جلسه مسئولین دفتر ارتباط با دانش آموختگان و خانه استاد بیمارستانها برگزار شد
دکتر بهادری در جلسه مسئولین دفاتر ارتباط با دانش آموختگان و خانه استاد بیمارستانها بر نقش این دفتر بعنوان پل ارتباطی بین استادان امروز و فردا تاکید کرد.
گالری عکس
در این جلسه که شنبه 1خرداد ماه 1400 در سالن شورای این دفتر برگزار شد، دکتر سیدمنصور گتمیری قائم مقام دفتر ارتباط با دانش آموختگان و مدیر عامل بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری گفت: با توجه به سیر صعودی ویروس کرونا در کشور و روند واکسیناسیون به نظر می رسد تا پایان سال نیز با این بیماری درگیر باشیم ولی این بدین منظور نیست که این دفتر و دفاتر وابسته مسئولیت ها و فعالیت های خود را فراموش کنند.
وی جذب منابع مالی به منظور تهیه فضای فیزیکی برای ساختمان بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری را از مهم ترین اهداف سال 1400 عنوان کرد و افزود: برای خرید و ساخت مکان بنیاد استاد بهادری در حدود 10 تا 20 میلیارد تومان منابع مالی نیاز است که می توان از طریق بنیاد، شعب دفتر دانش آموختگان و خانه های استاد برای برآوردن این مهم تلاش کرد.
دکتر گتمیری همچنین در مورد وظایف مسئولین شعبات دفاتر در بیمارستان ها، حوزه اختیارات و همچنین انتظارات دفتر مرکزی از فعالیت های آنها توضیحاتی ارائه داد.
وی افزود: در سال 84 در حالی این دفتر پایه گذاری شد که هیچ دانشگاهی چنین دفتری نداشت و شروع آن با مشکلات و موانع بسیاری همراه بود.
دکتر گتمیری ادامه داد: دفتر نوپایی مانند خانه استاد و بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری نیز شاید فعالیتشان زیاد نباشد ولی ساختار آنها درست شده و شاخ و برگ دادن به آنها بسته به همت و تلاش مسئولین آن دارد.
وی همچنین در مورد کمبود بودجه دفتر ارتباط با دانش آموختگان و تلاش مسئولین دفاتر برای جذب منابع مالی برای دفاتر خود، تصریح کرد: باید برای توسعه و پیشرفت کاری دفاتر خود، از برند دانشگاه و اساتید آن استفاده کنید. حمایت های دولتی و دانشگاهی از این دفتر بسیار تنزل پیدا کرده و نمی تواند به شعبات خود کمک مالی بکند پس شما مسئولین باید برای جذب منابع تلاش کنید.
در ادامه دکتر مریم زاهدی مدیر دفتر گزارشی از روند واکسیناسیون هیئت علمی بازنشسته دانشگاه ارائه داد.
وی گفت: خوشبختانه سازمان نظام پزشکی طرح واکسیناسیون اساتید را زودتر از ما اجرا کرد و با واکسناسیون تعدادی زیادی از استادان بازنشسته تقاضا از این دفتر کاهش یافت.
دکتر زاهدی ضمن تشکر از همکاران مجتمع بیمارستانی که در این خصوص با همکاری داشتند ادامه داد: در برنامه ریزی هایی که انجام گرفت نوبت اول 130 نفر از اساتیدی که عضویتی در سازمان نظام پزشکی نداشته و یا به هر دلیلی نتوانسته بودند به سازمان نظام پزشکی مراجعه کنند در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) واکسینه شدند و نوبت دوم این عزیزان نیز از هفته آینده آغاز خواهد شد.
وی با بیان درخواست اساتید مبنی بر واکسینه شدن خانواده هایشان تصریح کرد: بسیاری از اساتید درخواست داشتند واکسن متعلق به آنها به یکی از اعضای خانواده شان تزریق شود که با توجه به پروتکل های ابلاغی به دفتر ما این مهم میسر نشد.
دکتر ابراهیم رزم پا مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان و خانه استاد مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) نیز توضیحاتی در خصوص فعالیت ها و جلسات تشکیل شده در آن دفتر ارایه داد و بر مکاتبه مجدد با مسئولین بیمارستانها برای حضور حداکثری مسئولین دفاتر بیمارستانی در جلسات تصمیم گیری تاکید کرد.
وی همچنین گفت: همه گیری ویروس کرونا موجب شد بسیاری از برنامه ها و نشست های دفاتر و خانه استاد بیمارستان ها به تعویق افتد و یا به صورت مجازی برگزار شود که با توجه به انجام واکسیناسیون سراسری استادان بازنشسته می توان برای برگزاری جلسات حضوری برنامه ربزی کرد.
