تقدیر از دکتر بهادری در مراسم اختتامیه کنگره ملی برنامه جامع کنترل سرطان

تقدیر از دکتر بهادری در مراسم اختتاميه كنگره ملي برنامه جامع كنترل سرطان

در مراسم اختتاميه كنگره ملي برنامه جامع كنترل سرطان که در تاریخ 17/11/92 در سالن همابش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد از دکتر بهادری بهمراه تعدادي از بزرگان عرصه كنترل سرطان قدرداني شد.

در مراسم اختتاميه كنگره ملي برنامه جامع كنترل سرطان كه با حضور وزير بهداشت، رييس كميسيون بهداشت و درمان مجلس، رييس كنگره كنترل سرطان و همچنين معاونان و مديران سازمان صدا و سيما و فعالان حوزه سرطان در سالن همايش هاي صدا و سيما برگزار شد، از تعدادي از بزرگان عرصه كنترل سرطان قدرداني شد.
وزیر بهداشت در این مراسم، با بیان اینکه 40 درصد سرطان ها قابل پیشگیری است، افزود: وزارت بهداشت در گذشته در زمینه پیشگیری برنامه هایی داشته، اما لازم است که به این برنامه ها سرعت دهد،  بویژه در سرطان های سینه، دهانه رحم و روده بزرگ.
هاشمی، نقش صدا و سیما را در پیشگیری بسیار پررنگ عنوان کرد و گفت:  آنچه می تواند باعث شود بار بیماری ها کاهش یابد، مراقبت بیشتر مردم از خودشان است، البته صدا و سیما نیز نقش مهمی در توانمند کردن مردم نسبت به مخاطراتی که مورد توجه شان است، دارد، بنابراین لازم است تا برگزاری چنین برنامه هایی، پرتکرار  و با در نظر گرفتن ظرفیت بیشتر برای مشارکت سایر فعالان حوزه سلامت باشد.
توجه به حوزه سلامت را از اولویت های دولت یازدهم اعلام کرد و گفت: در دولت تدبیر و امید، توجه ویژه ایی به حوزه سلامت شده، رییس جمهور به طور مرتب نسبت به این موضوع تاکید کرده و امیدوار هستیم تا سه سال و اندی آینده، اقدامات خوبی در این زمینه انجام شود، ما بیش از همه نیاز داریم  تا به بخش امنیت غذایی توجه شود، چرا که می دانیم بسیاری از بیماری ها بدلیل کم کاری در این بخش، ایجاد می شود.
وزیر بهداشت توجه به شورای عالی سلامت و امنیت غذایی را یکی از برنامه های سال آینده این وزارتخانه عنوان کرد و افزود: قرار است این موضوع سال آینده به عنوان برنامه اصلی وزارت بهداشت و دولت یازدهم پیگیری شود.
او هزینه های سرطان را برای بسیاری از خانواده ها دردآور توصیف کرد و افزود: اگر ما تنها به درمان توجه کنیم، در آینده خیلی با مشکل مواجه می شویم، بخش مهمی از این هزینه متوجه مردم است، متاسفانه بخش قابل توجهی از این بیماران بی پناه هستند، چرا که بیمه ها ناکار آمد هستند، دولت های قبلی نتوانستند در زمینه تقویت بیمه ها حمایت کافی داشته باشند.
وزیر بهداشت تاکید کرد: هزینه های سرطان یکی از دلایل سقوط مردم به زیر خط فقر است، البته امیدواریم این بیماران از حمایت های بیشتری برخوردار شوند. برگزاری این کنگره نیز می تواند کمک های زیادی هم در زمینه پیشگیری و هم حمایت از این بیماران داشته باشد. هاشمی در پایان از صدا و سیما، رییس، دبیر علمی و اجرایی کنگره ملی برنامه جامع کنترل سرطان به خاطر برگزاری این کنگره تشکر کرد.
بر اساس اين گزارش از دكتر حسن ابوالقاسمي، فوق تخصص خون و سرطان كودكان، دكتر محمد تقي ارزانيان، فوق تخصص خون و سرطان كودكان، بنيانگذار رشته هماتولوژي و آنكولوژي كودكان در ايران، دكتر محمد اسماعيل اكبري، موسس مركز تحقيقات سرطان دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، دكتر مسلم بهادري، عضو كميسيون ملي كنترل سرطان اداره مبارزه با سرطان وزارت بهداشت، دكتر منوچهر دوايي، رييس انجمن سرطان ايران، دكتر جهانگير رافت، رييس سابق دپارتمان انكولوژي انستيتو كانسر ايران، دكتر محمدرضا زالي، رييس مركز تحقيقات بيماري هاي گوارش و كبد دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، دكتر عبدالله فضلعلي زاده، رييس سابق و نائب رييس فعلي انجمن سرطان ايران، دكتر اردشير قوام زاده، رييس انجمن هماتولوژي و آنكولوژي ايران، دكتر محمد رضا قوام نصيري، رييس انجمن راديوتراپي انكولوژي ايران، دكتر محمد علي محققي، بنيانگذار مركز تحقيقات سرطان و  دكتر رضا ملك زاده، معاون پژوهشي وزير بهداشت تقدير شد.
گفتني است، دكتر اردشير قوام زاده، پس از دريافت لوح تقدير ، به وزير بهداشت، رييس كميسيون بهداشت مجلس و رييس كنگره و يكي از بيماران بهبود يافته خود، هدايايي تقديم كرد.

لازم به ذکر است که کنگره ملی برنامه جامع سرطان از تاریخ 15 لغایت 17 بهمن ماه در سالن همایش های صدا وسیما و با حضور وزیر بهداشت و جمع کثیری از متخصصیان این حوزه برگزار شد.

کلمات کلیدی