برگزاری دهمین همایش نکوداشت مقام استاد/تجلیل از دوازده استاد برجسته دانشگاه

برگزاري دهمين همايش نكوداشت مقام استاد/تجليل از دوازده استاد برجسته دانشگاه

دهمين همايش نكوداشت مقام استاد در دانشگاه با حضور دكتر لاريجاني، اساتيد، كاركنان و دانشجويان برگزار و از دوازده استاد فرهيخته دانشگاه تجليل شد.

 

در اين مراسم كه عصردوشنبه 19 ارديبهشت 91در تالار ابن‌سينا برگزار شد، از دكتر محمدحسين لشگري، دكتر ولي‌اله محرابي، دكتر سيد هبت‌الدين‌ برقعي، دكترحبيب انصارين، دكتر محمدباقر اسلامي، دكتر باقر لاريجاني، دكتر منوچهرقاروني، دكتر محبوب لسان‌پزشكي، دكتر ميرعباس عبدالوهابي، دكترعباس منزوي، دكتر پروين پاسالار و دكتر محسن اميني با اهداي گل، لوح و هديه يادبود تقدير شد.

دكتر لاريجاني، رييس دانشگاه در اين مراسم با قدرداني از برگزاركنندگان دهمين نكوداشت مقام استاد با اشاره به تحولات آموزشي و پژوهشي در دانشگاه گفت: گسترش كمي و كيفي آموزش پزشكي بطور جدي در دانشگاه پيگيري مي‌‌شود بطوري‌كه چندين هزار ساعت وقت توسط اساتيد صرف بازبيني دوره‌هاي آموزشي شده و بسياري از مسائل در پزشكي هزاره جديد مثل مهارت‌هاي شخصي و ارتباطي و سيستم فارغ‌التحصيلي مورد توجه و بازبيني قرار گرفته است.
وي افزود: درعالم پزشكي دانشگاه ما رشد جدي داشته است بطوري‌كه دربين دانشگاه علوم پزشكي 30 تا 40 درصد توليدات‌علمي محصول كار اساتيد و دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي تهران است. 
وي با بيان اينكه 12 درصد اعضاي هيات‌علمي در اين دانشگاه فعال هستند، اين ميزان توليدات علمي را نشان از عملكرد مناسب اين گروه دانست و افزود: اساس و ركن فعاليت دانشگاه اساتيد و دانشجويان آن هستند.
رييس دانشگاه در ادامه افزود: در دانشگاه علوم پزشكي  2000 هزار عضوهيات‌علمي، 400 استاد بازنشسته مرتبط با دانشگاه، 17000 هزار دانشجوي علوم پزشكي و2500 دانشجوي دوره تخصص، فوق‌تخصص و PhD وجود دارد و هم اكنون تربيت پنجاه درصد PhD حوزه پزشكي كشور را دانشگاه علوم پزشكي تهران برعهده دارد.
وي با اشاره به اينكه دانشگاه علوم پزشكي تهران با بيش از هفت هزار تخت بيمارستاني بزرگترين مجموعه ارائه دهنده خدمت سلامت در كشور است افزود: دو هدف استراتژيك دانشگاه كمك به سلامت مردم و رصد كردن مرزهاي دانش در عرصه پزشكي است.
دكتر لاريجاني با بيان اينكه من عاشق اساتيد، دانشجويان و در و ديوار اين دانشگاه هستم خاطرنشان كرد: در معارف ما روايتي وجود دارد با اين مضمون كه هرچه قدر به ديگران علاقه داريد خداوند علاقه شما را در دل ديگران قرار مي‌دهد و من حقيقتا به اين نهاد علمي و شجره علمي كشور، دانشجويان و اساتيد آن عشق مي‌ورزم و خداوند بزرگ در اثر اين ارادت قلبي من اين علاقمندي را در دل دانشجويان و همكاران من قرار داده كه همه از عنايت اوست.
در ابتداي مراسم نيز استاد دكتر شمس شريعت تربقان در سخناني با اشاره اينكه  يك استاد جداي از هر مقام و درجه شخصيتي بايد ايثارگر، پرحوصله و از خودگذشته باشد گفت: پزشكي علمي است كه بين علوم محض و علوم الهي قراردارد و تجليل از مقام استاد تجليل از علم و روحانيت انسان است.
وي خاطر نشان‌كرد: همه معلمان و اساتيد در هر رشته و در هر پايه‌اي از ارزش و اهميت خدايي برخوردارند.
در ادامه برنامه دكتر يادگاري، رييس جهاد دانشگاهي دانشگاه علوم پزشكي تهران، سخن گفتن از منزلت مقام استاد و نكوداشت اساتيد را سنت حسنه دانست و گفت: بيش از آنكه اساتيد نيازمند نكوداشت باشند دانشگاه و دانشگاهيان به احياي آن نيازمند هستند و دانشجويان به اسوه‌هاي تلاش و كوشش در محيط مقدس دانشگاه نياز مبرم دارند.
در ادامه دكتر حسين ياري دبيراجرايي مراسم دهمين نكوداشت مقام استاد و نماينده دانشجويان با بيان اينكه در طول ده دوره نكوداشت از 116 استاد تجليل شده، درس‌هايي را كه از هر يك از اساتيد منتخب در تهيه كتابچه اين نكوداشت يادگرفته بود را بيان كرد.
در ادامه هريك از دوازده استاد نامبرده معرفي و به پشت تريبون آمدند و حرف‌هاي دلشان را بازگو كردند.
همچنين در بين معرفي و اهداي لوح به اساتيد، همكاران و دانشجويان نيز به برخي ويژگي‌هاي علمي و اخلاقي اساتيد برگزيده اشاره وآن را براي حاضرين بيان كردند.
پخش نماآهنگ و اجراي برنامه موسيقي سنتي زنده از ديگر برنامه‌هاي اين همايش پنج ساعته بود كه به همت معاونت فرهنگي و سازمان دانشجويي جهاد دانشگاهي و دانشگاه علوم پزشكي تهران برگزار شد.
درانتهاي مراسم نيز لوح يادبود و هداياي رئيس دانشگاه نيز به اساتيد برگزيده تقديم شد. 
خبرنگار: مهدي گلپايگاني 

 

کلمات کلیدی