تاکید دکتر بهادری بر اهمیت نقش دانش آموختگان دانشکده طب سنتی در جلسه آذر ماه این دفتر

تاکید دکتر بهادری بر اهمیت نقش دانش آموختگان دانشکده طب سنتی در جلسه آذر ماه این دفتر

جلسه آذرماه مسئولین دفاتر ارتباط با دانش آموختگان به میزبانی دانشکده طب ایرانی در تاریخ 27/9/96 با حضور دکتر بهادری رئیس، دکتر گتمیری قائم مقام و دکتر سید احمدیان دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان و دکتر رضائی زاده رئیس دانشکده طب ایرانی و با همراهی مسئولین و نمایندگان دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده ها و بیمارستانهای تابعه در دانشکده طب ایرانی برگزار شد.

گالری عکس
جلسه آذرماه مسئولین دفاتر ارتباط با دانش آموختگان به میزبانی دانشکده طب ایرانی در تاریخ 27 آذر ماه 96 با حضور دکتر بهادری رئیس، دکتر گتمیری قائم مقام و دکتر سید احمدیان دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان و دکتر رضائی زاده رئیس دانشکده طب ایرانی و با همراهی مسئولین و نمایندگان دفاتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده ها و بیمارستانهای تابعه در دانشکده طب ایرانی برگزار شد. 
در ابتدا ی جلسه دکتر رضایی زاده رئیس دانشکده طب ایرانی ضمن خوشامد گویی به حضار و ابراز خرسندی از حضور 22 ساله خود در دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ادامه از کتابی به نام احیاگران طب سنتی ایران که در آن مقالاتی ازجمله مقاله دکتر احمدیه و دکتر بهادری به چاپ رسیده است یاد کرد.
وی افزود به پاس خدمات ارزشمند دکتر احمدیه که از اساتید بزرگ علم طب بوده این ساختمان نیز به اسم ایشان نام گذاری شده است تا یاد این بزرگوار همواره زنده بماند. و امیدوارم با ترویج طب ایرانی در بین خانواده ها تبدیل به یک سبک زندگی گردد. 
رئیس دانشکده طب ایرانی در ادامه افزود: دانشکده طب سنتی در سال 1385 به همت دکتر لاریجانی تاسیس شد و در سال 1386 ابتدا در مقطع کارشناسی ارشد به جذب دانشجو پرداخت و دانشجویان دانشگاه های دیگر نیز  به دانشکده طب سنتی تهران آمده و مشغول به تحصیل بودند و تنها برای فارغ التحصیلی به دانشگاه های خود بازگشتند. در سال 1387 رشته  داروسازی سنتی و دوسال بعد رشته تاریخ پزشکی هم به رشته های این دانشکده افزوده شد. مدتی بعد و طی مذاکرات بسیار مقطع کارشناسی ارشد تبدیل شد به PhD شد و اولین دانش آموختگان این دانشکده در سال 1391 فارغ التحصیل شدند و از سال 1392 دانشکده اقدام به جذب هیئت  علمی کرد. 
وی خاطر نشان کرد در حال حاضر دانشکده 150 دانشجو در سه رشته طب ایرانی، داروسازی سنتی و تاریخ پزشکی دارد و دانشکده در مجموع از 15 هیئت علمی برخوردار است که تمامی این افراد جوان هستند و بر اساس آمارها این دانشکده تاکنون 248 مقاله ISI داشته که این امر بیانگر این موضوع است که ما به نسبت سرانه تولید علم وضعیت خوبی داشته ایم.
دکتر رضائی زاده افزود که به لطف خداوند ما توانستیم همکاری های خوبی با دانشکده های دیگر داشته باشیم و تعاملات بین المللی ما با کشورهای دیگر همچون چین، کره، اسپانیا، اتریش، مجارستان بسیار خوب بوده است و در مجموع می توان بیان کرد که در راستای ارتباط درون دانشگاهی و بین المللی به خوبی گام برداشته و حرکت می کنیم و این ماحصل زحماتی است که استادان ما برای این دانشکده کشیده اند و تیم جوانی است که هم اکنون این دانشکده را اداره می کنند.
 رئیس دانشکده طب ایرانی از زحمات ارزنده دکتر شمس اردکانی در راه اندازی و شکل گیری این دانشکده و سختی ها و نقل و انتقالات بسیار این دانشکده تا رسیدن به این مرحله و شکل گیری رسمی دانشکده طب سنتی سخن گفت و در ادامه در خصوص ارتباط با دانش آموختگان این دانشکده افزود: اخیراً طی همایشی ما توانستیم تمامی دانش آموختگان طب سنتی را از سرتاسر کشور دعوت کنیم که این خود نکته قابل توجه ای است چون همایش هایی از این دست باعث هم افزایی عمل و وحدت و یکپارچگی بهتر در این علم می گردد. 
