در جلسه مردادماه دفتر ارتباط با دانش آموختگان بر مشارکت دانشکده ها در پنجمین کنگره دکتر یلدا تاکید شد
جلسه مردادماه دفتر ارتباط با دانش آموختگان با حضور دکتر بهادری رئیس، دکتر گتمیری قائم مقام، دکتر سیداحمدیان دبیر دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه و جمعی از مسئولین و کارشناسان دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده ها روز سه شنبه 21 مرداد ماه 93 برگزار شد با محوریت برگزاری پنجمین کنگره تازه ترین دستاودرهای پژوهش در دانش پزشکی( دکتر یلدا) برگزار شد.
در ابتداری این جلسه دکتر بهادری رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان درخصوص مشارکت دانشجویان در کنگره تازه ترین دستاوردهای پژوهش در دانش پزشکی گفت: تجربه خوبی است که در این کنگره نیز مانند جشنواره ابن سینا در دو بخش استاد و دانشجو فعالیت داشته باشد. وی همچنین با اشاره به شش حیطه جشنواره تقدیر از برگزیدگان علوم پزشکی، از مسئولین دفاتر دانشکده ها خواست تا با همفکری رئیس دانشکده خود افراد پیشنهادی را به همراه مختصری از شرح حال آنها به این دفتر معرفی نمایند.
وی ادامه داد: انتخاب افراد برتر سه مرحله دارد که در مرحله اول دانشکده ها خود انتخاب می کنند و سپس دکتر رنجبر از بین آنها چند نفر را انتخاب کرده و در مرحله آخر ریاست محترم دانشگاه برگزیدگان نهایی را مشخص می کند.
وی همچنین در خصوص برگزاری گردهمایی های سالیانه ورودی های مختلف رشته های علوم پزشکی خاطرنشان کرد: برگزاری این گردهمایی ها نقطه قوتی برای این دفتر محسوب می شود که همکاری همه جانبه مسئولین دفاتر دانشکده ها را می طلبد.
دکتر بهادری در ادامه تاکید کرد: دفاتر alumni دانشگاه های بزرگ دنیا تمام لوازم مورد نیاز دانشجویان را فراهم می کند و خود منبع درآمدی مستقل برای دانشگاه به حساب می آید و شرکت سهامی بزرگی است.
در ادامه دکتر گتمیری قائم مقام دفتر ارتباط با دانش آموختگان نیز، با اشاره به اینکه مشارکت دانشجویان در این کنگره برای اولین سال تجربه می شود گفت: شاید برای اولین سال مشارکت زیادی از دانشجویان وجود نداشته باشد. وی در ادامه از مسئولین برگزاری کنگره خواست تا با مکاتبه با مرکز استعدادهای درخشان، مشارکت دانشجویان را بیشتر کنند.
دکتر سیداحمدیان، دبیر دفتر ضمن بیان مشخصات گردهمایی های پیش روی دانش آموختگان گفت: تجربه در کنار هم بودن در این گردهمایی ها و تازه شدن دیدارها بعد از مدتها، باعث تجدید خاطره های دانشجویی و حتی انتقال اطلاعات علمی بین دانش آموختگان می شود که این مسئله می تواند بسیار مفید باشد.
وی همچنین در خصوص استقلال مالی دفتر گفت: ما راه های مختلف را بررسی کردیم از جمله ایجاد شرکت تعاونی، NGO (انجمن های علمی تخصصی)و ... اما بهترین راه تاسیس صندوق سرمایه گذاری و جذب حمایت های مالی از طریق دانش آموختگان خیراست.
وی در ادامه با اشاره به دو هدف اصلی و کلان دفتر ارتباط با دانش آموختگان یعنی استقلال مالی دفتر و ارتباط هرچه بیشتر با دانش آموختگان، از همکاران در دفاتر دانشکده ها خواست تا با همفکری و بررسی راه های مناسب برای رسیدن به این اهداف به این دفتر یاری رسانند.
وی د رادامه با ارائه یک نمونه از فرم تسویه حساب دانشجویان از مسئولین دفاتر دانشکده ها خواست تا در جلسه بعد فرم های پیشنهادی خود را برای این امر ارائه دهند تا یک فرم واحد در تمام دانشکده ها تصویب شود.
زاهدی مدیر امور عمومی دفتر با اشاره به جشنواره دکتر یلدا که به عنوان حسن ختام این کنگره است گفت: مسئولین دانشکده ها در این راستا بسیار می توانند به ما کمک کنند و دانشجویان فعال را برای بخش تقدیر در جشنواره معرفی کنند.