دکتر داود نوروزی مسئول دفتر ارتباط با دآنش آموختگان بیمارستان شریعتی نیز با بیان اینکه، هر ساله در این بیمارستان مراسمی در شأن اساتید بازنشسته برگزار می شود گفت: بیمارستان شریعتی در مراسم مختلفی از بازنشستگان خود تجلیل می کند و همواره بر حفظ حرمت و شان آنها تاکید دارد ولی با وجود شیوع این بیماری برنامه ای برگزار نشده و دلیل آن مسن بودن اساتید و اجتناب آنها برای خروج از منزل است. ولی در شهریور 1400 برنامه هایی داریم که امیدوارم بتوانیم آنها را به سرانجام برسانیم.
در ادامه دکتر مرتضوی مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان و خانه استاد بیمارستان رازی از اجرایی نشدن برنامه ها و فعالیت های این دفتر به دلیل شیوع کرونا خبر داد و ابراز امیدواری کرد با بهبود شرایط برای حضور استادان بازنشسته در بیمارستان و تشکیل جلسات مربوطه اقدامات لازم صورت گیرد.
دکتر شهرام صمدی عضو گروه اخلاق پزشکی دانشگاه نیز در سخنانی ارسال پیامک به اساتید بازنشسته برای مناسبت های مختلف را موجب دلگرمی آنها دانست.
در ادامه دکتر یعقوبی مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان بیمارستان سینا برگزاری جشن 90 سالگی برای استاد حسابی را یکی از برنامه های این دفتر در سال 99 عنوان کرد و گفت: هرچند به دلیل بیماری کرونا 50 درصد از مدعوین شرکت نکردند ولی این جشن موجب شادمانی این استاد گرانقدر شد.
وی پیشنهاد کرد برای ویزیت و درمان اعضای هیئت علمی و خانوادهایشان در زمان وقوع حادثه، در بیمارستان های دانشگاه تمهیداتی اتخاذ شود تا کارهایشان به سهولت انجام گیرد.
سپس دکتر نیمار رضایی مسئول دفتر دانش آموختگان و خانه استاد مرکز طبی کودکان گفت: برای ماندگاری خانه استاد در بیمارستان ها باید قوانین شفافی تدوین شود چون وجود یک اتاق مهم نیست مهم افرادی هستند که مسئولیت آن را به عهده دارند.
وی افزود: برای دوام و بقا این دفاتر در بیمارستان ها باید سیاستگذاری های کلان انجام گیرد و افرادی که قدرت اجرایی دارند رأس کار باشند.
دکتر رضایی ادامه داد: متاسفانه اساتیدی که بازنشسته می شوند با دلخوری از دانشگاه می روند و این برازنده مقام یک استاد نیست.
وی با تاکید بر کار تیمی در اجرای فعالیت های دفاتر و خانه استاد بیمارستان ها اظهار کرد: همکاران باید پای کار باشند و از زمانی که به این دفتر مراجعه می کنند باید نقش ایفا کنند البته به نظرم این کار نیاز به بازنگری دارد و اینکه جلسات به صورت ادواری در بیمارستانها نیز انجام گیرد.
دکتر لباف نیز به نمایندگی از دانشکده پزشکی خواستار شفاف شدن وظایف و اختیارات مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان این دانشکده و همچنین برگزاری مجازی جلسات شد.
در ادامه دکتر سید محمود اسحاق حسینی مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان بیمارستان امیراعلم، اظهار کرد: به دلیل شیوع بیماری کرونا در بیمارستان امیراعلم نیز فعالیتی انجام نگرفته ولی برنامه های بسیاری داریم که پس از واکسناسیون همگانی از سر خواهیم گرفت.
در پایان، استاد دکتر بهادری گفت: پیشنهاداتی که ارائه شد بسیار منطقی و خوب بود و توسعه برنامه های آتی این دفتر و دفاتر وابسته نیاز کار تیمی و همکاری منسجم شما است.
وی با بیان اینکه مسئولین بیمارستان ها نیز باید فضایی برای بازنشستگان ایجاد کنند تا آنها با دلگرمی به آنجا رفت و آمد کنند تصریح کرد: باید به گونه ای برخورد کنید تا ارتباط اساتید با دفتر دانش آموختگان حفظ شود و فکر نکنند که دیگر جایی در بیمارستان ندارند.
رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه خاطر نشان کرد: باید بدانید که اساتید پیشکسوت نقش مهمی در حفظ پیوند بین استادان امروز و آینده دارند دفتر دانش آموختگان و خانه استاد پلی برای ارتباط آنها خواهد بود.
استاد بهادری پر رنگ کردن حمایت دانشگاه و این دفتر از استادان بازنشسته را از اهداف مهم این دفتر خواند و افزود: هم باید به اساتید خدمت ارائه دهیم و هم از خدمات آنها بهره مند شویم این تبادل موجب ماندگاری ما خواهد بود.
وی تدوین اساسنامه خانه استاد را موجب تحکیم و ماندگاری این دفاتر دانست و گفت: تدوین این اساسنامه موجب شناساندن مفاخر بزرگ دانشگاه به جامعه به خصوص نسل جوان خواهد شد. اگر ما قدر اساتید گذشته را بدانیم آیندگان نیز قدر ما را خواهند دانست.
خبر: مقدم
عکس: ایرج نعمتی
ارسال به دوستان