برگزاری جشنواره مجازی عملکردهای نوآورانه و مراسم نکوداشت 60 سال طبابت دکتر بهادری در دهه دوم اسفند

برگزاری جشنواره مجازی عملکردهای نوآورانه و مراسم نکوداشت 60 سال طبابت دکتر بهادری در دهه دوم اسفند

در این دوره از شورای دانشگاه، تجربه دانشکده فناوری‌های نوین در ارائه دروس عملی آزمایشگاهی در قالب کارگاه، نتایج سه مرحله جشنواره مجازی عملکردهای نوآورانه دانشگاه، موضوعات مرتبط با بندهای بیست‌گانه تفاهم‌نامه وزارت بهداشت با ستاد اقامه نماز و اعطای پایه تشویقی به اساتید مطرح و موردبررسی قرار گرفت

این نشست که 2 اسفند 94 بنا به‌فوریت بررسی نتایج جشنواره مجازی عملکردهای نوآورانه، پیش از موعد مقرر در سالن شورای دانشگاه برگزار شد، دکتر جعفریان رییس دانشگاه ضمن گرامیداشت یاد مرحوم دکتر فرسام، از زحمات روسای دانشکده‌ها قدردانی کرد و افزود: با توجه به اینکه امسال با محدودیت‌های اعتباری مواجه بودیم، امور مربوط به دانشکده‌ها به خوبی پیشرفت و کمتر مشکلی به لحاظ اجرایی ایجاد شد.
دانشکده فناوری های نوین پیشگام ارایه دروس عملی از طریق کارگاه های آموزشی
سپس نخستین دستور جلسه مطرح شد و دکتر احمدیان رییس دانشکده فناوری‌های نوین به بیان تجربه این دانشکده در ارائه دروس عملی آزمایشگاهی در قالب کارگاه‌های آموزشی پرداخت و گفت: در این مدل که برای نخستین بار در دانشگاه به اجرا درآمد، 70 واحد عملی برنامه درسی دانشکده، به 38 واحد کارگاه آموزشی تبدیل شد که در دور اول 30 کارگاه برگزار و مابقی کارگاه‌ها در دوره‌های بعدی تشکیل خواهد شد.
رییس دانشکده فناوری‌های نوین با اشاره به مزایای اجرای این برنامه گفت: در واحدهای عملی نگرانی از  شفاف‌سازی و نحوه اجرای برنامه هاوجود دارد که این رویکرد علاوه بر تجمیع منابع، به شفاف‌سازی ارائه برنامه نیز کمک می‌کند.
وی با اعلام آمادگی دانشکده فناوری‌های نوین در طراحی کارگاه‌های آموزشی دانشکده‌های دیگر افزود: با استفاده از امکانات آزمایشگاه جامع تحقیقاتی، می‌توان این مدل را به دیگر دانشکده‌های دانشگاه تسری داد و در آینده شبکه کارگاه‌های آموزشی مختص واحدهای عملی با رویکرد نوآوری و فناوری را ایجاد کرد.
جشنواره مجازی عملکردهای نوآورانه در 12 اسفند
سپس دکتر ترابی دبیر ستاد نوآوری دانشگاه،  ضمن بیان نتایج سه مرحله جشنواره مجازی عملکردهای نوآورانه، از برگزاری مراسم تقدیر از برگزیدگان این جشنواره در 12 اسفندماه، همزمان با روز نوآوری دانشگاه خبر داد و  گفت: 128 طرح در سامانه مجازی عملکردهای نوآورانه ثبت شد که در فصل اول از 31 موضوع ثبت‌شده 6 طرح، در فصل دوم از 48 موضوع ثبت‌شده 20 طرح و در فصل سوم از 49 موضوع ثبت‌شده 13 طرح، مورد تأیید هیات دواران قرار گرفت و در سامانه به نظرسنجی گذاشته شد
وی با اشاره به انتخاب 9 طرح برگزیده در نظرسنجی گفت: از هر فصل براساس نظرسنجی انجام‌شده سه طرح انتخاب شد و تصمیم‌گیری نهایی در این زمینه پس از بررسی کمیته تخصصی تا آخر هفته انجام می‌شود.
دکتر ترابی با بیان اینکه درمجموع 2143 مخاطب برای نظرسنجی در سامانه نام‌نویسی کردند افزود: به‌منظور تأیید اطلاعات ثبت‌شده از مخاطبان و میزان آشنایی آنان با موضوعات ثبت‌شده، با تک‌تک این افراد تماس گرفته شد که از بین آنان 1158 نفر تأیید شدند و در مکانیسم رأی گیری قرار گرفتند. از این تعداد نیز 933 نفر از همکاران درون دانشگاه و 192 نفر از دیگر سازمان‌ها مانند استانداری، آموزش پرورش، صداوسیما، سازمان نظام‌مهندسی، شهرداری و... به طرح‌های ثبت‌شده رأی دادند.
