دیدار مقامات خارجی
بازدید هیئت دانشگاهی کشور آلمان از موزه و دیدار با مسئولین دانشکده های پزشکی و پرستاری و مامایی
روز یکشنبه اول آذرماه، موزه ملی تاریخ علوم پزشکی میزبان پروفسور کریستین مرکر رئیس دانشگاه اسلینکن آلمان و پروفسور هلموت سایتز استاد دانشگاه هیدلبرگ آلمان و جمعی از مسئولین دانشگاه بود.
گالری عکس 1
گالری عکس2
گالری عکس 3
بنابر این گزارش، این دو استاد پس از بازدید از بخش های مختلف موزه تاریخ علوم پزشکی ابراز داشتند: امروز باعث افتخار ماست که در موزه پزشکی کشور ایران با قدمت 5000 ساله قدم برمیداریم. درست است که موزههای پزشکی ما خیلی بیشتر از موزه پزشکی ایران است ولی در این موزه جاذبههای زیادی در علم پزشکی دیدیم که شاید در آینده برایمان تکرار نشدنی باشد. به امید روزی که شما هم از موزههای پزشکی کشور من بازدید داشته باشید.
این گزارش حاکی است سپس هیئت آلمانی در جلسهای که با حضور دکتر گتمیری، قائممقام دفتر ارتباط با دانشآموختگان، دکتر چراغی رئیس دانشکده پرستاری، دکتر نگارنده رئیس مرکز تحقیقات مراقبت پرستاری و مامایی و معاونین بینالملل، آموزشی و پژوهشی دانشکده پرستاری، دکتر نیما رضایی معاون بینالملل دانشکده پزشکی، دکتر مهدوی مزده ريس مركز تحقيقات و بانك فرآوردههاي پيوندي ايران، دکتر نصیری طوسی فوق تخصص بیماریهای گوارش و كبد برگزارشده بود شرکت کرده و در خصوص فعالیتهای صورت گرفته در این حوزهها و همچنین همکاریهای بعدی با این مراکز به گفتگو نشستند.
در ابتدای این جلسه دکتر گتمیری قائممقام دفتر ارتباط با دانشآموختگان پس از معرفی دانشگاه علوم پزشکی تهران، واحدهای تحت پوشش و زمینه فعالیت آنها و تحقیقات صورت گرفته در این دانشگاه به معرفی دفتر ارتباط با دانشآموختگان دانشگاه پرداخت.
در ادامه دکتر رضایی با اشاره به علاقهمندی دانشگاه در خصوص تبادل اطلاعات علمی بین دانشگاههای ایرانی و خارجی و بیمارستانهای مختلف ازجمله اطفال یادآور شد، همکاریهای زیادی با دانشگاههای آمریکا، آلمان (هانوفر و دوسلدوف) و انگلیس انجامشده است و امیدواریم با برطرف کردن مشکلاتی که به دلیل تفاوت در زبان، فرهنگ و قوانین کشورها داریم، بتوانیم همکاری بیشتری با دانشگاههای بزرگ دنیا داشته باشیم.
دکتر چراغی رییس دانشکده پرستاری و مامایی نیز پس از معرفی این دانشکده بهعنوان اولین دانشکده پرستاری و مامایی ایران گفت: این دانشکده رفرنسی برای سایر دانشکدههای پرستاری و مامایی کشور است و علاقهمند به همکاری بیشتر درزمینه های مختلف علمی و تبادلات دانشگاهی و بیمارستانی همچون تبادل استاد و پرستار میباشد.
وی در ادامه در خصوص دانشجویان خارجی این دانشکده و سایر فعالیتهای آن ازجمله انتشار مجلات علمی مانند مجله حیات برای میهمانان سخن گفت.
در ادامه اساتید دانشکده پرستاری پس از معرفی خود به توضیح در مورد ظرفیتهای دانشکده برای پذیرش دانشجو از آلمان و دیگر کشورهای اروپایی پرداختند.
پروفسور کریستین مرکر رییس دانشگاه اسلینگن نیز در این جلسه در مورد تبادل دانشجو میان دانشگاه خود و دانشگاه علوم پزشکی تهران، فرصتهای همکاری با دانشمندان ایرانی و دانشگاهی، انتقال پرستار و متخصصین مراقبت در سیستم دانشگاهی با مسئولین حاضر در جلسه گفتگو کرد.
سپس پروفسور هلموت سایتز در این جلسه گفت: دانشگاه هیدلبرگ در زمینه تشخیص و درمان بیماریها به کمک تیم متخصصین مختلف فعالیت دارد. این دانشگاه دارای قدمتی بیش از 600 سال بوده و قدیمیترین دانشگاه آلمان است.
توضیح در مورد مراکز درمانی همچون مرکز تومور و ساختمانهای جدید بیمارستان و بخش جراحی و همچنین همکاریهای بینالمللی با دانشگاه علوم پزشکی تهران در موضوعات تله مدیسن و رادیولوژی از دیگر موضوعاتی بود که پروفسور سایتز به آن اشاره کرد.
در ادامه این دیدار و گفتگوی صمیمی، پروفسور مرکر و پروفسور سایتز از بخش آزمایشگاه ژنتیک دانشکده پزشکی بازدید کرده و با فعالیتهای این بخش آشنا شدند.
حضور در ریاست دانشکده پرستاری و مامایی و گفتگو با دکتر چراغی و معاونین ایشان و بازدید از کتابخانه، سایت، گروه مراقبتهای ویژه نوزادان و مرکز تحقیقات مراقبت پرستاری و مامایی بخش دیگر این بازدید بود که پس از آشنایی با وضعیت و نحوه فعالیت این بخش از مسئولین دانشکده سؤالاتی در خصوص برنامههای مربوط به مراقبتهای سالمندان در ایران پرسیدند.
لازم به ذکر است بازدیدکنندگان وضعیت علمی، آزمایشگاهی و تحقیقاتی این دو دانشکده را عالی عنوان کرده و برای انجام فعالیتهای مشترک و همکاری با این دو مرکز اعلام آمادگی کردند.
گفتنی است که این هیئت دانشگاهی کشور آلمان پیشازاین دیدار در پژوهشکده گوارش و کبد با دکتر ملکزاده و پسازآن نیز با دکتر نیلی رئیس دانشگاه تهران دیدار و گفتگو کردند.
ارسال به دوستان