیمه بهمنماه سال جاری این مناسبت را با برگزاری مراسمی در دانشکده پزشکی جشن خواهیم گرفت و خاطرات دوران تحصیل در دانشکده پزشکی را تکرار خواهیم کرد.
دکتر جفریان هم که بهعنوان یکی از دانشآموختگان ورودی 64 پزشکی در این جمع حاضرشده بود نیز ضمن تبریک روز پزشک به همه پزشکان بخصوص پزشکان حاضر در این جلسه گفت: از زمانی که وارد دانشکده پزشکی شدیم 30 سال گذشت و این نشان میدهد که گذر عمر چقدر شتابان است.
وی با اشاره به حوادث اخیر حوزه پزشکی خاطرنشان کرد، بسیاری از وقایعی که از بعضی از رسانهها پخش میشود حقیقت نداشته و یا به آن صورتی که اعلامشده نیستند و ممکن است آسیبهایی به ارتباط پزشک و بیمار وارد کند که این ظلم بزرگی است چراکه به دلیل کاهش اعتماد مردم جامعه آسیب خواهد دید. جایگاهی که ما بهعنوان پزشک در آن قرار داریم ممکن است تحت تأثیر اتفاقاتی همچون اتفاقات اخیر قرار بگیرد اما ارتباط بین پزشک و بیمار چیزی نیست که در درازمدت تحت تأثیر قرارگرفته و اگر مجموعه جامعه درایت داشته باشد چنین اتفاقاتی نباید بیفتد. همه ما بر مسئولیت و نقش خود بهعنوان پزشک واقفیم و سعی داریم که این نقش را به بهترین شکل ایفا کنیم.
حرفهی پزشکی حرفهای است که ماهیتاً خدمتگزار است و اگر آسیبی به جامعه وارد شود به جامعه پزشکی نیز وارد میشود. هرکدام از ما میبایست تمام سعی خود را بکار بندیم تا نقشی را که برای آن تربیتشدهایم که همان ارائه خدمات درمانی صحیح به مردم است درست ایفا کنیم و ضمن انعکاس درست وقایع و اتفاقات در صورت امکان آن را اصلاح نماییم.
وی در خاتمه ضمن تشکر از همه پزشکانی که هدفشان تنها خدمتگزاری به مردم است، ابراز امیدواری کرد، هم رفتار گروه پزشکی و همچنین رفتار رسانهها اصلاحشده و انعکاس وقایع به مسیر درست هدایت شود و آسیبی بر اعتماد که از مؤلفههای مهم سرمایههای اجتماعی است وارد نسازد.
دکتر بهادری رئیس دفتر ارتباط با دانشآموختگان نیز با حضور خود در این مراسم گفت: من تقریباً 60 سال است که در جمع گروههای مختلفی از پزشکان بودم ولی بعضی از این دورهها ویژگی خاصی دارند که باعث افتخار دانشگاه هستند یکی از این دورهها پزشکان ورودی سال 64 است و همین موضوع انگیزه بیشتری برای حضور در جمع آنان برای بنده ایجاد میکند.
وی ضمن تأکید بر حفظ قداست حرفه پزشکی یادآور شد هنوز هم اکثریت جامعه پزشکی، جامعهای است که هدفش خدمت شبانهروزی و سالم به جامعه است و در بین این گروه افراد خدمتگزار واقعی که با کمترین چشمداشت مادی به مردم خدمات سلامت ارائه میدهند وجود دارد. نمونههای آن در بیمارستانهای خیریهای که توسط پزشکان خیر، خدمات سلامت ارائه میشود به چشم میخورد و این کار در حرفههای دیگر کمتر دیده میشود.
رئیس دفتر ارتباط با دانشآموختگان خاطرنشان کرد هنوز هم پزشکان در جامعه ما جزو بهترینها هستند و اگر نواقصی هم مشاهده میشود قابلرفع است و امیدوارم هر چه سریعتر شاهد برطرف شدن آنها باشیم.
وی گفت: درزمانی که من دوره پزشکی را به پایان رساند 70 درصد خدمات پزشکی در ایران انجام نمیشد و یا توسط پزشکان بیگانه انجام میشد و این جای بسی خرسندی است که امروز در اقصی نقاط ایران نیز حتی خدمات تخصصی به بیماران ارائه میشود و شاهد آنهم بیمارستانهایی که تأسیسشده و خدماتی است که در این بیمارستانها ارائه میشود. خدماتی که برای دریافت آنها درگذشته مجبور به اعزام بیماران به خارج از کشور و هزینه کردن دلارهای زیادی بودیم.
دکتر بهادری انجام جراحیهای سخت، پیوندهای اعضایی که در داخل کشور انجام میشود را حاصل زحمات و تلاشهای پزشکان عنوان کرد و افزود: همه این خدمات خالصانه به نیازمندان ارائه میشود و اگر در کنار این طبابت، هزینههایی هم به پزشکان پرداختشده درآمدهای پزشکان در مقایسه با درآمدهای بنگاههای اقتصادی و سایر اقشار و حرفهها، ثروت ناچیزی است.
وی حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران را در جمع دانشآموختگان فرصت مغتنمی عنوان کرد که نصیب دفتر ارتباط با دانشآموختگان شده و ابراز امیدواری کرد دفتر ارتباط با دانشآموختگان بتواند زمینه ارتباط و حضور تمامی دانشآموختگان دانشگاه را در چنین برنامههایی فراهم کند. دانشآموختگانی که افتخار جامعه و دنیا بوده و مشکلات بهداشتی بسیاری به دست آنان برطرف شده است.
دکتر بهادری در خاتمه مشاهده حس تعلق دانشآموختگان به دانشگاه محل تحصیل را لذت آفرین دانست و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشآموختگان آنیکی از بهترین گروههای خدمتگزار ایران هستند و خدماتی به مردم ارایه می کنند نیز بی نظیر است.
در پایان این مراسم نیز هدایایی بهرسم یادبود به تعدادی از میهمانان حاضر اهدا شد.
پخش کلیپهایی از تصاویر جلسات گذشته و گرفتن عکس دستهجمعی از دیگر برنامههای تدارک دیدهشده و پذیرایی شام نیز پایانبخش این شب بهیادماندنی بود.
ارسال به دوستان