برگزاری دومین نشست با استادان پیشکسوت مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)
روز چهارشنبه 4 مهر ماه 97 مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) میزبان جمعی از استادان خود بود که پس از بازنشستگی ارتباط خود را با بیمارستان و همکاران جوان خود دوباره برقرار کرده اند.
بخش اول این نشست در خانه استاد مجتمع و بخش دوم در تالار شهید مجتمع با حضور دکتر صادق نیت رئیس، دکتر رئیس کرمی معاون امور دانشگاهی، دکتر مکارم معاون پشتیبانی، دکتر رزم پا مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) و تعدادی از استادان، فراگیران و اساتید پیشکسوت مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) تشکیل شد.
در ابتدای جلسه دکتر گتمیری ضمن خیر مقدم به استادان حاضر در جلسه خاطر نشان کرد این جلسه به منظور استفاده از نظرات ارزشمند استادان و تجربیات موفق آنان در گذشته است و برنامه ریزی بر این است که خود استادان مشارکت بیشتری در برگزاری آن داشته باشند.
وی همچنین با اشاره به نتایج آزمون تخصصی پزشکی و قبولی تعدادی از فراگیران در دوره های تخصصی توسط دستیاران این مجتمع افرود: خوشبختانه در جمع پذیرفتگان دستیاری امسال نام فرزند دکتر زمانی نیز به چشم می خورد که ضمن تبریک این اتفاق مهم به ایشان و فرزند گرامی شان برای همه دستیاران این مجتمع آرزوی موفقیت روزافزون داریم.
دکتر گتمیری همچنین ضمن تبریک تولد استادان حکمی، شریفی، طاهری و ربانی که در مهر ماه متولد شده اند تاکید کرد یادآوری اتفاقات خوشایند زندگی عزیزان باعث خرسندی بیشتر ماست و ضمن آرزوی سلامتی و طول عمر برای یکایکشان امیدواریم توفیق دیدار بیشتر این عزیزان را داشته باشیم.
دکتر صادق نیت رئیس مجتمع نیز از ساماندهی وضعیت بیمارستان برای استفاده از فضای پارکینگ مجتمع خبر داد و افزود: به منظور تسهیل در ورود استادان، همکاران و بیماران مراجعه کننده به مجتمع هماهنگی هایی صورت گرفته تا استادان بخصوص استادان پیشکسوت بتوانند با کارت مورد نیاز به مجتمع وارد شوند.
وی همچنین گفت: به زودی ساخت پارکینگ بیمارستان به جریان خواهد افتاد و مشکل پارکینگ مجتمع مرتفع خواهد شد ولی تا آن روز برای استادان جایگاه ویژه ای در نظر گرفته شده که برای هماهنگی بهتر با ارایه مدارک مورد نیاز به دفتر خانه استاد می توانند کارت ورود به مجتمع را دریافت نمایند.
در ادامه جلسه استاد بهادری ضمن تشکر از دکتر صادق نیت و دکتر رئیس کرمی برای حمایت هایی که از تاسیس خانه استاد و برگزاری نشست هایی در این مجتمع دارند، گفت: من هیچ یک از شما عزیزان را بازنشسته نمی دانم بلکه چهره های درخشان آموزش پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی هستید که هنوز هم خدمات زیادی به جامعه ارایه می دهید.
وی تاسیس خانه استاد را در این مجتمع به صورت پایلوت عنوان کرد و افزود: امیدواریم بتوانیم مشابه این اقدام را در سایر بیمارستانهای دانشگاه بخصوص سینا، شریعتی و امیر اعلم آغاز کرده و یک گردهمایی سالانه برای همه استادان پیشکسوت دانشگاه تنظیم کنیم.
استاد بهادری تاکید کرد عظمت دانشگاه به استادان و اعضای هیئت علمی آن وابسته است و استادان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) نیز از چهره های معظم و ثابت این عظمت هستند که همگی از استادان ممتاز دانشگاه به شمار می روند.
رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان خاطر نشان کرد همه استادان دانشگاه عضو پیوسته دانشگاه هستند و فارغ از اینکه در کدام مرکز خدمت کرده اند و در چه زمانی بازنشسته شده اند نباید ارتباط خود را با دانشگاه قطع نمایند چرا که گنجینه ای از تجارب دارند که برای مجموعه ارزش زیادی دارد و انتقال این تجارب می تواند به مسئولین در برطرف کردن مشکلات کمک نماید.
وی یادآور شد دانشگاه و بیمارستان به استادان خود تعلق دارد، بازنشستگی دلیل بر حذف افراد از این مجموعه نیست بلکه نوع خدمتی که آنان می توانند به بیمارستان و دانشگاه ارایه دهند تغییر کرده است و دفتر ارتباط با دانش آموختگان وظیفه دارد تا ارتباط بین استادان و دانشگاه حفظ نموده و از تجربیات استادان پیشکسوت در ارایه خدمت به بیماران استفاده نماید.
استاد بهادری در بخش دیگر سخنان خود در تالار شهید خاطر نشان کرد، دانشگاه تهرانی بودن یک ویژگی است که باید افتخار کرد به این ویژگی و سعی در تداوم آن داشته باشیم. از طرفی دانشجویان این دانشگاه نیز از بهترین جوانان کشور هستند که تحت نظر بهترین استادان بهترین آموزشها را فرامی گیرند و بهترین خدمت را به جامعه ارایه می دهند که این در نوع خود غرورآفرین است و باید این افتخار را برای آیندگان نیز حفظ کرد.
وی با اشاره به این موضوع که هر خدمتی روزی پایانی دارد یادآور شد حرفه پزشکی بازنشستگی ندارد شاید از نظر سنوات خدمتی بازنشسته شوند ولی بازنشسته حرفه پزشکی نمی شوند و علمشان باقی است و می تواند کمک شایانی به جامعه پزشکی نماید که خوشختانه مقدمات استفاده از علم این بازنشستگان خدمتی، به همت مسئولین مجتمع فراهم آمده و امروز سومین نشست با حضور این عزیزان است.
استاد بهادری خطاب به دانشجویان و رزیدنتهای حاضر در جلسه گفت: حضور استادان پیشکسوت در مجمتع بهترین فرصت است که شما از علم این عزیزان استفاده کنید و باید ارتباط خود را با آنان حفظ نمائید. آنان را عزیز بدارید چرا که این افراد دانشگاه را به این عظمت رساندند و شما ادامه دهنده این عظمت هستید.
در ادامه دکتر سیار استاد پیشکسوت گروه خون مجتمع از خاطرات اولین حضور خود در تالار شهید مجتمع و کسب علم در محضر استادانی همچون دکتر عزیزی و دکتر میر بزرگ برای جمع حاضر بیان کرد و افزود: خوشحالم که امروز در این جمع هستم امروز به 72 سال پیش بازگشتم و از اینکه در فضایی که کنفرانسهای علمی زیادی با حضور استادان برجسته تشکیل شده حضور داشتم خدا را شاکر و سپاسگزارم و امیدوارم شما نیز خاطرات جاودانی از این مکان به یادگار ببرید.
در ادامه جلسه دکتر شهزادی از استادان گروه جراحی قلب به ارایه کنفرانس علمی با موضوع sudden-death (مرگ ناگهانی ) پرداخت و دکتر درخشان استاد پیشکسوت گروه ریه مجتمع به معرفی بیمار دختر بچه 4 ساله با تشخیص پنومونی ریه و درمانهای ارایه شده پرداخت.
توضیح این که در این نشست دکتر قربان دائی پور، دکتر مظاهری، دکتر جمالی، دکتر سرداری کرمانی، دکتر زمانی، دکتر میری، دکتر فائزی پور، دکتر محرز، دکتر فرخ نیا، دکتر خلوت، دکتر درخشان، دکتر سیار، دکتر بهرامی، دکتر سیاسی، دکتر شعبانی، دکتر فرزان و دکتر شهزادی از استادان پیشکسوت مجتمع حضور داشتند.
ارسال به دوستان