دکتر بهادری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان نیز در این جلسه از اهمیت طب سنتی و ایرانی یاد کرد و گفت: در گذشته غفلت بزرگی از این علم شده است و همزمان با تاسیس دارفنون طب ایرانی رها شد و تنها به گیاه درمانی اکتفا شده و به علوم جدید پرداخته شد. در صورتی که طب جدید برگرفته از طب سنتی بود و این غفلت باعث شد که این علم به بازیچه گرفته شود و الحمد الله به همت دکتر لاریجانی این دانشکده راه اندازی شد و توصیه بنده به شما این است که در زمینه طب ایرانی تلاش بیشتری بکنید این علم برنده جایزه نوبل در سال 2016 در کشور چین شده و جایگاه و مقام این رشته در دنیا شناخته شده است چرا  ما که از زمان های قدیم این رشته را داشته ایم و بستر انجام تحقیقات پژوهشی دراین زمینه فراهم است.
دکتر بهادری در ادامه با تاکید بر  نقش دانش آموختگان این دانشکده و اهمیت ارتباط با این افراد در پیشبرد اهداف دانشکده از مشارکت و فعالیت نیروهای جوان این دانشکده که پویا هستند و جویای نام ابراز خرسندی کرد.
دکتر بهادری از رقابت ایران  با کشورهای شرق و غرب در زمینه طب سنتی گفت و ابراز امیدواری کرد که دانشکده طب سنتی بتواند تاریخ پزشکی ایران بار دیگر زنده کرده و به جهانیان نشان دهد
در ادامه این جلسه دکتر معینی یکی از دانش آموختگان این دانشکده گفت: یکی از اهداف دانشکده طب ایرانی، ترویج طب سنتی صحیح در بین مردم به صورت ساده اما درست است و سعی بر این شده است که آموزه های گذشتگان را با وضعیت کنونی تطبیق داده و در خدمت مردم قرار دهیم که کاربردی تر و مفید تر باشد. در این راستا هفته ای یک جلسه به مدت نه ماه در سلامتکده احمدیه برای مردم همایش رایگان گذاشته و ویزیت رایگان صورت گرفت تا مردم از خواص داروهای گیاهی و تاثیر طب سنتی بیشتر آگاه شده و استفاده بیشتری ببرند و امیدواریم در آینده بتوانیم با برنامه های مدون در این رستا گام های مهمتری برداریم.
وی با اشاره به 6 اصل ضروری برای حفظ سلامت مردم افزود: سعی شده است تا این اصول در قالب علم امروز و با مثالهایی مرتبط با دنیای امروزه به مراجعین آموزش داده شود که خوشبختانه با استقبال آنان مواجه و باعث شد برنامه به صورت مدون پیش برود/
دکتر سیداحمدیان دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان که از برنامه های دفتر ارتباط با دانش آموختگان تا پایان سال 1396 سخن می گفت یادآور شد: دومین همایش تعهد حرفه ای امسال با همکاری معاونت آموزش دانشگاه با عنوان پزشکی و تعهد حرفه ای برگزار و همچون سال گذشته  بحث برگزیدگان در همایش امسال نیز وجود دارد که مقرر است از بین کاندیدهای رسیده از سوی واحدها از 5 نفر از برگزیدگان با محوریت تعهد حرفه ای تقدیر به عمل آید.
دکتر گتمیری قائم مقام دفتر دانش آموختگان نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت طب سنتی گفت:  شایعات نادرستی در رابطه با این علم در فضاهای مجازی وجود دارد و ماسفانه این علم مظلوم واقع شده است اما به لطف خداوند این دانشکده توانسته است خدمات شایان توجه ای را ارائه و  در یک چهارچوب کاملاً علمی حرکت کند و اخیراً گروه نفرولوژی توانسته اند به کمک گروه طب سنتی دو طرح را ثبت کنند که این اتفاق باعث افتخار و خرسندی ماست
دکتر گتمیری در ادامه پس از طرح  چگونگی شکل گیری سمینار تعهد حرفه ای در دفتر ارتباط با دانش آموختگان افزود: با توجه به اینکه باخبر شدیم موضوع سمینار امسال معاونت آموزشی، پزشکی و تعهد حرفه ای است، به این نتیجه رسیدیم که بهتر است یک همایش با همکاری هر دو گروه برگزار بشود تا باعث ارتقای کیفیت برگزاری سمینار شود.
گفتنی است در بخشی از این جلسه، کلیپی از عملکرد  دانشکده طب سنتی و گزیده ای از سخنان زنده یاد استاد دکتر اصفهانی پخش شد و درا دامه رابطین دفتر ارتباط با دانش آموختگان پس از ارایه فعالیت های صورت گرفته در حوزه خدمتی خود و معرفی کاندیدهای خود، به طرح نظرات و پیشنهادات خود درخصوص موضوعات مطرح شده پرداختند. 
 
کلمات کلیدی