وی در ادامه با اشاره به ارسال فراخوان پنجمین کنکره دکتر یلدا به دانشکده ها و حتی تمام دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و انجمن های پزشکی، خاطرنشان کرد: مشارکت در این کنگره، ملی و کشوری است و از بیشتر دانشگاه های علوم پزشکی کشور افرادی نیز معرفی شده اند.
زاهدی در ادامه شش حیطه تقدیر از برگزیدگان کنگره دکتر یلدا را اعلام کرد:
1- بالاترین نشان: این مدال به افرادی که پایه گذار رشته ای در علوم پزشکی بوده و با فعالیت و یا خدمات ویژه ای در عرصه علوم بهداشتی انجام داده اند و یا تحقیقات و نوآوری در سطوح ملی و بین المللی داشته اند که نتیجه آن سالها در خدمت بیماران قرار گرفته تعقلق می گیرد.
2- حیطه استاد برجسته: این جایزه به افرادی که دارای 4 شاخص زیر باشند تعلق می گیرد:
- داشتن رتبه استاد تمامی در دانشگاه
- رضایت دانشجویان و دستیاران از نحوه تدریس و رفتار آنها
- رضایت دانشگاه از فعالیت علمی ، آموزشی و پژوهشی
- انجام فعالیت های علمی و تحقیقاتی برجسته
3- حیطه مسئولیت اجتماعی در پزشکی و بهداشت: این جایزه به افراد یا موسساتی که کار ویژه ای در ارتباط با مسئولیت اجتماعی در حوزه پزشکی و بهداشت به صورت عام المنفعه داشته اند تعلق می گیرد.
4- حیطه اختراع و نوآوری: این جایزه به افرادی که ثبت اختراع از طریق سازمان های مربوطه داشته و یا در راستای خدمات بهداشتی درمانی به جامعه ، روشهای جدیدی ارایه کرده باشند تعلق خواهد گرفت.
5- حیطه فرهنگ و هنر: این جایزه به پزشکانی که علاوه بر فعالیت درمانی و آموزشی خود در ارتباط با فرهنگ و هنر ایرانی فعالیت مثبتی داشته باشند، تعلق می گیرد.
6- حیطه محقق جوان: جوانان دانشجو و یا زریدنت که در کنار فعالیت های بالینی خود دارای تحقیقات، مقالات، و فعالیت های علمی باشند. البته فعالیت های دانشجویان باید از سوی روسای بخشها مورد تایید باشد. از نظر رفتار، نظم در کارها، رسیدگی به بیمار، اخلاق پزشکی، کوشش در جهت رفع مشکلات بیمار) شرط سنی برای این حیطه 30 سال درنظر گرفته شده ولی فعلا تا 35 سال محدوده تحمل وجود دارد.
در بخش دیگری از این جلسه نادر بر اختصاص فضائی به صورت دائم برای معرفی دستاوردها و محصولات دفتر ارتباط با دانش آموختگان تاکید کرد و افزود، در دانشگاه فضاهای زیادی وجود دارد که می تواند برای این منظور استفاده شود که از آن می توان به طبقه همکف ساختمان مرکزی اشاره کرد.
دکتر نوروزی مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده پزشکی نیز تاسیس غرفه های انتشارات مختلف در دانشکده ها و فروش کتاب ها در آنجا را از راه های درآمدزایی برای دفتر دانست.
دکتر بهروزی بخش مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده دندانپزشکی نیز پیشنهاد دریافت حق عضویت برای دانش آموختگان را ارائه کرد.
رحیمی کیان مسئول دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشکده پرستاری و مامایی از برگزاری گردهمایی و جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان سال 1366 خبر داد و گفت: این دانش آموختگان به خاطر همزمانی فارغ التحصیلی خود با شروع جنگ موفق به برگزاری هیچ جشنی نشده بودند و پس از گذشت سال ها و با آشنایی با دفترارتباط با دانش آموختگان، تقاضای برگزاری یک جشن و گردهمایی را اعلام داشته اند.
در پایان جلسه دکتر بهادری از مسئولین و کارشناسان دفتر ارتباط با دانش آموختگان ستاد و دانشکده ها در برگزاری سومین جشن یکپارچه با اهدا لوح و تندیس تقدیر و تشکر کرد و باتوجه به تغییر حسابدار مجموعه دانش آموختگان از زحمات همکاران حسابداری آقای اسماعیلی، آقای رشید نباتعلی زاده، آقای یوسف رامیار، آقای جلا شفقتی و خانم افسانه سعادت زاده با اهدای لوح و هدایایی تقدیر بعمل آمد.
ارسال به دوستان