برگزاری اولین استارتاپ ویکند سلامت الکترونیکی در دانشکده مجازی

برگزاری اولین استارتاپ ویکند سلامت الکترونیکی در دانشکده مجازی

داوطلبین تا 20 تیرماه مهلت دارند تا ایده های خود را جهت شرکت در استارتاپ ویکند سلامت الکترونیکی ارسال نمایند.

با توجه به جهت گیری دانشگاه علوم پزشکی تهران به سوی دانشگاههای نسل سوم و چهارم و نیز اهمیت موضوع کارآفرینی در محیط دانشگاه و با توجه به رشد و گسترش فناوری اطلاعات در حوزه سلامت، دانشکده مجازی درصدد برآمده است تا گسترش، تعمیق و بستر سازی فرهنگ کارآفرینی در زمینه کسب و کارهای مرتبط با سلامت الکترونیکی را با کمک متخصصین این حوزه مورد توجه قرار دهد. 
بدین منظور درنظر است فراخوانی برای دریافت ایده های خلاقانه در قالب یک رویداد Startup Weekend که در برگیرنده ارائه راه حل های مناسب الکترونیکی برای مشکلات جاری حوزه سلامت کشور داده شود و سپس در تاریخ 3 تا 5 مرداد 1397، مرحله رقابت و معرفی طرح های برگزیده برگزار گردد.
چرا استارتاپ ویکند سلامت الکترونیکی ؟
رویداد ملی استارتاپ ویکند سلامت الکترونیکی، رویداد مهم نوآورانه و کارآفرینانه با محوریت فناوری اطلاعات در حوزه سلامت می باشد که دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی تهران با توجه به رسالت خود در زمینه ارائه خدمات سلامت در بستر فضای مجازی و تکنولوژی های نوین با مشارکت مراکز برون بخشی (معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمان نظام پزشکی، سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران، پژوهشکده مطالعات فناوری) و نیز درون بخشی (دانشکده فناوری های نوین پزشکی، مجتمع بیمارستانی امام خمینی، مرکز تحقیقات بیماری های شغلی و طب کار، دفتر همکاری دانشگاه، صنعت و جامعه، مرکز رشد فناوری اطلاعات سلامت، مرکز رشد استعدادهای درخشان و مرکز پژوهش های علمی دانشجویان)  به مدت ۳ روز برگزار خواهد کرد.
این رویداد با حضور سیاست‌گذاران حوزه سلامت، مدیران مراکز رشد سلامت و پارک‌های علم و فناوری حوزه سلامت، مدیران موفق شرکت‌های دانش‌بنیان، سرمایه‌گذاران خطر‌پذیر، هسته‌ها و شرکت‌های فناور، دانشجویان و تیم‌های علاقمند به کارآفرینی و دارای ایده برگزار می شود. روند اجرایی این رویداد بدین صورت است که علاوه بر صاحبان ایده، افرادی که علاقه مند به ایده پردازی هستند نیز از سراسر کشور قادر به شرکت در این رویداد می‌باشند.
در این رویداد، آموزش‌های لازم برای تبدیل ایده به یک استارتاپ کارآمد ضمن کارگاه‌های آموزشی و ارائه مشاوره های تخصصی به شرکت‌کنندگان ارائه  می‌­شود؛ همچنین امکان تیم‌سازی برای علاقه‌مندان در این رویداد امکان پذیر خواهد بود. پس از تکمیل طرح ها با کمک مربیان با تجربه، ایده ها مورد ارزیابی داوران قرار می گیرد و سه ایده برتر انتخاب می شود تا برای تجاری سازی مورد حمایت قرار گیرد.
 
اهداف رویداد:
ترویج فرهنگ خلاقیت، کارتیمی و کارآفرینی
ایجاد محیط خلاقانه و کارآفرینانه میان نخبگان دانشگاهی برای پرورش روحیه کسب و کارهای نوین در زمینه سلامت الکترونیکی
شناسایی ایده های فناورانه برای توسعه کسب و کارهای نوپا در حوزه سلامت الکترونیکی
استفاده از ایده های خلاقانه در زمینه کسب و کارهای سلامت الکترونیکی برای کاهش هزینه های خدمات سلامت محور، گسترش عدالت و مدیریت بحران در بخش سلامت
استفاده از پتانسیل کسب و کارهای الکترونیکی سلامت برای ترویج خدمات سلامت و پیشگیری از بیماری ها
شناسایی و دعوت از سرمایه گذاران برای حمایت مالی از شرکت های نوپای استارتاپی برای تجاری سازی محصولات
ایجاد ارتباط موثر بین تیم های کارآفرین و سرمایه گذاران علاقه مند…
شرایط شرکت در رویداد
سن متقاضیان شرکت در رویداد می بایست ۱۸ تا ۴۵ سال باشد.
متقاضیان شرکت در رویداد می‌بایست صاحب ایده و یا علاقه‌مند به کسب تجربه در حوزه سلامت الکترونیکی باشند.
ثبت نام در رویداد به صورت تیمی و یا انفرادی امکان پذیر است.
از هر تیم یک نفر به‌عنوان سرگروه برای ارائه ایده و سایر هماهنگی ها معرفی شود.
برای هماهنگی بیشتر با سایر تیم ها شرکت در پیش رویداد به کلیه شرکت کنندگان توصیه می شود.
داوری رویداد برعهده‌ی کمیته‌ی علمی و فنی است.
کلمات کلیدی