برگزاری گردهمایی دانش آموختگان ورودی 1340 دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

برگزاری گردهمایی دانش آموختگان ورودی 1340 دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

موزه تاریخ علوم پزشکی در تاریخ 3/9/96 میزبان جمعی دیگر از دانش آموختگان دانشکده پزشکی بود.

 
به گزارش دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه، جمعی از دانش آموختگان پزشكي ورودي 40 دانشگاه چهل و نهمین سال ورود خود به دانشکده پزشکی را در محيطي شاد و دوستانه در موزه ملی تاریخ علوم پزشکی به همراه خانواده خود به دور هم گرد آمده و ساعاتی از روز پنجشنبه سوم آذرماه 1396 را به مرور خاطرات سخت اما شیرین دوران تحصیل خود پرداختند.
از سخنرانان این مراسم با شکوه دکتر سعادت و دکتر بهادری و دکتر جلیلی بودند.
دکتر سعادت ضمن تشکر از دکتر جلیلی برای دعوت ایشان به مراسم، از محل برگزاری این گردهمایی که از جمله ساختمان های قدیمی و پرخاطره دانشگاه برای دانش آموختگان قدیمی است ابراز خرسندی کرد.
دکتر سعادت افزود، حضور در این محیط باعث می شود انسان به یاد یاران سفر کرده بیفتد. عزیزانی که تعداد زیادی از آنها از استادان و همکاران ما بودند و الآن در جمع ما حضور ندارند. برای ما نماینده انسانیت و دانش و فرهنگ به حساب می آمدند و از جمله این افراد و کسانی که می توان گفت ما به تازگی از دست دادیم دکتر شمس شریعت بود که افتخار شاگردی و همکاری با ایشان را داشتم و از جمله صفات بارز و شاخص ایشان می توان به تواضع بی حد ایشان اشاره کرد.
در ادامه دکتر سعادت گفت: باعث خشحالی بنده است که امروز بسیاری از بیماران از کشور های مختلف برای درمان به ایران مراجعه می کنند و این موقعیت و پیشرفت را مدیون زحمات دانش آموختگانی هستیم  که در آن سالها تلاش کرده اند. امروز من به نوبه خود به خاطر اینکه نقش کوچکی در این کار بزرگ داشته ام برخود می بالم و خوشحالم می بینم که  نتیجه زحمات در آموزش در آن زمان به بار نشسته است و ما حصل آن  افراد موفق و توانمندی همچون دکتر جلیلی هستند.
دکتر بهادری از دیگر سخنرانان این مراسم به یادمادنی، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع دانش آموختگان ورودی سال1340 خاطر نشان کرد که یکی از وظایف دفتر ارتباط با دانش آموختگان جمع آوری دانش آموختگان ورودی های مختلف علوم پزشکی تهران است که بخش بزرگی از آن مربوط به دانشکده پزشکی است.
استاد بهادری افزود، اینکه گردهمایی دانش آموختگان به همت همکاران دفتر ارتباط با دانش آموختگان بخصوص خانم زاهدی و با حضور خانواده این دانش آموختگان برگزار می شود، دو منفعت دارد. منفعت اول این است که افراد به خانه خودشان بر می گردند و حفظ این ارتباط با دانشگاه بسیار با اهمیت است. منفعت دوم کمکی است که دانش آموختگان به دانشگاه و متقابلاً دانشگاه به دانش آموختگان می کنند. به عنوان مثال ما در جلسه ای که در مازندران در شعبه شهر بابل داشتیم از 6 نفر از پزشکانی که سالیان سال در این محل خدمت کردند طی اهدا جوایزی تقدیر به عمل آمد و همان طور که دکتر سعادت فرمودن دانشگاه علوم پزشکی تهران خدمت بزرگی به کشور کرده و دانش آموختگان زبده ای تحویل جامعه داده است و باعث تحول پزشکی در ایران گردیده است.
دکتر بهادری در ادامه افزود: ساختمان موزه توسط امیر کبیر تاسیس شد و اساتید بزرگی در این تاسیس این موزه نقش داشتند از جمله می توان به دکتر شریعت اشاره کرد. و مدیریت موزه هم که هم اکنون به عهده دکتر جلیلی است که از نظر بنده فردی شایسته تر از ایشان برای به عهده گرفتن اینکار وجود ندارد البته باید موزه توسعه پیدا بکند و قسمت تالار مشاهیر و نوشته های خطی باقی مانده از دکترها را حفظ و نگهداری کنیم. 
در پایان دکتر جلیلی نیز طی تشکر از حضور دکتر بهادری و دوستان که در مراسم شرکت کرده اند از اهمیت تاریخ و لزوم مطالعه آن سخن گفت و از تمام افراد خواست که اگر نوشته خطی از پزشکان در تاریخ گذشته دارند که به توسعه موزه کمک می کند در اختیار موزه قرار بدهند
وپایان بخش این روز به یادماندنی صرف ناهار و عکس دسته جمعی در کنار دوستان قدیمی بود
کلمات کلیدی