دکتر بهادری دانشگاه علوم پزشکی تهران را مجموعه ای از نوآوران خواند
رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان تاكيد كرد دانشگاه علوم پزشكي تهران در هريك از عرصه هاي آموزشي، پژوهشي و درماني حرف هاي جديدي براي گفتن دارد.
در مراسم افتتاح جشنواره نوآوري هاي دانشگاه كه صبح امروز 9 اسفند در سالن همايش هاي رازي برگزار شد، دكتر بهادري رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، با اشاره به سابقه نوآوري در دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: از ابتداي تاسيس دانشكده پزشكي اقدامات نوآورانه در پزشكي شكل گرفت به عنوان مثال در سال 1320 مرحوم پروفسور شمس 18 مورد پيوند قرنيه را در مجله دانشكده پزشكي منتشر كرد كه در آن زمان اين كار بسيار جديد و نو بود.
رييس دفتر ارتباط با دانش آموختگان، دانشگاه علوم پزشكي تهران را مجموعه اي از نوآوران خواند و گفت: در آن زمان بيماري تراخم عده زيادي از مردم را نابينا مي كرد و بيماري هاي عفوني نظير مالاريا و سالك شيوع داشت كه به همت اساتيد اين دانشگاه بسياري از اين بيماري ها ريشه كن شد.
وي با مقايسه امكانات كنوني دانشگاه نسبت گذشته گفت: زمان تحصيل من تعداد بيمارستان ها و آزمايشگاه ها اندك و وسايل و تجهيزات تحقيقات بسيار ناچيز بود اما خوشبختانه امروز امكانات به راحتي در دسترس دانشجويان و هيات علمي جوان قرار دارد و ما در هريك از عرصه هاي علمي در بخش آموزش، پژوهش و درمان حرف نو براي گفتن داريم.
دكتر بهادري فعاليت 26 بيمارستان و مراكز تحقيقاتي و آزمايشگاه هاي مختلف در دانشگاه را با همت شبانه روزي اساتيد و دانشجويان جوان خواند و افزود: در كشوري كه مورد تهاجم بيگانگان قرار دارد وجود چنين مغزهاي جواني بي نظير است.
وي با تاكيد بر همكاري با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: بيش از 50 دانشگاه علوم پزشكي در كشور وجود دارد كه بنيان گذار تعداد زيادي از اين دانشگاه ها دانش آموختگان اين دانشگاه هستند.
دكتر بهادري تشكيل دفتر ارتباط با دانش آموختگان را به منظور همكاري با 150 هزار فارغ التحصيل دانشگاه خواند و تصريح كرد: ما سوء نظر و رقابت فرزندان و دانش آموختگان خود را نمي پذيريم بلكه مي خواهيم با دانشگاه مادر خود همراه و در تعامل باشند.
دكتر بهادري در بخش پاياني سخنان خود با بيان اينكه عرصه نوآوري هاي دانشگاه به روي دانشمندان جهان باز است افزود: همان طور كه قرن ها پيش دانشمندان برجسته دنيا براي كسب علم به ايران سفر مي كردند انتظار داريم امروز دانشگاه علوم پزشكي تهران اين مسئوليت مهم را برعهده گيرد و دانشمندان برجسته اي را در اين عرصه تربيت نمايد.
خبرنگار: سميرا كرمي
ارسال به دوستان