بازدید هیئت اعزامی دفتر ارتباط با دانش آموختگان از دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده بهداشت
دكتر ادريسيان رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده بهداشت از برگزاري جلسات مشترك با حضور دانش آموختگان پيشكسوت در اين دانشكده خبر داد.
در جلسه اي كه در روز سه شنبه بيست و سوم شهريور ماه و با حضور دكتر ادريسيان استاد پيشكسوت و رئيس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده بهداشت، دكتر اخوان معاون اداري مالي و دبير دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده بهداشت، دكتر سيد احمديان مدير و مريم زاهدي رييس امور اداري دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه بهمراه جمعي از همكاران دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه و دانشكده بهداشت برگزار شد درخصوص برنامه هاي پيش روي دفتر ارتباط با دانش آموختگان بحث و تبادل نظر شد.
در ابتداي اين جلسه، دكتر ادريسيان ضمن ابراز خرسندي از راه اندازي دفتر ارتباط با دانش آموختگان در دانشگاه علوم پزشكي تهران و دانشكده ها، گفت: راه اندازي اين دفتر ايده خيلي خوبي براي آشنا شدن پيشكسوتان قديمي و ارزش نهادن به تلاش هاي بي دريغ آنها است.
وي در ادامه افزود: خوشبختانه اين دفتر توانسته اسامي تعدادي از فارغ التحصيلان رشته هاي مختلف را با كمك جمعي از همكاران تهيه نمايد. همچنين مشخصات و اطلاعات تعدادي از پيشكسوتان به دفتر مركزي ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه ارسال شده است.
در ادامه اين گفتگو دكتر اخوان با اشاره به تاريخچه تاسيس دانشكده بهداشت گفت: سابقه تاسيس اين دانشكده به سال 1319 با كرسي انگل شناسي برمي گردد و در سال 1345 رسماً اين دانشكده به اسم دانشكده بهداشت نام گذاري شد كه خوشبختانه دانشكده بهداشت بزرگترين دانشكده بهداشت در خاورميانه است.
وي در ادامه توضيحات خود اظهار داشت: دانشكده بهداشت بيش از 130 عضو هيات علمي ثابت و بيش از 1000 نفر دانشجو در مقطع تكميلي، كارشناسي ارشد، PhDوMPH نيز دارد.
دكتر اخوان با اشاره به تحصيل تعداد زيادي از دانشجويان خارجي در اين دانشكده افزود، از كشورهاي منطقه تعدادي نيز براي گذراندن دوره هاي كوتاه مدت به اين دانشكده مراجعه كرده و تحصيل مي كنند و آنها نيز به عنوان دانش آموخته دانشكده محسوب مي شوند.
نماينده دفتر ارتباط با دانش آموختگان ضمن تاكيد بر شناسايي پيشكسوتاني كه در حال حاضر در بين ما نيستند گفت: اگر بتوانيم در مصاحبه با پيشكسوتان، خاطره اي از اساتيد و دانش آموختگاني كه در حال حاضر در بين ما نيستند مطرح كنيم در اصل ياد و خاطرات آنها را براي ديگران زنده نگه داشته ايم.
وي در ادامه سخنان خود ياد آور شد، ميانگين تعداد مقالات در دانشكده بهداشت به ازاي هر عضو هيئت علمي 3.6 مي باشد كه اين رقم در دانشگاه علوم پزشكي تهران 1.5 مقاله به ازاي هر عضو هيئت علمي است.
اين گزارش در ادامه دكتر سيد احمديان مدير دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه ضمن اينكه اهم فعاليت هاي جاري دفتر ارتباط با دانش آموختگان را در سه مبحث راه اندازي و نگهداري اطلاعات درسايت دانش آموختگان، برگزاري مراسم فارغ التحصيلي و مصاحبه با پيشكسوتان به منظور تدوين گاهنامه يا پيشكسوت نامه بيان كرد، افزود: شايسته است با همكاري همه افراد شاغل در اين دفتر و در دانشكده ها، اين فعاليت به نحو احسنت اجرا و پيگيري شود.
دكتر سيد احمديان ضمن اينكه تاكيد كرد كه دفتر دانش آموختگان دانشگاه در نظر دارد كه اطلاعات تمامي فارغ التحصيلان دانشگاه علوم پزشكي تهران را در سايت اين دفتر وارد كند، افزود: اين برنامه تمامي دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران را با مقاطع مختلف تحصيلي را در بر مي گيرد كه طبق هماهنگي كه با معاونت آموزشي دانشگاه صورت گرفته است دانشكده ها مي توانند تمامي اطلاعات خود را از اين معاونت دريافت دارند.
مدير دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه هدف از برقراري دفتر ارتباط با دانش آموختگان را شناسايي پيشكسوتان در هر جاي دنيا عنوان كرد و از اينكه از اين طريق مي توانيم در هر كشوري يك پايگاه داشته باشيم ابراز اميدواري كرد.
دكترسيد احمديان، با توجه به جمع آوري اطلاعات دانش آموختگان در اين دانشكده، عملكرد اين دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشكده بهداشت را بسيار مطلوب بيان كرد و ابراز اميدواري كرد كه اين واحد بتواند قدم هاي موثري در پيشرفت اهداف دفتر دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران داشته باشد.
در ادامه اين جلسه زاهدي ضمن تشريح جزئيات سايت در دست طراحي دفتر ارتباط با دانش آموختگان و قابليت هاي موجود در آن، خاطر نشان كرد به منظور هرچه بهتر شناساندن اين دفتر و فعالينت هاي آن بهتر است هر دانشكده نسبت به گردآوري و تهيه اطلاعات مربوط به تاريخچه خود، اطلاعات مربوط به فارغ التحصيلان، مقالات، پايان نامه ها و... اقدام نمايد. وي همچنين بر لزوم ايجاد امكاناتي متناسب با نيازهاي دانش آموختگان براي جلب همكاري با اين دفتر از طريق سايت دفتر تاكيد كرد و افزود، برقراري ارتباط بين دانش آموختگان از مهمترين اهداف اين دفتر است كه اميدواريم با امكاناتي كه در سايت دفتر ارتباط با دانش آموختگان طراحي و نصب خواهد شد بتوانيم زمينه اي همكاري بيشتر را فراهم آوريم.
زاهدي همچنين با اشاره به تجربياتي كه دفاتر دانش آموختگان دانشكده هاي در طي اين چند سال درخصوص ارتباط با دانشجويان و فارغ التحصيلان در زمينه هاي رفاهي، فرهنگي ، هنري داشته اند، اظهار داشت، استفاده از اين تجربيات مي تواند در جذابيت و معرفي اين دفتر به ما كمك كند و همچنين به عنوان الگويي براي ساير دانشكده ها استفاده شود.
ارسال به دوستان