تشکیل ستاد توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز 
در ادامه دکتر پرویز معاون فرهنگی دانشگاه، به تشریح وظایف دانشگاه در اجرای تفاهم‌نامه وزارت بهداشت با ستاد اقامه نماز پرداخت و گفت: 5 مورد از بندهای بیست‌گانه تفاهم‌نامه وزارت بهداشت با ستاد اقامه نماز مربوط به بیمارستان‌ها و دانشگاه است که باید پیگیری شود.
وی افزود: تشکیل شورای اقامه نماز و برگزاری منظم جلسات آن، اجرای طرح اقامه نماز بیماران در بیمارستان‌ها، برنامه‌ریزی به منظور جلوگیری از تداخل کلاس درس و جلسات، با وقت نماز و توسعه نماز جماعت، تعمیر، تجهیز و نگهداری مساجد و نمازخانه‌ها و اختصاص فضای مناسب و پاکیزه به اقامه نماز در واحدهای زیرمجموعه دانشگاه از جمله مواردی است که در دانشگاه باید مورد توجه قرار گیرد.
معاون فرهنگی دانشگاه، بر لزوم تشکیل ستاد توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز تأکید کرد و به معرفی اعضای آن پرداخت و گفت: این ستاد به‌منظور توسعه فرهنگ و تقویت جایگاه اقامه نماز در دانشگاه تشکیل می‌شود
نکوداشت 60 سال طبابت استاد بهادری در 18 اسفند
پس‌ازآن دکتر سیداحمدیان دبیر دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه، از برگزاری مراسم نکوداشت 60 سال طبابت  استاد بهادری خبر داد و گفت: این مراسم، ملی است و علاوه بر دانشگاه که برگزارکننده آن است، وزارت بهداشت، فرهنگستان علوم، سازمان نظام پزشکی، دانشگاه شهید بهشتی و بیمارستان مسیح دانشوری نیز در این زمینه مشارکت دارند.
وی تأسیس بنیاد استاد بهادری و نام‌گذاری کتابخانه دانشکده پزشکی با نام ایشان را از برنامه‌های این مراسم دانست و از دانشگاهیان دعوت کرد در این نکوداشت که 18 اسفندماه از ساعت 10 تا 12 برگزار می‌شود شرکت کنند.
دبیر دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان در بخش دیگری از سخنان خود، به  زمان و مکان پیشنهادی جشن یکپارچه دانش‌آموختگان اشاره کرد که پس از بحث و تبادل‌نظر مقرر شد زمان دقیق آن مورد بررسی قرار گیرد.
سپس، پیشنهاد تأسیس یک مرکز تحقیقاتی مطرح و پس از بیان نقطه نظرات اعضای شورا، قرار شد، سیاست‌های تأسیس مراکز تحقیقاتی جدید تبیین و براساس آن برای ایجاد مراکز تصمیم‌گیری شود.
در ادامه، پیشنهاد انتصاب اعضای هیات وابسته دانشگاه و اعطای پایه تشویقی به تعدادی از اساتید موردبحث و بررسی قرار گرفت.
دکتر جعفریان نیز در جمع‌بندی مطالب مطرح‌شده، بر ضرورت ترویج فرهنگ اقامه نماز تاکید کرد و گفت: حضور روسای دانشکده‌ها در نماز جماعت برای دانشجویان اثرگذار بوده و نشان‌دهنده توجه به این امر در دانشگاه است.
وی با تأکید بر اینکه توجه به نماز بر هیچ‌کس پوشیده نیست افزود: معاونت آموزشی برنامه‌های درسی را به گونه‌ای طراحی کند که با ساعت نماز تلاقی نداشته باشد.
رییس دانشگاه، در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد روسای دانشکده‌ها، تا 6 ماه اول سال آینده محلی را برای استقرار کارشناس امور دانش‌آموختگان در نظر بگیرند و افزود:برقراری ارتباط با دانش‌آموختگان سرمایه‌گذاری بلندمدت است هرچند که این امر تاکنون در دانشکده ها موردتوجه قرارگرفته ولی هنوز جای کار بسیاری دارد

کلمات کلیدی