دکتر جعفریان، تلاش و مجاهدتهای فردی را یکی از مهمترین عوامل موفقیت علمی دانست
رييس دانشگاه در پنجمين كنگره بينالمللي تازهترين دستاوردهاي پژوهش در دانش پزشكي، بر نقش كليدي والدين و معلمان در هدايت و موفقيت دانشجويان پزشكي و همچنين نقش اساتيد ارزشمند در انتقال دانش و آداب پزشكي تأكيد كرد.
در مراسم افتتاحيه پنجمين كنگره بينالمللي تازهترين دستاوردهاي پژوهش در دانش پزشكي، دكتر جعفريان تلاش و مجاهدتهاي فردي را يكي از مهمترين عوامل موفقيت علمي دانست و گفت: نقش والدين و معلمان در هدايت و موفقيت ما براي ورود به عرصهي علوم پزشكي، نقش اساتيد ارزشمند در انتقال دانش و آداب پزشكي و نقش نهاد دانشگاه در رشد و بالندگي دانشجويان بسيار تعيينكننده است.
وي ادامه داد: بديهي است كه بهموازات اين نقش مهم، ما نيز در قبال والدين، معلمان، اساتيد و دانشگاه متعهديم و بايد وظيفه خود را در تكريم از آنها ادا كنيم.
دكتر جعفريان نامگذاري كنگره تازهترين دستاوردهاي پژوهش در دانش پزشكي به نام يكي از برجستهترين اساتيد دانشگاه، استاد دكتر يلدا را تكريم جايگاه وي در عرصه علم و دانش دانست و گفت: دكتر يلدا، الگوي عملي علم و اخلاق است، اميدوارم اين حركت شايسته تداوم داشته و الگويي براي دانشآموختگان فرهيخته علوم پزشكي باشد.
وي در ادامه، بابيان اينكه، امروزه گسترش قلمرو دانش در عرصههاي مختلف شتابي خيرهكننده دارد و اندكي غفلت زمينهساز خروج از گردونه علم خواهد شد، تصريح كرد: رشد و توسعه دانش پزشكي خصوصاً با توجه به ارتباط تنگاتنگي كه با فناوريهاي نوين پيداكرده در اين ميان خيرهكنندهتر است.
وي افزود: هرروز شاهد دستاوردي جديد در عرصههاي پزشكي هستيم و بهروز بودن تنها با رصد اين اتفاقات و توسعه ارتباطات ميسر است و تجربهي گذشته شاهدي بر اين مدعاست.
دكتر جعفريان با اشاره به فعاليت 1600 عضو هيات علمي در دانشگاه و پيشتاز بودن آنها در دانش پزشكي در كشور، خاطرنشان كرد: دانشگاه علوم پزشكي تهران بايد پل ارتباطي حوزهي علوم پزشكي كشور با دانشمندان و مراكز پيشرو پزشكي در جهان باشد، برگزاري اينگونه كنگرهها باهمت اساتيد برجسته پزشكي دنيا، راه مؤثري براي برقراري اين ارتباط است.
رييس دانشگاه علوم پزشكي تهران با اشاره به اينكه اين دانشگاه در جذب دانشجويان نخبه سرآمد است گفت: دانشگاه علوم پزشكي تهران توانسته بيش از ۱۲۰ دانشجوي خارجي را بهطور مستقيم جذب كند كه در حال حاضر بيش از 10 نفر آنان در مقاطع تحصيلات تكميلي فارغالتحصيل شدهاند اميدوارم شرايطي مناسب فراهم شود تا دانشجويان خارجي بيشتري جذب دانشگاه علوم پزشكي تهران شوند.
وي ادامه داد: خوشبختانه در آزمون بورد تخصصي سال جاري، بيش از 36 درصد از رتبههاي برتر آزمون دانشنامه تخصصي و 42 درصد رتبههاي برتر آزمون دانشنامه فوق تخصصي، به اين دانشگاه تعلق دارد.
دكتر جعفريان در بخش ديگري از سخنان خود، طرح تحول نظام سلامت را يكي از مهمترين عملكردهاي دولت عنوان كرد و افزود: خوشبختانه با اجراي طرح تحول نظام سلامت، مكانيسم درماني كشور تغييرات بزرگي داشته بهطوريكه در حال حاضر، بيماران تنها 10 درصد هزينههاي درماني را پرداخت ميكنند.
وي در پايان، تهيه راهنماها و گايدلاينهاي باليني را از اقدامات مهم در عرصه بهداشت و درمان كشور دانست و ابراز اميدواري كرد كه اين امر موجب تغييرات جدي شود تا همه بتوانند از منابع سلامت استفاده بهتري ببرند.
توضيح اينكه، پنجمين كنگره بينالمللي تازههاي دستاوردهاي پژوهش در دانش پزشكي از پزشكي مولكولي، سلولي و باليني، صبح روز دوشنبه 14 مهرماه 93 با حضور دكتر ملكزاده، معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت، دكتر جعفريان رييس دانشگاه، دكتر بهادري رييس دفتر ارتباط بادانش آموختگان، دكتر يلدا استاد پيشكسوت گروه عفوني، دكتر رنجبر رييس كنگره، دكتر رسولي نژاد دبير علمي كنگره و جمعي از متخصصين رشتههاي مختلف علوم پزشكي آغاز به كار كرد و تا 18 مهر ادامه خواهد داشت.
منبع: روابط عمومی
ارسال به دوستان